- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi LunaDaisies
-
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] soğuması icin buzluğa koydum bekliyorum
baktım simdi güzel olmuş..bayaaa tatlıkenarından azıcık koparaydın ben bekleyemem merak ediyorummmmmm:18:
baktım simdi güzel olmuş..bayaaa tatlı
eveeeet. anneme ikram edeceğim onun yorumunu merak ediyorum[emoji3]ayyy gerçekten miiiiiiiii,
afiyet olsunnnnnnnnnnnn o zaman :)))))eveeeet. anneme ikram edeceğim onun yorumunu merak ediyorum[emoji3]
ikram ettiklerim beğendiler hep .tek eleştiri çok şekerli olması[emoji3][emoji3]afiyet olsunnnnnnnnnnnn o zaman :)))))
bende merak ettim şimdi ne diyecek annen acabahangi salak yaptı derse adımı verme
ikram ettiklerim beğendiler hep .tek eleştiri çok şekerli olması[emoji3][emoji3]
sevin sevin yorumlar iyi. bizim evdekiler şeker hastası [emoji17][emoji17]olduğu için fazla geldianam ne heyecanlıben şekerli seviyorum ya normal tarifte yazandan 1 bardak fazla koymuştum limonlu kısıma
ama sevindim ya :) ne güzel
pardon muhallebisine daha çok şeker koyduydumsevin sevin yorumlar iyi. bizim evdekiler şeker hastası [emoji17][emoji17]olduğu için fazla geldi
evet öyle olacak.. katıldın mı yarışmayapardon muhallebisine daha çok şeker koyduydum
hımm bize de var ondan:26: ona göre azaltırsın canım bir daha yaparsan
Nasıl oluyor bu yarışma tadına bakamadiklarina göre görüntüye goremi puan veriliyorevet :)))
nasıl oluyor bu yarışma tadına bakamadiklarina göre görüntüye goremi puan veriliyor
hmmmm bol şanslar [emoji8][emoji8]görseline, yapılış sekline, zorluğuna falan sanırım:)
tesekkür ederimm sağolun
BEndE İLK dEfA YAPTıM CANIM UYdURdUMKaradut yerine ne kullanılabilir Luna hanım:26:
ben karadut yerine meyve karısımlı sos kullandımKaradut yerine ne kullanılabilir Luna hanım:26:
BEndE İLK dEfA YAPTıM CANIM UYdURdUM
FRAMBUAZ, ÇİLEK, bğürtlen gider sanırım sosa limon koyuyoruz çünkü sırıtmıyor muhallebinin üstünde
ben karadut yerine meyve karısımlı sos kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?