Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaca alma canım yaa. Alanlar bin pişmann.. kütahya güral bernardo bakabilirsin. Kolay gelsin tatlım.![]()
kesinlkle alma diorm! hiç bi şekilde ürünlerinin arkasında durmayan bi firma ve kesinlkle kaliteli deil
aldığım ürünü iade etmek istedm bi gün sonra alamayız die bi sürü sey zırvaladılar sonra direttm ve 15 günde zar zor iade ettirdm kredi kartıma, hiç tawsiye etmem
canım benimde çeyiz setim karaca şimdilik problem yok.benimde söylenenler kafamda hep soru olmuştu ve araştırıyodum.iyi bi magazada satış danışmanına sordum karaca iyi mi diye.adam jumbo ve hisarın fabrikadan görderdiği danışman ve çıkarttı faturasını gösterdi kendi adına düzenlenen ve kimliğini gösterdi, kendi nişanlısına karaca almışlar ve ekledi kötü olsaydı kendi evime sokarmıydım dediğinde ben adama güvendim,gönlüm rahat.hem hiç pazardan adını sanını bilmediğin bi çatal kaşık yada porselen almadın mı?onlar bile ne kadar uzun süreli gidiyo.bu kadar reklam bu kadar satış ağı bu kadar mağaza kötüolsa tutulmazdı bence...
canım ıyı dıyosun hoş dıyosun ama işteıkıme sorsam ıkı ınsandan bır tanesı karaca alma dıyor kımı tencerelerı lekelenıyor dıyor şikayet çok fazla hayır ucuz bıseyde degıl kımı çkb takımı ıyı degıl dıyor valla aklım allak bullak o yuzden şimdilik yemek takımı çeyız setı falan almıyorum başka şeylerden devam edıcem
Evet olmadı öyle yapıcam belirli bir markaya takılmıycam ama şimdilik erteledim başka ihtiyaçlarımı alıyorum bi süre sonra da artık yemek takımına gecerımeğer karacanın porselenerini çok beğendiysen şöyle yapabilirisn hisarın yada jumbonun porselensiz setleri oluyor tencere , çatalbıcak tk, çaydanlık,çay tepsisi ve bardakları , cevzesi ,vs .. onlardan alıp porseleninide karacadan alabilirsin..
canım benim ne deyim.diğerler çeyizlilere bak o zaman ben görür görmez vurulmuştum çatal bıcak tkımıma ve porselen takımıma.şikayet var diye bi site var oraya bk jumboda da hisarda da sorumlar çıkıyo.ben tefal ürünlerindende çok şikayet duyuyorum.sanırım biraz şanslada ilğisi var.kullanımladailğisi var.
kizlar bence emsan dan alin kuzenim ceyiz paketi aldi emsandan ve cok memnun 6 ay önce evlendi ve kullaniyor gercekten cok güzel
tencerelerden
kahvali takimi
yemek takimi
catal bicak
hersey üstünde desenlerde var ama bulasik makinesinde hic biri bozulmuyor kac defa yikadi ben sahidim..
tencereler cok kullanisli ve görünümü cok güzel cicek desenli bile var kapaklarinda
bende almayi düsünüyorum ismarladim bile .. herkeze tavsiye ederim karacayi falan bende duydum kullanisli olmadigini..
Hangi markanin yemek takimini alirsan al, sadece bone china olmasina dikkat et arkadasim
Seffaf porselen, bilinen en kaliteli porselen modeli o oluyor..
Bende karaca setini almistim, henüz kullanmadim ama güvenilir bir marka oldugunu biliyorum.
Kolay gelsin..
Bende 4 sene önce karaca çeyiz seti almıştım
.çatal bıçak seti,
.kahvaltı takımı,
.yemek takımı ve
.çelik tencere setiydi,3 yıl olacak kullanıyorum ve de çok memnunum...
bu tabakların bardakların içinde desen olması çok zararlıymış, hiç olmazsa sadee dışı desenli alın diyorlar, benden söylemesi, kanserojen imiş..
Bende karacanın yemek takımlarını çook beğeniyorum ve çkb takımı yemek takımımı tencerelerimi hep karacadan alıcaktım bir tanıdığım (karacanın bayiliğini yapıyor) karaca eskiden çok iyiydi fakat şimdi çin ile anlaşmalı olarak ürünlerini çinde üretiyor zamanında da kalitesini ıspatladığı için hiç kimse karacadan şüphe bile etmiyor ama aldığında pek memnun kalmassın onun yerine emsanı tercih etmelisin dedi.. ve gerçekten de bir ayrıntı dikkatimi çekti benim annem çeyizinden kalma 20-25 yıllık emsan tencerelerini sürekli onlarda yemek yapmasına ve bulaşık makinesinde yıkamasına rağmen hiç sorunsuz kullanıyor.. BEN BU SÖZÜ DİNLEDİM.. BENCE SONRADAN PİŞMAN OLMAMAK İÇİN SENDE DİNLEMELİSİN.. KARACA ALMAMALISIN.. EĞER İMKANIN VARSA HERŞEYİNİ JUMBODAN AL..YADA EMSANI TERCİH ET EN İYİ MARKA BUNLAR.. PORSELEN OLARAK DA BİR ARKADAŞIM YORUMDA YAZMIŞ ZATEN NİCKİNİ HATIRLAMIYORUM ŞU AN , KÜTAHYA PORSELEN VE GÜRAL PORSELEN EN İYİSİ BİRAZ KLASİKLER AMA EN İYİSİ DİYORSAK YAPACAK BİR ŞEY YOK..
bu tabakların bardakların içinde desen olması çok zararlıymış, hiç olmazsa sadee dışı desenli alın diyorlar, benden söylemesi, kanserojen imiş..