• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karamaya kefir ile zayıflama

arkadaşlar karamaya kefir sağlıklı mı sizce? deneyen olumlu sonuç alan var mı? alıp denemeli miyim?

Merhabalar,

Ben de bugün kk dan "103 kilo dan 82 kiloya düştüm" diye bi link gördüm. Ordaki arkadaş kullanmış. Açıkçası zararlı olacağını pek düşünmüyorum kefir bu sonuçta. Ama o arkadaşın doktoru özellikle bu kefiri önermiş, pahalı diye başka ucuz kefir alma demiş. Kullanınca anlatırım deneyimlerimi :)

o yazıyı ve yorumları okudum kefirin sitesine baktım paralel geldi yazıda evde yapılan kefir tavsiye edilmiyo ama benim gittiğim diyetisyen ve tv izlediklerim hep kendiniz evde yapın diyorlar demekki onlar bu işi bilmiyor normalde kefiri içerim çokta severim ama bu yazı bana inandırıcı gelmedi umarım doğrudur sizde 1 ayda 5 kiloyu verirsiniz kefirle...

o yazıyı ve yorumları okudum kefirin sitesine baktım paralel geldi yazıda evde yapılan kefir tavsiye edilmiyo ama benim gittiğim diyetisyen ve tv izlediklerim hep kendiniz evde yapın diyorlar demekki onlar bu işi bilmiyor normalde kefiri içerim çokta severim ama bu yazı bana inandırıcı gelmedi umarım doğrudur sizde 1 ayda 5 kiloyu verirsiniz kefirle...

Ben Dukan diyeti yaptığımdan ilgimi çekti. Ayrıca çok zor kilo verdiğimden çok çabuk umutsuzluğa kapılıyorum. Bu kefirin de belki hızlandırıcı bi katkısı olur diye sipariş ettim. Benim babam da evde kendi kefirini kendi yapıyor ve gayet memnun, bağırsaklarına iyi geldiğini söylüyor. Açıkçası evde yapılan kefir iyi midir kötü müdür onu iddaa edecek bi bilgim yok. Dediğiniz gibi, umarım işe yarar :)

Back
X