- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
evet korkmazın çeliklerine herkes bayılıyor daha kötü yorum okumadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düdüklüsüyle bornozları nasıl peki?iyi akşamlar. cnm bende çeyizi mi karacadan aldım (yemek tk. tencere tk. kahvaltı tk. kaşık tk. tava, düdüklü, battaniye, yatak örtüsü, bornoz) hepsini ordan aldım çok da memnunum tavsiye ederim.
umarım canım:) kulllanınca haber ver:)Nevresim tkm aldım kullanmasına daha umarım iyidir
düdüklüsüyle bornozları nasıl peki?
umarım canım:) kulllanınca haber ver:)
Özellikle bir ürün belirtmeyeceğim, çünkü 30.03.2016 da aldığımız çeyiz seti 13 gün geçmesine rağmen gelmedi. Karaca yurtiçi kargo ile çalışıyor. Karaca hakkında ürünlerin geç gelmesinden bahseden yorumlar okumuştum ama böyle bir şeyin başıma geleceği aklıma gelmemişti. Maalesef yemek takımları hala gelmedi. İki kere düşünmenizi tavsiye ederim.merhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?
merhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?
lastikli mi peki sizinkiler çarşafları. ve verdiğniz paraya değdi mi sizce.çünkü eng. home yada madame coco da daha uygun ama karacanın modellerine bayılıyorum.para olarak insan değer mi diyo? sizce?
ahahah tam benim kafadanolmadı gidip mutfak ve yatak odasıyla ilgili çoğu şeyi karaca dan alayım.çeliklerle düdüklüyü korkmazdan,lastikli ve yedek nevresimleri englsh home madame coco dan ,havluları özdilekten alayim.bitti gitti:) ıncık cincik pek sevmem zaten:) başka da varmı ki birşey acaba