• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaciğer enzimlerinin yüksekligi ( Alt ve Ast yüksekliği)

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
Arkadaslar merhaba 6+2 haftalik hamileyim.
Bugun normal testleri yaptirayim dedim bu degerler 0-35 arasi olmasi gerekirken biri 47 biri 49 gibi bi değer çıkmış. Boyle biseyle karsilasan var mi?
Doktoruma sordum bi sorun olmaz dedi bikac gun sonra tekrar et testi dedi ama yine de endiseliyim.
Bilgisi olan varsa nolur aydinlatsin beni.
Tesekkur ederim simdiden.

Merhabalar oncelikle hayirli olsun. Alt benim degerimde yuksek suan 19 haftalik hamileyim. 15 gunde bir tahlil tekrarliyorum. Hamilelikte 80 uzeri olursa sorun oldugunu soyledi doktorum. Tedavi olarak ne uygulaniyor hic bilmiyorum. Dahiliyeye gidecegim bakalim. Beslenmene dikkat et fazla yagli tuketmemeye calis.

Merhabalar oncelikle hayirli olsun. Alt benim degerimde yuksek suan 19 haftalik hamileyim. 15 gunde bir tahlil tekrarliyorum. Hamilelikte 80 uzeri olursa sorun oldugunu soyledi doktorum. Tedavi olarak ne uygulaniyor hic bilmiyorum. Dahiliyeye gidecegim bakalim. Beslenmene dikkat et fazla yagli tuketmemeye calis.
Tesekkur ederim.
Benim safra kesem yok ondan dolayi boyle cikmis olabilir mi?

Kizlar merhaba benim alt 180 ast 68 cikti . Boyle olanlar nasil bi yol izledi

Benim de Kızım da var endokrin takipliyiz bence sizde endokrinoloji ye görünürseniz eğer bir sıkıntı varsa tedbir alırsınız
bir şey yoksa da içiniz rahat eder

Insallah ben 8 haftalik hamileyim dr.um yarn hemen gel yazinca endiselendim sadece

Back
X