• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karacanın çeyiz setini alıp kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi???ACİLLLL

Çaydanlığını kullanıyorum ve de kahvaltı tk.nı..
Çaydanlık fena değil ama daha iyi markalar var..
Kahvaltı tk.da..seramik olandan tuzlukların üzeri çatladı seramik kısmı döküldü.diğer parçalarında bişey yok ama..
Ben karacayı tercih etmezdim...
Çatal kaşıklarım jumbo..
Tencere tk.çaydanlık cezve tk.Aryıldız
Yemek tk.Güral porselen
Hepsinden de çok memnunum..
Günlük kullanmak için karaca olabilir ama çeyiz için düşünmeyin ..
Aryıldızın da çatal kaşık takımı çok iyidir...

Bende bu tür söylentiler duydum ancak bu durum gerçek olmadığını gördüm. Karaca porselenin ürünlerinin altında Limoges damgası var ve araştırdığıma göre limoges hammaddesi kullanmayan bir firma bu damgayı kullanamıyor. Çünkü gümrükten girerken bu belgeyi istiyorlar. Karacanın porselen ürünlerinin hammaddesi Fransanın limoges bölgesinde üretiliyor. Bu sebeple diğer italatçı firmaların ürünlerinin altında limoges belgesi bulunamamaktadır. Ayrıca Firmanın bayilerinde Limoges Setifikaları bulunmaktadır. Bu bilgiyi Gümrükte çalışan arkadaşlarınız varsa teyit edebilirsiniz. Zaten karaca nın çelik ürünlerinin İstanbul Haramidere de bulunan çelik fabrikasında ürettirdiğini biliyorsunuz.

Diğer bir konu ise, Karaca nın porselenlerini diğer markalı ürünlerle karşılaştırdığınızda aralarında inkar edilemeyecek bir kalite farkı var. Bir şeyden anlamanıza gerek yok sadece yanyana koyun ve farkı sizde göreceksiniz. Karaca daha pürüzsüz, daha şeffaf duruyor ve gözeneklilik yok. Desenlerinin ayrıcalığnı ise televizyon kanallarındaki reklamlarından zaten takip edebiliyoruz.

Bende bu tür söylentiler duydum ancak bu durum gerçek olmadığını gördüm. Karaca porselenin ürünlerinin altında Limoges damgası var ve araştırdığıma göre limoges hammaddesi kullanmayan bir firma bu damgayı kullanamıyor. Çünkü gümrükten girerken bu belgeyi istiyorlar. Karacanın porselen ürünlerinin hammaddesi Fransanın limoges bölgesinde üretiliyor. Bu sebeple diğer italatçı firmaların ürünlerinin altında limoges belgesi bulunamamaktadır. Ayrıca Firmanın bayilerinde Limoges Setifikaları bulunmaktadır. Bu bilgiyi Gümrükte çalışan arkadaşlarınız varsa teyit edebilirsiniz. Zaten karaca nın çelik ürünlerinin İstanbul Haramidere de bulunan çelik fabrikasında ürettirdiğini biliyorsunuz.

Diğer bir konu ise, Karaca nın porselenlerini diğer markalı ürünlerle karşılaştırdığınızda aralarında inkar edilemeyecek bir kalite farkı var. Bir şeyden anlamanıza gerek yok sadece yanyana koyun ve farkı sizde göreceksiniz. Karaca daha pürüzsüz, daha şeffaf duruyor ve gözeneklilik yok. Desenlerinin ayrıcalığnı ise televizyon kanallarındaki reklamlarından zaten takip edebiliyoruz.

Bende şimdiye kadar karacasetini almayı düşünüyordum ama ufak bir araştırma yaptım karaca'ın eski kalitesi olmadğını ve çok problem yaşandığını gördüm. Tasarılarına lafım yok gerçekten güzel ve adamlar zaten tasarım satıyor. Kalite değil!

