Çok teşekkür ederim canımNevreste canım çok güzel olmuş bu pideler,ellerine sağlıkBaşarılar diliyorum
İlk kez aynı yarışmadayız sanırım ve bu kez rakipler çetin,tarifler süper,heyecanla sonuçları bekliyorum![]()

Hayırlısı olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımNevreste canım çok güzel olmuş bu pideler,ellerine sağlıkBaşarılar diliyorum
İlk kez aynı yarışmadayız sanırım ve bu kez rakipler çetin,tarifler süper,heyecanla sonuçları bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim canımNefis görünüyor Nevoşum, ellerine sağlıkBaşarılar dilerim canım
![]()
Çok teşekkür ederimharikaaa görünüyor
Çok teşekkür ederim PrensesimNevoş birşey diyeceğim ama utanıyorum,ben daha yeni gördüm senin yemeğiniUzun zamadır bu tarafa pek uğramıyordum,dün gecede görmemişim valla,utanayammı kendime yoksa kızayımmı bilemedim
Bundan sonra bu tarafa daha sık girsem iyi olacak galiba.
Yemeğine zaten lafım yok,yine yeni yeniden harikasın,boşuna şefimiz değilsin,ellerine kollarına sağlık canım,harika gözüküyor,harikasın Nevresteciğim çok güzel görünüyor,hepsini yerim valla![]()
Çok iyi yapmışsın canım,harikalar yaratmışsın,bence sen her kategoride yarışmalısın NevoşumÇok teşekkür ederim Prensesim
Estağfurullah
Uzun zamandır ,uygun bir kategoriye katılmak istiyordum.Bu sefer hiç vaktim olmadığı halde bir araya sıkıştırdım..
İyi oldu,farklı heyecanlar oluyor
![]()
Çok teşekkür ederim canım...Çok iyi yapmışsın canım,harikalar yaratmışsın,bence sen her kategoride yarışmalısın Nevoşum![]()
Bakalım nasip artık NevoşumÇok teşekkür ederim canım...
Bende seni kahvaltı sofrasında bekliyorum![]()
Teşekkür ederim canımbayıldımmm nevrestemmm naptın yaabaşarılar dilerim kiii
![]()
Sen yapmayınca yerine ben yaptımallahım sana geliyorumnevoş naptın seeeen
![]()
Yapaçamda bi fırsat olmadı be nevosum yapaçam amaSen yapmayınca yerine ben yaptım
![]()
Yeni kategoriye artıkYapaçamda bi fırsat olmadı be nevosum yapaçam ama![]()
GeçtimiYeni kategoriye artık![]()
Oylama başladı canımGeçtimi
Hadi yaOylama başladı canım![]()
Teşekkür ederim Lokum'cumMaşallah canim ellerine sağlık yaa çook güzel![]()