benim saçlarımda kısa uzayana kadar ben de çıt çıt almayı düşünüyordum bir türlü cesaret edemedim onu takması, görünüyormu görünmüyormu diye kaygısı vs. ben kadıköyde sordum 250 lira dediler bana da ama gerçekmi sentetikmi ya da gerçek ama aralarda daha çk sentetik katılan sahte çıtçıtmı ayırt edemiyorum. açıkcası fena bi halde şüpheliyim kararsızım. sana çok yakışmış:) bnm saçlarım kahverengi. inşallah güzel olur. almadan önce kuaföre taktırıp nasıl durduğuna bakabilirmişim. hemen aynı dükkan içersinde kuaförü vardı. deneyeceğim
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için kahverengi saç çok daha basit olur kullanım için açık renk saçta çıtçıt biraz daha belli olabiliyor fakat saç rengi koyulaştıkça bu dert yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Bende başka bir kuaförde saçıma taktırmıştım ya inan dokunduğumuzda annemle at saçı bu ya diye sessizce konuştuk sahte saç karıştırılınca bence anlaşılıyor. Birçok insanın saçına dokunmuşsunuzdur sizde anlarsınız bence ve ve saça almadan maşa ve düzleştirme işlemi yaptırın ki saçın gerçekliğine emin olun. Umarım memnun kalırsınız
çıtçıtların çooook yakışmış güle güle kullan ben ankaradayım güvenilir ve kaliteli çıtçıt yapan bir yer arıyorum hala araştırma aşamasındayım :44::44: fotoğraflarını eklemekle çok iyi yapmışsın suan acayip gaza geldim çıt çıt araştırmalarıma son hızla devam edeceğim
Çokkk sevimlisiniz teşekkür ederim bende böyle baka baka gaza geldim sonunda evdeki bireyleri alt edip aldırdım vazgeçmeyin tavsiyemdir alın ve lütfen fotoğraflarınızı ekleyin merakla bekliyorum
Benim saçlarım sütyen kısmına kadar geliyor fakat aşırı derecede ince.Bende istiyorum uzun saç fakat çıt çıt mı boncuk mu almalıyım bilmiyorum..Boncuk için saçı kökünden taktıkları için saçı koparttığını söylüyor da..Uzun saç istiyorumm..:84::84: Birde bakımında zorluk çekiyor musunuz?
Aynı şekilde benimde sütyen hizasına çok yakın normal saçlarım ve incelikten görünmeyecekler uçları da aynı şekilde. Görünmesini dert ediyorsanız çıtçıt boncuktan daha az gözüküyor. Ve kafanızda en fazla 3 ay tutabiliyorsunuz. Çıkınca yolunmuş tavuk gibi bir kafaya sahip oluyorsunuz. Bütün gün kafanızda ağırlık oluyor ve yatarken rahatsız ediyor. Fakat çıtçıt istediğinizde çıkıyor saçınıza uzun süreli ağırlık verip rahatsız etmiyor ister uzun ister kısa kullanılabiliyor. Düzgün bakılırsa ömür boyu gidebiliyor. Ayrıca bakımı bana çok kolay geliyor çıtçıtların tokasını sadece suya sokmuyorum o kadar dikişleri açılmasın diye yoksa saçı yıkıyorum krem sürüp duruluyorum birtek kurumaları uzun sürüyor kıpırdamadan kurumaya durdukları için fönlüyorum o yüzden. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
özelden mesaj gönderemiyorum bana yardımın lazım.. :)
ben de çıtçıt istiyorum ama nereden alınmalı, kaliteli çıtçıt nerede bulunur nasıl anlaşılır hiç bilmiyorum...
nerden alabilirim kaliteli gerçek saçlı çıtçıtları bijuterilerden mi, kuaförlerden mi yoksa internetten falan mı?
bi de bu işin piyasası nedir hangi fiyat ucuzdur hangi fiyat pahalıdır?
hangi fiyat imkansızdır hangi fiyat fahiştir?
beni bu konude bilgilendirebilir misin:?
Her türlü yardım etmeye çalışıyorum umarım sana da yardımcı olabilirim şöyle başlıyorum Ben çok araştırdım yaşadığım yer küçük bir ilçe ama her kuaförüne gittim en sonunda izmirden abim getirdi burdakilerden pek memnun olamadığımdan. Kaliteli çıtçıt istiyorsan kesinlikle kuaförden almalısın. İnternette eline ne geleceği hiç belli değil bu siteden alanlar oldu bazısı çok memnun bazısı hiç değil kendini riske atmaya değmez.
Piyasa fiyatına gelirsek 200-500 arası değişiyor. Eğer 8 parça 100 lira derseler sakın kanma derim. Ve kesinlikle almadan önce saçın gramajını öğrenin bu çok önemli. Saçınıza uygunluğu benim saçım ince olduğu için çok yüksek gramajlı almadım 150 gr 8 parça kafam onu bile zor taşıyor. Umarım sizede yardımcı olabilmişimdir.