Karaman'da 45 Erkek Öğrenciye Tecavüz!

Tarikat yurtlarıymıs dernek evleriymis bilmem neymis buralar pislik yuvalari. Nasil gonderiyorlar cocuklarini boyle yerlere aklim almıyor
Akılsız olduklarının kendileri de farkındalar karanfil.
KEndilerinden bir cacık olmayacağının farkındalar,çocuklarını dinini öğrensin diye pislik yerlere gönderiyorlar.
Küçücük kız çocuklarını başka şehirlere yatılı yollayanlar bile var.

Kafasızlık ,cahillik ama ucu hepimize dokunuyor işte.
Suçu ne o zavallı çocukların?

Neden öyle diyosunuz şimdi. Ensar vakfı dendi mi hepiniz güvenirsiniz. Namazında niyazında insandan zarar gelmez en fazla ders çalışıp namaz kılınır o evlerde.

Çok doğru bir tespit olmuş şahsen, ailelerin gözü kapalı güvenmemek gerektiğini öğrenmeleri lazım, mevzu dini eğitim verilen dernek vakıf vb olması da değil, başka bir dernek olsa böyle söylemezdiniz diyenler olabilir fakat yok, ben hepsi için aynını düşünüyorum, evladım söz konusuysa hiçbir dernek, vakıfa 100% güvenemem.

Çok doğru bir tespit olmuş şahsen, ailelerin gözü kapalı güvenmemek gerektiğini öğrenmeleri lazım, mevzu dini eğitim verilen dernek vakıf vb olması da değil, başka bir dernek olsa böyle söylemezdiniz diyenler olabilir fakat yok, ben hepsi için aynını düşünüyorum, evladım söz konusuysa hiçbir dernek, vakıfa 100% güvenemem.

Mune kendi annem babamdan biliyorum. Çok inançlı olduklarını söyleyemicem ama cemaat evleri söz konusuysa kardeşimi gönül rahatlığıyla defalarca teslim ettiler. Çünkü çok güveniyolar. Ensar vakfının da imajı öyle..

Ben henüz anne degilim fakat ilerde cocugumu birak dernek, vakifi, normal yatili okula bile yollamazdim. Hatta arkadaslarin yaninda bile kalmasini istemezdim. Kücücük cocuk onlar yaa! Hangi vicdan ile o cocuklari anneleri uzaktan yolluyorlar? Hadi diyelim tecavüz felan yok, yine yaptiklari yalnis.

Herkes cocugunu istedigi sekilde büyütebilir, ama o cocuk en basiti kendi yataginda uyuyup, aksam okulda, geldiginde anne corbasi icmeli ya. Cidden icim gitti bu cocuklara :KK43:

Mune kendi annem babamdan biliyorum. Çok inançlı olduklarını söyleyemicem ama cemaat evleri söz konusuysa kardeşimi gönül rahatlığıyla defalarca teslim ettiler. Çünkü çok güveniyolar. Ensar vakfının da imajı öyle..
Doğrudur dansmarue, bizde tuhaf bir şekilde sonuna kadar güvenme ya da tam tersi ön yargı var maalesef.
X bir dernek veya vakıfa sonuna kadar güvenenler olurken tam zıttı bir eğitim veren başka bir X vakıf için çocukların beynini yıkıyorlar, ideolojilerini aşılıyorlar diyebiliyoruz.

Elbette yaşanan bu tip kötü tecrübelerde bir dernek vakfı tümden kötü de ilan edemeyiz, kişi ya da kişilerin yaptıklarını koca bir derneğe mal edemeyiz fakat şahsen ben tümüyle güvenirim, kesinlikle yollarım da diyemem, kimse dememeli, insanız ve insan beşer şaşar, yapar dediğin yapmaz, yapmaz dediğin yapabilir.

Ben henüz anne degilim fakat ilerde cocugumu birak dernek, vakifi, normal yatili okula bile yollamazdim. Hatta arkadaslarin yaninda bile kalmasini istemezdim. Kücücük cocuk onlar yaa! Hangi vicdan ile o cocuklari anneleri uzaktan yolluyorlar? Hadi diyelim tecavüz felan yok, yine yaptiklari yalnis.

