hiçbir eğitim almadan bu derece başarılı resimler ortaya çıkarmak.....gerçekten maşallahh
resimler olağanüstü...gecenin bu saatinde ağzım açık kaldı inanın...birebir aynısını yapmışsın...her kıvrım,her bakış aynı....gözlerdeki ifade bile....
karakalem hep zor gelmiştir ki zordurda zaten...ona hiç yeteneğim yok ama çok isterdim olsun....
tebrik ediyorum canım seni....
not: beğendim butonunu böyle konularda kullanmaktan çoook keyif alıyorumhihoyyyt
Gayet güzel resimleriniz. Özellikle bakışları çok iyi vermişsiniz, yansıtmışsınız. yaa ben kara kalemde gölgeleme yapınca yaşlı gibi duruyorlar, beceremiyorum bir türlü.
Hımm önce kalemle yapıp parmakla mı dağıtıyorsunuz. Onu da beceremiyorum desem :)
Karakalem gerçekten zor ve beceri isteyen birşey, çünkü benim gibi yaşlı yapma ihtimali var yada yanlış ışık ve gölgelendirmeyle nesneyi de tam anlamıyla vermiyorsunuz.
Mesela ben nesnelerdeki bombeyi çok güzel yapıyorum ama çukurlukları yapamıyorum. Yani kaşığın arka kısmını gölgeyle hallediyorum ama iç kısmını o çukurluğu bir türlü beceremiyorum.
Kursa mı gitsem acaba, orada bunları gösteriyorlardır değil mi:) Lisede yağlı boya tablolarımı öğretmenim hep alır sergiye koyadı :)
Hani hiç yeteneksiz değilim yani :)))
Sevgili Brsnz bir önce ki mesajıma neden katılmadığınızı da anlayamadım.Acaba yanlış butona mı bastınız?yerimseniben
aaa yanlış butona basmışım, siz söyleyince farkettim kaydirigubbakcemile3
Aşağı yukarı hareket ettirirken felan sayfa donuyor, birşeyler oluyor beğendime bastım derken beğenmedime kayıyor.
yeni resmini bekliyoruz :)))))))
kaydirigubbakcemile3Allah iyiliğini versin,bir şeyler yapıyorum işte kendi çapımda,çok sağolasın Sumakcığım..yerimsenibenbayıldım ne becerıklı hatunsun sne yahu :)
harika:) .
tek kelime ile muhteşem
Tahmin etmiştim.hiç sorun değil,o da nazar boncuğum olsun..yerimseniben
Düzelttim ki :)
Ne güzel kitap okuyan, sanatla uğraşan dolu dolu bir bayansınız.
Evet yeni resimler bekliyoruzalkisalkisalkis
maşallah ya ne kadar yetenekliymişsin...çok beğendim.
elinize sağlık çok hoşlar
bayıldımmm:asigim:
Tahmin etmiştim.hiç sorun değil,o da nazar boncuğum olsun..yerimseniben
Düzelttim ki :)
Ne güzel kitap okuyan, sanatla uğraşan dolu dolu bir bayansınız.
Evet yeni resimler bekliyoruzalkisalkisalkis
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Güzel sözleriniz beni daha da cesaretlendiriyor..
En kısa zamanda yeni resmimle huzurunuzda olacağım..yerimseniben
Bunlar çok muhteşem smeagol tebrik ederim, böyle bir yeteneğin olduğu için çok şanslısın, bir şeyler yaratabilmek ne güzel, ellerine sağlık, çok güzel hepsi de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?