bende ilk 2 yi beğendim aslında fakat 3 numaranın bardak yapısının ağızlığı falan değişikBen 2. Yi begendim
Ben 3un tabaklarini hic begenemedim :)bende ilk 2 yi beğendim aslında fakat 3 numaranın bardak yapısının ağızlığı falan değişik
kelebekte var 3 te
o kırmızı diye pek hoşuma gitmedi ama fikirlere açık olduğum için ekledimbende 1.i beğendm çiçekleri daha ufak daha hoş sanki
teşekkürler
evet yaa ben ilk seçeneğimde kalayım en iyisiBen 3un tabaklarini hic begenemedim :)
bende 1.i beğendm çiçekleri daha ufak daha hoş sanki
1kesinlikle
merhaba kızlar
kendime bir çeyiz seti alıyorum. içinde de seçebileceğim 5 kahvaltı modeli var
sizce hangi model güzel
1-)
Eki Görüntüle 1723039
2-)
Eki Görüntüle 1723042
3-)
Eki Görüntüle 1723044
4-)
Eki Görüntüle 1723045
5-)
Eki Görüntüle 1723047
kızlar o fotoğrafta güzel çıkmış bence
teşhirde şu şekil bir de böyle bakın istedm :)
Eki Görüntüle 1723079
o kırmızı diye pek hoşuma gitmedi ama fikirlere açık olduğum için ekledim
nasıl yani kullanışlı olur mu derken??sanki model olarak birbirine benziyorlar.. kırmızımsı olmadığı hoşuna gitmiyorsa 2 de olabilir. ama bunlar kullanışlı olur mu pek bilemiyorum ya
evet canm o yeşilli pembeli olanCanim bu resimde sag alttaki uc kismi gorunen takim 5. Takim mi???
hangisi canmevet biliyorum bu takımı karaca bahar dalıydı sanırım bence içlerinden en güzeli bu :)
Gene guzel ama ilki kdar değil sanki :) diğeelerşnlnde teshir resmini atsanakızlar o fotoğrafta güzel çıkmış bence
teşhirde şu şekil bir de böyle bakın istedm :)
Eki Görüntüle 1723079
1 kırmızı baya canmHepsi cok cabuk sikilacagin modeller kuzum bastan sölim :) secenekler bunlarmiymis sadece paket icinde??
3 ve 4 kesinlikle degil hic begenmedim
1 ve 2 olabilir , bu ikisi arasindan da 1.si daha bir güzel...
5 te kötü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?