Saç Rengi ve Saç Boyama karamel renge bi açıklık getirelim arkadaşlar...

kızlar taffede karamel olarak geçmekte ben taffe ile alixin karamelini karıştırdım güzel oldu ama biraz koyu oldu.Bişraz aksın sadece taffee boyamayı düşünüyorum .Bu rengi kullanan var mı

bilmiyorumkismile
kızlar taffede karamel olarak geçmekte ben taffe ile alixin karamelini karıştırdım güzel oldu ama biraz koyu oldu.Bişraz aksın sadece taffee boyamayı düşünüyorum .Bu rengi kullanan var mı

tatlım fotonu koyabilir misin acaba çok merak ettim bilmiyorumkismile

betülüm hayırlı olsun blogun canım küçük pizzaları mutlaka deneyeceğim:)

bende dun boyadım karamele , sacalrımn karameldı zaten , ama bu kez bıraz koyu oldu 8.7 ıle 8.1 karıstırmıstım, onceden baska markanın 8.1 ıle 7 sını karıstırıyordum. bıdahakı boyamama 9.7 kullancam:)

benim kuaförüm çagla şikelin eski saçına sogan kabugu rengi diyor..
karamel ile fındık kabuğu rengi hemen hemen aynı..
Benim sacım su an 1.resimdeki çagla şikelin saç rengi ile aynı rengi fındık kabugu

benim saçım şu an gül34 nickli arkadaşın avatarındaki kızın saçı mile aynı renk tam 1 hafat önce yaptırdım ve bu rengi aynı fotoyu internetten kuaförüme gösterip boyattım ilk daha koyuydu şimdi neredeyse aynısı

çağla şikel'in ve hadisenin saçı tam karamel bence ,
hepsi kızının saçı bal köpüğü ,
1.msjdaki 2.resim kumral .
karamel içinde bakır barındırıyor . bal köpüğünden de ayrılan noktası bu , bal köpüğünde bakır çok çok az , karamelde bakırlık var.

Balköpüğü bence daha hoş bir renk..
Karamel koyu çıkıyor..
bakırda da bakıra ağırlık veririsin ya turuncu ya da kızıl oluyor..
Kumral ve balköpüğü bence açık ve karamel e yakın olan renkler..

slm oglak 75 ben bu avatarımdaki saç rengini çok sordum arkadaşlara ama tam bir cevap alamadım ne olur kuaförün hangi renkten elde etti bunu .söylersen çok sevinirim canım.

kuaförüm karamel dorelik içerir dedi ve saçımı 7.35e boyadı süper bi renk oldu tavsiye ederim

arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur?

balköpüğü az da olsa kızıllık içeriyor
hafta sonu loreal castıng bal köpüğüne boyadım saçımı
cok etki etmesede dipleri kapattı
sarı balyajlarım vardı onlarda cok tatlı bir renk aldılar
biraz aksın tekrar boyayacağım.Eki Görüntüle 371811 Eki Görüntüle 371812

uff burda tutturacagindan emin oldugum bi kuafor olsa aninda karamel'e donecegim ama maleseff yeteneksiz hepsi

benim karamelden anladığım renk tam anlamıyla budur..çağla şikelin bakır bence o sac rengi..

Karamel tam olarak budur , karamelde bakırlık kızıllık olmaz parlarsa sarı parlar veya beyaz ışıltı verir.
Kuaförler oryalle saç açtığında saç bakıra doğru açılıyor . Bu yüzden üstüne karamel boyansada cilada atılsa çok tekrarlanmadan o bakırlıktan kurtulunmuyor.
Bu nedenle kadınlar karamel mi bakır mı belli olmayan renklerle geziyor.
Kuaför seçimi çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…