Çağlaaaa cnmmm
Bende yemek takımı arayışındayım yaklaşık 3 aydır..
Kesınlıkle karacanın yanından bile geçmedim çünkü tencere setleri falan hiç güzel ve kullanışlı değil.. Yemek takımı konusunda bir şey söyleyemıycem ama modellerı cok az oldugu için karacanın baya kişide var bu gösterdiğin yemek takımlarından. İstanbulda olsaydın eğer eminönünde doğubankın arka tarafında neredeyse tüm markaların mağazaları var ve cok süper yemek takımları var .. Eğer ileride falan ist a gelme durumun varsa bence bekle nakıt paran olsun ve mutlaka dediğim yere gidip bak bayılıcağına eminim :)
Royal bone china var yemek takımı markası olarak ama fıyatları 1500- 5000 tl arası değişiyo .. Harıka takımları var ama bıraz pahalı..
Ben o yüzden 3 aydır bakıp bakıp duruyorum sanırım çılgınlık yapıp böyloe bi yemek takımı alabılırım

Biev var .. Biev'in bone chına takımları cok güzel.. Bernardo'da güzel yemek takımı olarak ama bazen sorun çıkabılıyormus tabakları falan alırken tek tek kontrol edın çizik olmasın dıyolar :)
Günlük takım istiyosan bence yuvarlak al ama misafır için alıcağını kare al

Hiç kullanışsızlığı falanda yok biz evdede kullanıyoruz çok güzel makınaya yerleştirirken de hiç zorluk falan çekmiyoruz :) Kare takımlar çok daha güzel duruyo masada..
Ve bence illa tencere seti ve yemek takımı aynı yerden olsun çeyiz seti aliym diye düşünme nereden neyi beğenıyosan ayrı ayrı al ama içine sinsin yeter ki