karaca home

olmadı gidip mutfak ve yatak odasıyla ilgili çoğu şeyi karaca dan alayım.çeliklerle düdüklüyü korkmazdan,lastikli ve yedek nevresimleri englsh home madame coco dan ,havluları özdilekten alayim.bitti gitti:) ıncık cincik pek sevmem zaten:) başka da varmı ki birşey acaba:KK45:

Canim bencede hepsini karacadan alma benim misafir ckb ve misafir yemek takimim karaca birde birkac nevresimim var pike setim ve gelin pike setim var baska bisey almadim karacadan ama su son cikardigi dokum granitten istiyorum sende english home falan bak zaten canim cok vakit almaz ya 1 gunde bile alirsin hepsini ama kaliteli olsunlar sonradan ugrasma ben tencereleeimi emsandan aldim.ins memnun kalirim. Cogu nevresimim english home yatak ortulerimde english home . Kucuk ivir zivirlari heryerde bulursun zaten hayirli olsun simdiden canim

Bu arada karaca tekstil olarak cok basarili bene birde 5 yil garanti veriyir hicbir firma vermiyor okadar 2 yil en fazla oda uygulamiyirlar benim aldigim yer sorun yasarsan getir geri alirim dedi tabi yikama talimatlarina uyarak yikayacaksin ve gorunuste cok kaliteli gozukuyirlar tabi fiyatlari biraz yuksek

iyi akşamlar. cnm bende çeyizi mi karacadan aldım (yemek tk. tencere tk. kahvaltı tk. kaşık tk. tava, düdüklü, battaniye, yatak örtüsü, bornoz) hepsini ordan aldım çok da memnunum tavsiye ederim.

iyi akşamlar. cnm bende çeyizi mi karacadan aldım (yemek tk. tencere tk. kahvaltı tk. kaşık tk. tava, düdüklü, battaniye, yatak örtüsü, bornoz) hepsini ordan aldım çok da memnunum tavsiye ederim.
düdüklüsüyle bornozları nasıl peki?

Nevresim tkm aldım kullanmasına daha umarım iyidir
umarım canım:) kulllanınca haber ver:)

Ben çoğu şeyimi Karacadan aldım.Yemek ve Kahvaltı takımı,çatal bıçak takımı,çelik tencere takımı.Çok beğenerek aldım ve memnun da kaldım.Tekstilini bilmiyorum kullanmadım ama genel olarak hem modelleri güzel hemde kaliteli.

düdüklüsüyle bornozları nasıl peki?

umarım canım:) kulllanınca haber ver:)

Bende karacanin bambu bornozunu aldm canim ceyizime dokundugunda anlarsin kalitesini zaten yumusacik cok güzel bir dokusu var kullanmaya basladigimda da bir olumszlukla karsilasmam umarim...

Düdüklü konusunda da kesinlikle ya tefal clipso almalisin yada fissler almalisin bu ikisinden baska dogru durust düdüklü yok piyasada...

merhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?
Özellikle bir ürün belirtmeyeceğim, çünkü 30.03.2016 da aldığımız çeyiz seti 13 gün geçmesine rağmen gelmedi. Karaca yurtiçi kargo ile çalışıyor. Karaca hakkında ürünlerin geç gelmesinden bahseden yorumlar okumuştum ama böyle bir şeyin başıma geleceği aklıma gelmemişti. Maalesef yemek takımları hala gelmedi. İki kere düşünmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bir süre once yazmısım ama bişiler eklemek istedim :) çelikte aryıldızda çok iyidir. eminönünde kürkçü handa çok uyguna bulabilirsin. karacaya güvenmiyorum ben, şahsi fikrim, oradan temel parçaları almam. karaca home da aynı şekilde. ablamda evlenirken zamansızlıktan çokta ilgili olmadığından gezmedi hiç biyeri, şimdide diyoki neden benm hiç orjinal bişeyim yok :)) sana tavsiyem dışarda gezemiyosan internette gez. forum donanım ve hepsiburadanın yorumlarını objektif buluyorum. bol bol yorum oku. bütçene göre alıcaksın tabiki ama az alırsan bi tık daha iyi kalite alabilirsin.

4 ay sonra düğünüm var..
yemek takımımı, çatal bıçak setimi,nevresim takımlarımı,yatak örtümü,battaniyelerimi,havlularımı karacadan aldım.. kullanmadığım için çok yorum yapamıycam ama dokunduğun zaman bile kalitesini hissettiriyor.. desenleri,modelleri diğer markalara göre çok daha hoşuma gidiyor..

merhaba çeyizim için tek tek heryeri gezecek malasef pek vaktim yok.ama karaca 'nın modellerinin çok beğeniyorum.acaba sizce girip yatak yorgan tencere tava tabak herseyi burdan alıp çıksam mı? sonradan pişman olur muyum? karacayı beğenen de çok beğenmeyen de ama sizce aman şunu sakın alma dedğiniz birşey var mı?

Çelik hiç bir şeyini alma,nevresim alabilirsin sonuçta yıkama talimatlarına uymassan hepsi solar gider. Karacanın nevresimini seviyorm ben. Granitleride güzel.

Ama Çelikler berbat paslanma matlaşma kararma filan yapıyor.
Fiyat olarak hisardan korkmazdan falan hiç aşşağı değil.

Son düzenleme:
lastikli mi peki sizinkiler çarşafları. ve verdiğniz paraya değdi mi sizce.çünkü eng. home yada madame coco da daha uygun ama karacanın modellerine bayılıyorum.para olarak insan değer mi diyo? sizce?

Madame coco ile eng. Home ile kesinlikle kıyaslama canım kalite olarak karaca nevresim bunlardan çok çok fazla üstün.

olmadı gidip mutfak ve yatak odasıyla ilgili çoğu şeyi karaca dan alayım.çeliklerle düdüklüyü korkmazdan,lastikli ve yedek nevresimleri englsh home madame coco dan ,havluları özdilekten alayim.bitti gitti:) ıncık cincik pek sevmem zaten:) başka da varmı ki birşey acaba:KK45:
ahahah tam benim kafadan :KK70:

X