Herkes cocugunu istedigi sekilde büyütebilir, ama o cocuk en basiti kendi yataginda uyuyup, aksam okulda, geldiginde anne corbasi icmeli ya. Cidden icim gitti bu cocuklara :KK43:
En iyisini yaparsın kararsız, gerçekten hele bu zamanda kime güveneceğini bilemiyorsun, bırak yatılı okulu kızımı kimseye yatılı göndermedim, bu gibi çocuk istismarlarıyla ilgili konularda az çok dile getiriyorum bir anne olarak kendimce aldığım önlemleri, eleştirildiğimde oldu yakın çevremde, en başta annem kızardı bana çocuğu çok korumacı yetiştiriyorsun diye ama iyi ki de kimseye göndermedim, ilk yatılı misafirliğini 19 yaşında yaptı, tek bir gece kaldı ve o gece boyunca ben sürekli aradım, ki evimle kaldığı yer arası taş çatlasın 5 km'ydi.

Sapıklar , kızla erkeğin ayrı olması gerektiğini savunuyorlardı , ayrı olsada zihniyet ve niyet bozuk olduğundan cinsiyet fark etmemiş tecavüz uğramışlar yollamayın çocuklarınızı tarikat adı geçen yerlere

En iyisini yaparsın kararsız, gerçekten hele bu zamanda kime güveneceğini bilemiyorsun, bırak yatılı okulu kızımı kimseye yatılı göndermedim, bu gibi çocuk istismarlarıyla ilgili konularda az çok dile getiriyorum bir anne olarak kendimce aldığım önlemleri, eleştirildiğimde oldu yakın çevremde, en başta annem kızardı bana çocuğu çok korumacı yetiştiriyorsun diye ama iyi ki de kimseye göndermedim, ilk yatılı misafirliğini 19 yaşında yaptı, tek bir gece kaldı ve o gece boyunca ben sürekli aradım, ki evimle kaldığı yer arası taş çatlasın 5 km'ydi.

Biz kücükken annem bize hic izin vermezdi arkadaslarimizin yaninda kalmamiza. Annem hep diyordu "herkes kendi evine, kendi yatagina" diye. Tabi o zamanlar cok kiziyordum, ama simdi iyikine öyle yapmis annecigim diyorum.

Kizin ile cok tatli bir iliskiniz var ve sende yine annemi gördüm. Bak kizin 19 olmus ve halen bu annelik icgüdüsü ilk dogdugu gün kadar güclü. Hatta bunu anneme sordum, hic gidermi, yada bu icgüdünün siddeti azilirmi diye. Yok dedi annem, ister 60 yasinda ol, asla gitmez bu duygu demisti bana.

İnsanoğlu kadar aşağı olabilen başka bir mahlukat daha yok şu dünyada. Bunlara öyle bi ceza verilmeli ki aleme ibret olsun. Ne olacak o çocuklara şimdi. Büyüyünce insanlardan nefret eden, acımasız, saldırgan, yaşadıklarınin intikamıyla yanıp tutuşan bi birey olduklarinda kim suclayacak o çocukları. Bir gün daha olmasın ki boyle haberler duymayalim. Hergun bundan da beteri olmaz heralde diyorum ama oluyor. İnsanlığımdan soğudum artik. YETER !!!

Hergün bir başka kötü ve anlam veremediğim kötülüklerle dolu bir haberle karşılaşmak artık beni yoruyor, ne düşüneceğimi bilemiyorum..

Allahim ya bu nasil birsey.!! allah belasini versin o pisliginn bu nasil bir ruh hastaligi yazik o cocuklara off :KK43:

Bu haber araya kaynamasın ne olur. Karaman halkı uyuma. Yık o vakfı da yık okulu da yık. Ankaradaki patlamadan daha çok etkiledi bu haber beni. Teröre nasıl alışmışsa bünyeler.. Ama bu tecavüz haberlerne alışmak istemiyorum. Küçücük yavrulara. Nasıl bir sapıkmışsın sen. 45 taneyavru ne ara yaptın. Nasıl bir açtın sen 1 2 yetmemiş 45 kere hem de.

Toplum olarak kafayı yedik..
Tecavüzler, yanı başımızda patlayan bombalar, kadına yönelik şiddetler allah sonumuzu hayreylesin..

Ne kadar vahşi insanlar var, yazık o ufacık meleklere allah yardımcıları olsun

X