karaca home

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
merhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?

Yemek takımım, tencerelerim vs hepsi karacadan.
Yatak odası için çeyiz seti vardı karacanın onu da aldım. Yani tekstil ve mutfak grubu karacadan ve memmunum.

Sadece çeyiz setinde ki bornozlar çok kaliteli değil. Onu misafire kullanıyorum. Yataştan aldım bornoz setimi tekrardan.

yemek takımınızda yıkarken vs solmalar,desenin kaybolması filan oldu mu?

Ben, misafir yemek takımımı, kahvaltı takımı ve çatal bıçak takımı Karacadan aldım. Bunlara ek Çelik tencere seti, granit tencere seti ve nevresim takımlarımdan bir kaç tanesini aldım. Nişanlıyım. Kullanmaya başlamadım evet ama ben beğeniyorum. Sadeler benim için en önemlisi sade oluşları. Makina da yıkanmalı çünkü. Yaldız vs gibi detay girince kim ne derse desin sıkıntı oluyor.

Ama nevresim havlu vs için madam coco ve english home daki indirimleri takip ettim. Mail ya da sms geliyor. Ne indirime girdiyse ondan takımlar yaptım. %50+%50 oluyor mesela o zaman çok çok uyguna geliyor. Şu aralarda var.

Fikir olsun diye sana benimkilerin resmini yolluyorum( Karaca olanların)

Eklentiler

• 20150905_145411.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 257
  • IMG-20150627-WA0006.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG-20150627-WA0008.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 241
  • IMG-20150627-WA0010.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 256
  • IMG-20150630-WA0005.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 233
  • IMG-20150630-WA0006.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG-20150630-WA0007.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG-20150630-WA0008.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 286
  • IMG-20150905-WA0052.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 228
Komsum karacanın o pembe turuncu tencerelerini almış çeyizine suan hepsinin dısı yandı pişman kendisi tekrar garanti falan ugrasıyor

ya hepsini tek tek ekelmişşşiniz çok teşekkür ederimmm

lastikli mi peki sizinkiler çarşafları. ve verdiğniz paraya değdi mi sizce.çünkü eng. home yada madame coco da daha uygun ama karacanın modellerine bayılıyorum.para olarak insan değer mi diyo? sizce?
Pamuk saten ve pamuk nevresimim takımı almıştım çarşafları lastiksiz. İndirimde çok hesaplıya aldım. Şimdi yine indirimde olan modelleri var. Genelde 3 aşağı 5 yukarı piyasadakilerle aynıydı. eng. home yada madame coco yu bilmiyorum country tarzı olduğu için benim evime uymuyor. Bütçeyi çokta zorlamamak lazım.hangisi uygunsa onu tercih edin
Yalnız imkan varsa pamuk saten tercih edin derim. Pamuk gibi ilk kullanışta kırışmıyor çok kolay ütüleniyor saten gibide kaymıyor

Son düzenleme:
Bende karaca dan mutfağım için çeyiz seti aldım. Mutrafıgımın en buyuk en pahalı en önemli takımları karaca yani. Şimdide karaca home dan 2tane pamuk saten nevresim tk beğendim onları almayı dusunuyorum. Şuan 2 nevresimim var pamuk saten taç marka. A dan z ye herseyi tek bir markadan almak pek mantıklı gelmiyor bana ama girip bakınca beğendiğin kullanışlı ürünleri alırsın.
Mesela bornoz tk begenmeyıp almadın diyelim daha kaliteli bi markadan alırsın. Ben böyle yapıyorm canım.
Nevresım tk hiçbiri lastikli carsaf olmadıgı icin englsh home ve coco dan lastikli çarşaflar alıcam nevresımlerıme uygun sende öyle yapabilrsn değişik değişik kullanırız böylece :)
Ama karacayı öneriyorum tabikide tekstilde de başarılı bnce

Karacanin çelik ürünlerinden (ckb,tencere,caydanlik,cezve vs.) kimse memnun degil paslanma dahi yapanlar varmis annemde caydanlik almisti haftasi dolmadan firmaya yolladik yenisi geldi yine ayni sorun oldu, sonra geri iade ettik... Benimde nevresimlerimin hemen hemen hepsi karaca , granit tavalarim karaca(evdede kullaniyoruz annem cok memnun) celiklerini baska marka al bence... Digerlerini karaca bakarsin yine...

pamuk saten,bunu kaydettim çok teşekkür ederim

evet çelikleri diyorlar ya kötü diye.korkmaz filan mı alsam çelikte acaba

pamuk saten,bunu kaydettim çok teşekkür ederim

evet çelikleri diyorlar ya kötü diye.korkmaz filan mı alsam çelikte acaba

Bizim evde kullandigimiz cezveler korkmazmis ben daha bunu gecen günlerde fark ettim :)) gercekten söyle bir baktim ne bir çizik ne bir deformasyon hic bir sey yok, yeni gibi hala... Korkmaz aryıldız hisar bu aralar herkesin çeyizinin parçalari haline gelmis durumda, bu markalarin celikleride iyiymis canm yorumlara göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…