- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
-
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
yemek takımınızda yıkarken vs solmalar,desenin kaybolması filan oldu mu?Yemek takımım, tencerelerim vs hepsi karacadan.
Yatak odası için çeyiz seti vardı karacanın onu da aldım. Yani tekstil ve mutfak grubu karacadan ve memmunum.
Sadece çeyiz setinde ki bornozlar çok kaliteli değil. Onu misafire kullanıyorum. Yataştan aldım bornoz setimi tekrardan.
yemek takımınızda yıkarken vs solmalar,desenin kaybolması filan oldu mu?
Komsum karacanın o pembe turuncu tencerelerini almış çeyizine suan hepsinin dısı yandı pişman kendisi tekrar garanti falan ugrasıyormerhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?
ya hepsini tek tek ekelmişşşiniz çok teşekkür ederimmmBen, misafir yemek takımımı, kahvaltı takımı ve çatal bıçak takımı Karacadan aldım. Bunlara ek Çelik tencere seti, granit tencere seti ve nevresim takımlarımdan bir kaç tanesini aldım. Nişanlıyım. Kullanmaya başlamadım evet ama ben beğeniyorum. Sadeler benim için en önemlisi sade oluşları. Makina da yıkanmalı çünkü. Yaldız vs gibi detay girince kim ne derse desin sıkıntı oluyor.
Ama nevresim havlu vs için madam coco ve english home daki indirimleri takip ettim. Mail ya da sms geliyor. Ne indirime girdiyse ondan takımlar yaptım. %50+%50 oluyor mesela o zaman çok çok uyguna geliyor. Şu aralarda var.
Fikir olsun diye sana benimkilerin resmini yolluyorum( Karaca olanların)
lastikli mi peki sizinkiler çarşafları. ve verdiğniz paraya değdi mi sizce.çünkü eng. home yada madame coco da daha uygun ama karacanın modellerine bayılıyorum.para olarak insan değer mi diyo? sizce?Nevresim takımlarını kullanıyorum çok memnunum
evet ya harika görünüyoralr zaten.sizinki hangi renktiAyrıca karacanın granit setini mutlaka al. Ben aşırı memmunum.
Yanmaz yapışmaz leke tutmaz. Cabuk temizleniyor.
Yemekleri lezzetli oluyor.
bunu duydum bende kimisi hiç beğenmedim diyor.ondan kafam karışıyor biraz daKomsum karacanın o pembe turuncu tencerelerini almış çeyizine suan hepsinin dısı yandı pişman kendisi tekrar garanti falan ugrasıyor
evet ya harika görünüyoralr zaten.sizinki hangi renkti
Pamuk saten ve pamuk nevresimim takımı almıştım çarşafları lastiksiz. İndirimde çok hesaplıya aldım. Şimdi yine indirimde olan modelleri var. Genelde 3 aşağı 5 yukarı piyasadakilerle aynıydı. eng. home yada madame coco yu bilmiyorum country tarzı olduğu için benim evime uymuyor. Bütçeyi çokta zorlamamak lazım.hangisi uygunsa onu tercih edinlastikli mi peki sizinkiler çarşafları. ve verdiğniz paraya değdi mi sizce.çünkü eng. home yada madame coco da daha uygun ama karacanın modellerine bayılıyorum.para olarak insan değer mi diyo? sizce?
Ne demek rica ederim canım benimmmm ...ya hepsini tek tek ekelmişşşiniz çok teşekkür ederimmm
Pamuk saten ve pamuk nevresimim takımı almıştım çarşafları lastiksiz. İndirimde çok hesaplıya aldım. Şimdi yine indirimde olan modelleri var. Genelde 3 aşağı 5 yukarı piyasadakilerle aynıydı. eng. home yada madame coco yu bilmiyorum country tarzı olduğu için benim evime uymuyor. Bütçeyi çokta zorlamamak lazım.hangisi uygunsa onu tercih edin
Yalnız imkan varsa pamuk saten tercih edin derim. Pamuk gibi ilk kullanışta kırışmıyor çok kolay ütüleniyor saten gibide kaymıyor
evet çelikleri diyorlar ya kötü diye.korkmaz filan mı alsam çelikte acabaKaracanin çelik ürünlerinden (ckb,tencere,caydanlik,cezve vs.) kimse memnun degil paslanma dahi yapanlar varmis annemde caydanlik almisti haftasi dolmadan firmaya yolladik yenisi geldi yine ayni sorun oldu, sonra geri iade ettik... Benimde nevresimlerimin hemen hemen hepsi karaca , granit tavalarim karaca(evdede kullaniyoruz annem cok memnun) celiklerini baska marka al bence... Digerlerini karaca bakarsin yine...
pamuk saten,bunu kaydettim çok teşekkür ederim
evet çelikleri diyorlar ya kötü diye.korkmaz filan mı alsam çelikte acaba