Karaman merkez

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Kızlar aranızda karamanli olan var mı acaba karaman merkezin en iyi mahallesi en nezih mahallesi hangisidir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim bi de karamanda yaşam koşulları nasıldır kolay mı zor mu yaşaması kolay bi yermidir cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

Kızlar aranızda karamanli olan var mı acaba karaman merkezin en iyi mahallesi en nezih mahallesi hangisidir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim bi de karamanda yaşam koşulları nasıldır kolay mı zor mu yaşaması kolay bi yermidir cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Otogarin oralar nezih diye biliyorum .Karamanli degilim ama baglantim var.

Otogarın oralar, valiliğin etrafı, mümkünse vali konağının etrafı, tren garının arkası. Ben 13 ay tabduk emre mahallesinde kaldım, apartta. Ailecek nasıl olur bilmiyorum ama burayı. Otogar çevresinde kiralar gereksiz pahalı bu arada.

Karaman küçük yer, 3 caddesi var zaten işlek :) yemek yiyecek yer çok yok ama bir ton kafesi var. Hani öğrenci için falan biraz daha eh bir şehir ama memur olup da aktif bir hayat istersen merkezde pek mümkün değil. Gezmeyi seven bir aileyseniz de çevrede gezilecek güzel yerler var mutlaka.

Kardeşinizin yaşadığı semt neresi acaba memnun mu
Benim bi arkadaşım da tokide,toki merkeze bi on dakikalık mesafede ve uzak diyorlar onlar:) küçücük bi yer bikaç kez gittik biz.. ben sevdim biraz muhafazakar ama sevimli bi yer..

Back
X