Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar evimden kara fatma cikiyo butun giderleri kapattim top naftalin koydun ama dun iki tane daha gordum yuksek giris evim ne yapacagimi sasirdim tiksiniyorumm..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar evimden kara fatma cikiyo butun giderleri kapattim top naftalin koydun ama dun iki tane daha gordum yuksek giris evim ne yapacagimi sasirdim tiksiniyorumm..
Kizlar onlarin bir siyahlari birde acik kahveleri var. Acaba kahverengi olanlar yumurtadan yeni cakanlarmiki dun gorduklerim kahverengiydi ne yapcam ben yaa ulaclayinca tekrar cikiyorsa kurumuyormu bunlarin koku..
Anam! Bende gece mutfakta gordum. Ben cok tiksinirim alamam da esimde kalkip atmadi. Kaldi oylece. Ben bunlarin boyle cabuk urediklerini bilmiyordum of ya. Zaten cok tiksiniyorum bu boceklerden. Ramazan ramazan bu ne yaTesadufe bakbende dun aksam gordum mutfagimda camdan attik ama esi dostu yoktur umarim. Benim evde ust kat ve dis kapim cok az acilir nerden geldi merak ediyorum, bulamazsam surekli gelecektir ayni yerden.
Anam! Bende gece mutfakta gordum. Ben cok tiksinirim alamam da esimde kalkip atmadi. Kaldi oylece. Ben bunlarin boyle cabuk urediklerini bilmiyordum of ya. Zaten cok tiksiniyorum bu boceklerden. Ramazan ramazan bu ne ya![]()
BENDE BUGUN SABAH GORDUM ALLAHIM RESMEN TİKİM VAR ÖLDÜREMEDİM ILAC SIKTIM .USTUNE KOVA KAPATIP İŞE GELDİM .EVE GİDİNCE ONU ORADAN ALMASI İÇİN ALT KOMSAUYU ÇAĞİRİCAMKizlar evimden kara fatma cikiyo butun giderleri kapattim top naftalin koydun ama dun iki tane daha gordum yuksek giris evim ne yapacagimi sasirdim tiksiniyorumm..