• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel renge bi açıklık getirelim arkadaşlar...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
arkadaşlar forumda karamelle ilgili araştırma yaptım bazı yerlerde küllü ya da dore tonlarında bi renk olduğunu gördüm(boya numaralarına bakarak) bazı yerde de mesela çağla şikelin rengi gibi daha çok bakırımsı bir renk olduğunu gördüm. gerçek karamel nedir yaaa... krepe balyajla açtığım saç uçlarımı birdahaki boyamada karamel yapmayı düşünüyorum. hangi numaraya boyamalıyım? benim hoşuma giden tonun resmini ekliyeceğim teşekkürler.....
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/17/531.jpg
caglabd7.png
[/URL][/IMG]
Yfrog Image : yfrog.com/m9caglabd7p

bir de bu renge de karamel diyenler var bu ne renk?
39894420498334727793884.jpg
[/URL][/IMG]

palette altın karamelle çağlanın saç rengine yakın renk elde edebilirsin canım

bencede cok guzel
bugun boya alcaktım hep colorx 7ıle 8.1 karıstırıyodum ama bu sefer exıtenn 8.7 ıle 9.7 karıstıracaktım ama 9.7 cok acık olur dıye 8.1 ıle karıstırcam bunun gıbı olcak sımdıde bu renge cok cok yakın sac rengım, bundan cok az koyu

ya karamelın cesıtlı tonları var, mesela ben karamel ıstıyorum dedıgımde kozmetıkcım kızllık bakırlık ısteyıp ıstemedıgmı sormstu ona gore boya vermıstı. ıkı resımde karamel ama ıkıncısı daha guzel bır karamel

Back