- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akılsız olduklarının kendileri de farkındalar karanfil.Tarikat yurtlarıymıs dernek evleriymis bilmem neymis buralar pislik yuvalari. Nasil gonderiyorlar cocuklarini boyle yerlere aklim almıyor
Neden öyle diyosunuz şimdi. Ensar vakfı dendi mi hepiniz güvenirsiniz. Namazında niyazında insandan zarar gelmez en fazla ders çalışıp namaz kılınır o evlerde.
Çok doğru bir tespit olmuş şahsen, ailelerin gözü kapalı güvenmemek gerektiğini öğrenmeleri lazım, mevzu dini eğitim verilen dernek vakıf vb olması da değil, başka bir dernek olsa böyle söylemezdiniz diyenler olabilir fakat yok, ben hepsi için aynını düşünüyorum, evladım söz konusuysa hiçbir dernek, vakıfa 100% güvenemem.
Gezi'de fuhuş yapılıyor diye iftira atanlar,
allahın sopası yok dimi?
Çok doğru bir tespit olmuş şahsen, ailelerin gözü kapalı güvenmemek gerektiğini öğrenmeleri lazım, mevzu dini eğitim verilen dernek vakıf vb olması da değil, başka bir dernek olsa böyle söylemezdiniz diyenler olabilir fakat yok, ben hepsi için aynını düşünüyorum, evladım söz konusuysa hiçbir dernek, vakıfa 100% güvenemem.
Doğrudur dansmarue, bizde tuhaf bir şekilde sonuna kadar güvenme ya da tam tersi ön yargı var maalesef.Mune kendi annem babamdan biliyorum. Çok inançlı olduklarını söyleyemicem ama cemaat evleri söz konusuysa kardeşimi gönül rahatlığıyla defalarca teslim ettiler. Çünkü çok güveniyolar. Ensar vakfının da imajı öyle..
En iyisini yaparsın kararsız, gerçekten hele bu zamanda kime güveneceğini bilemiyorsun, bırak yatılı okulu kızımı kimseye yatılı göndermedim, bu gibi çocuk istismarlarıyla ilgili konularda az çok dile getiriyorum bir anne olarak kendimce aldığım önlemleri, eleştirildiğimde oldu yakın çevremde, en başta annem kızardı bana çocuğu çok korumacı yetiştiriyorsun diye ama iyi ki de kimseye göndermedim, ilk yatılı misafirliğini 19 yaşında yaptı, tek bir gece kaldı ve o gece boyunca ben sürekli aradım, ki evimle kaldığı yer arası taş çatlasın 5 km'ydi.Ben henüz anne degilim fakat ilerde cocugumu birak dernek, vakifi, normal yatili okula bile yollamazdim. Hatta arkadaslarin yaninda bile kalmasini istemezdim. Kücücük cocuk onlar yaa! Hangi vicdan ile o cocuklari anneleri uzaktan yolluyorlar? Hadi diyelim tecavüz felan yok, yine yaptiklari yalnis.
Herkes cocugunu istedigi sekilde büyütebilir, ama o cocuk en basiti kendi yataginda uyuyup, aksam okulda, geldiginde anne corbasi icmeli ya. Cidden icim gitti bu cocuklara
En iyisini yaparsın kararsız, gerçekten hele bu zamanda kime güveneceğini bilemiyorsun, bırak yatılı okulu kızımı kimseye yatılı göndermedim, bu gibi çocuk istismarlarıyla ilgili konularda az çok dile getiriyorum bir anne olarak kendimce aldığım önlemleri, eleştirildiğimde oldu yakın çevremde, en başta annem kızardı bana çocuğu çok korumacı yetiştiriyorsun diye ama iyi ki de kimseye göndermedim, ilk yatılı misafirliğini 19 yaşında yaptı, tek bir gece kaldı ve o gece boyunca ben sürekli aradım, ki evimle kaldığı yer arası taş çatlasın 5 km'ydi.