• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karacanın çeyiz setini alıp kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi???ACİLLLL

MFY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
46
1
86
Ankara
mrb kızlar ben düşünüyorum karacanın çeyiz setini almayı ama almadan önce kullananlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim...çatal kaşık takımları paslanıyormuş, tencereler, porselenler çizik falan çıkıyormuş diye duydum acaba doğrumu kararsız kaldım:bbo:

bende karacanın çeyiz setini almayı düşünüyorum
dün baktım yarından gidip alcam
patronumuz 2 yıllık evli eşi de aynı seti almış ve çook memnunum diyor
hatta mutlaka sende almalısın diye beni teşvik etti

ben hala kararsızım bekliyorum bakalım şimdilik. keşke kullanan daha fazla arkadaştecrübelerini paylaşsa bizimle...
Nuran07 sen naptın canım aldın mı????

selam
ben karaca yı çin malı diye duydum.
aslına bakarsanız türk malı ama üretim çin de yapılıyormuş.
ne kadar doğrudur bilemem ama benim içime sinmedi.
annem hep kütahya porselen in poselenini çok beğenir çok kaliteli derdi.
bende öyle yaptım kütahya porselen aldım.
çatal bıçak takımım da yine anne tavsiyesi üzerine senelerin markası
ar-yıldız. (annemin çeyizide aryıldız dı ve 35 senedir aynı çatal bıçak takımı kullanıyoruz.
umarım yardımcı olmuşumdur:)

bende geçen hafta karacadan aldım çeyiz setimi
inşallah o duyum gerçek değildir ki
artık o tür duyumlar nerde hangi üründe yok ki
kullananlar hep övdüler
bende memnun kalıcam inşallah

Kahvaltı takımımdan yemek takııma kadar tencerelerim herşeyim karaca ve çoooook memnunum bi skıntım yok. sapları yanmıyr en azından :)zemuszemus

bizde annemde kullanıyoruz teflon tencerelerini ama hiç memnun değiliz
çizildi sanki pazar malı gibi
oysa ki 2 sene önce bende çelik tencere ,çatal kaşık bıçak takımımı ve teflon tencere takımımı karacadan aldım
kullanınca anlıcaz artık çelikleri.
2 ay önce de kahvaltı setimi karacadan aldım

annemin tencereleri korkmaz ama onlarda çizildi kızlar
bence bu gibi sorunların kullanımla alakası var
tel falan kullanılıyosa olabilir diye düşünüyorum

bende al amyı düşünmüştüm ama neredeyse herkes alma memnun kalmazsın dedı, 1.294lük kampanya yarın bitiyo umarım almamakla doğru yapmışımdır.herkes aynı şei söylüyosa doğruluk payı yüksektir bence bide fiyatlar diğer markalara göre ucuz olunca insan bi durup düşünüyo yani..

selam
ben karaca yı çin malı diye duydum.
aslına bakarsanız türk malı ama üretim çin de yapılıyormuş.
ne kadar doğrudur bilemem ama benim içime sinmedi.
annem hep kütahya porselen in poselenini çok beğenir çok kaliteli derdi.
bende öyle yaptım kütahya porselen aldım.
çatal bıçak takımım da yine anne tavsiyesi üzerine senelerin markası
ar-yıldız. (annemin çeyizide aryıldız dı ve 35 senedir aynı çatal bıçak takımı kullanıyoruz.
umarım yardımcı olmuşumdur:)

sana katılıyorum canım bende çin de üretiliyo diye duydum ve çin malları malum kansorojen madde içeriyolar fazlasıyla.ama yinede siz bilirsiniz kızlar..

ya bir ürünün üzerinde nerde üretildiği yazmaz mı ya.karacada yazmıyor maalesef.demek ki kötü bir yerde üretilmiş

ben de karaca hakkında duyduklarıma güvenemedim ve yemek takımı ve kahvaltı takımımı kütahya porselenden aldım:) ama kahvaltı takımımı sonradan pek beğenmedim tavsiye edebileceğiniz takımlar varsa resimlerini koyarsanız sevinirim...eğer hoşuma giden ve uygun fiyatlı bulursam belki bir takım daha alabilirim....

fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederimm....opuyorumnanaktan

aldıktan sonra çin malı olduğunu öğrendim halbuki satıcı yemin billah etmişti aslında başlangıç cümlem bu değil şöyle başlayayım.

O tencerelere verdiğim para burunlarından fitil fitil gelir inşallah çatal bıçağı ve yemek takımını henüz kullanmak nasip olmadı ama tencereleri bir felaket.

Çok ince metal aşırı ısınıyo
sapları ısınıyor
tencerede renk değişimleri oldu
hemen çiziliyo viledanın yeşil tarafı bi tencereyi çizermi ya çatır çatır çizildi çok kalitesiz tencerelerini kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta benimkiler 4 ayda nerdeyse hurdaya çıktı

en kısa zamanda şikayet vara yazıcam

elifcim bende senin gibi yaptım porselenlerimi kütahyadan çeliklerimi de ar yıldızdan aldım... şimdilik içim rahat ama kesin sonucu kullanınca görücezzzz CADIARZUCADIARZUCADIARZU

pr_01_5917_max.jpg

aryıldızında benzer bi modeli var bayılıyorum bu kaşıklaraopuyorumnanaktan

ama n bır laf bıle duysam kötu ben karaca almıyca m yıllardır karaca mı varmıs o kadar para bayılcam bıde
1 mılyarı asan paralar ohoo
almam ben
gural porselen kutahya porselen alırım
aryıldız jumbo falan alabılırsem param olursa ama yok karaca almam ne ısım olur bunca laftan sonra

Back