Birkere tabakları porselen değil. Plastik ve mika karışımı birşey aşırı kalın fincanlar tabaklar.
Hiç sağlıklı değil. Tasarımlar evet güzel ama bence kalitesi de önemli diye düşüüyorum. Kütahya Porselenden şaşmam. Duyrulur!

bende aldım çeyiz setini hala ödüyorum taksitini:D tabaklarında bir iki tanesinde çizik çıktı değiştirdim birde aldığım modelin üstündeki simler çıkıyor gibiydi. Diğer modelleri beğenmediğim için değiştirmedim aldığım yer istediğim zaman değiştirme garantisi verdi. Çatal- kaşık takımımda sinbad karaçanın yan ürünüymüş.Galiba benim hatam kolay kolay model beğenmemem.

benim görümcem aldı, çelik tencresi ezik ve bombeli çıktı, değiştirmediler.
porselen yemek takımının bir servis tabağı eksik çıktı, birşey yapamayız dediler.sinir oldu kızcağız.

benim görümcem aldı, çelik tencresi ezik ve bombeli çıktı, değiştirmediler.
porselen yemek takımının bir servis tabağı eksik çıktı, birşey yapamayız dediler.sinir oldu kızcağız.

karacada cizik cikmadi bende henuz,makinede yikanmasina ragmen ama kare takimlari bana gore cok buyuk,keske yuvarlak alsaymisim.bir tek kullanissiz oldugundan dert yaniyorum,bardaklari derseniz onlari bi kere bile kullanmadim:))))) bence karaca almayin.

bende karacanın kampanyasından yararlanıp setı alnlardanım kasık takımı ve tencereler için bişey dıyemem benım yemek takımım 10 ayda geldı neymiş istedıgım model çok tutuluyomuş kalmamiş ozel yapılacakmış bır suru palavra ben 1506 modelını almıştım ılk once getırdıler tabı 10 ay sonra hepsını kolıden çıkarıp tek tek baktım çizikler boya hataları ne varsa yemek takımının 32 parcası hatalı fıncanların sapı hiç tutmamiş sankı neyse hemen aldıgım yerı aradım gelın alın dedım sız getırın dedıler bende sız gelıp alacaksınız dedım neyse almaya geldıler ne varsa soyledım pazar malı alsam gerçekten boyle olmazdı sankı kalıte kontrolden geçmemiş benım takım neyse aldılar gıttıler tabı yıne bekledım 1.5 ay sonra geldı yıne kabarcıklar falan var tabaklarımda amannn artık bıktım valla olmazsa 1 takım daha alıcam bunu gunluk kullanıcam kötükedihüso

ben gecen sene aldım karaca setimi
bende ne bir çizik ne bir bombe ne satıs sonrası destekte problem yasamadım
kahvaltı takımınıda aldım ayrıca benımkı porselen arkadas seramik almış dökülmüş diyor.
seramik zaten kaliteli bir malzeme değil ki tabiki dökülecek
ben hepsinden cok memnunum. ne çelik tencerem yandı ne düdüklüsü problem cıkardı
verdigim para helal olsun diyorum

Ben de karacadan kahvaltı seti, Tencere Seti, Porselen çatal bıçak kaşık seti, bir de çelik çatal kaşık seti aldım. Kahvaltı takımından çok memnunum görüntüsü çok güzel porseleni gayet parlak ve kaliteli duruyor, tencerelerden de memnunum aslında genel olarak memnunum kullandığım ürünlerden.

kızlar ben 5yıllık evliyim porselen ve çatal bıçağım karaca çok memnunum iyiki almışım dyorum paslanma çizik filan hiç oluşmadı günlük kullandığım halde

kızlar ben 5yıllık evliyim porselen ve çatal bıçağım karaca çok memnunum iyiki almışım dyorum paslanma çizik filan hiç oluşmadı günlük kullandığım halde

cnm bişey sorucam elde yıkamada çamaşır suyu kullandınmı hiç çatal bıçağa ve çelik tencerelerine?

ben kullanıyorum canım çelik tencerelerime..

ben 2 yıllık evlyim bütün mutfk eşyalarm karaca..yeni gibi duruolar hala...sadece bozulan tek şeym blendırım:(
karacann porselen takımıda var onlarda kırıldı yere düşrmkten bi ara yenisini almayı düşünüyorum.yemk takımım şu yaprk dökümnde çıkıo gri çiçekli çatal kaşık takımımda sandıklı düz giri çok şıklar ve memnunumm..

bende karacanın yapımında kurşun kullanılıyor diye duymuştm..Aklımda hep Kütahya porselen var Kütahya nın çeyiz setini alcm bende inş..

Back