Karaca çeyiz seti almalımıyım yardım kızlar?

ben de paket düşünmüştüm ama kısmet farklı şekilde oldu, yemek tk Kütahya, çelik tencere tk korkmaz, teflon tk hisar oldu.. hisar çok çok iyidir elbette ömürlük yani ürünleri tencere konusunda falan ama tabak konusunda bilemiyorum :S imkanın varsa yine paketleri araştır tabi ama dediğim gibi farklı markalar olabilir. yine denk gelirsem sana yollarım ;)

Karacanın tabak modelleri çok hoşuma gidiyor ama tabiki önemli olan ürünün kalitesi bakıcam artık tşk ederim arkadadşım

Karacanın tabak modelleri çok hoşuma gidiyor ama tabiki önemli olan ürünün kalitesi bakıcam artık tşk ederim arkadadşım

ben de modellerine aldanıyordum hep fakat dediğin gibi kalitesi önemli çünkü her zaman alınabilecek şeyler değil.. mesela Hisarın sitesinde çeyiz kampanyaları var,

85 PARÇA YUVARLAK PORSELEN TAKIMI
9 PARÇA MONACO TENCERE SETİ
4 PARÇA MONACO ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI
4 PARÇA MONACO ÇELİK CEZVE SETİ
6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE
89 PARÇA ÇKB SETİ (AHŞAP KUTU)

şeklinde 194 parça.. 2 ayrı tk gördüm böyle

ben de modellerine aldanıyordum hep fakat dediğin gibi kalitesi önemli çünkü her zaman alınabilecek şeyler değil.. Mesela hisarın sitesinde çeyiz kampanyaları var,

85 parça yuvarlak porselen takımı
9 parça monaco tencere seti
4 parça monaco çaydanlık ve demlik takımı
4 parça monaco çelik cezve seti
6 lt düdüklü tencere
89 parça çkb seti (ahşap kutu)

şeklinde 194 parça.. 2 ayrı tk gördüm böyle

hemen bakıyorum cnm kampanyaya . Bu karacanın ikinci koydgum fotodaki modelini çok begendim birde cam bardak setlerinide alıcam tabi o paket içinde değil o modele benzer

Meraba arkadaşlar çeyiz alışverişime hızla devam ediyorum gelecek yaz ALLAH'IN izniyle düğünümüz var..Sıra yemek takımlarımda çok kararsız kaldım dogrusu kimi karacayı tavsiye etmiyor kimi ise iyi bir ürün olmasa hağla ayakta kalmazdı diyor... Öncelikle çeyiz setinin yemek takımı yuvarlak modeller bu yüzden kare modeller tercihim.Bu yüzden aradaki darkta üstüne konulcak tabıkı . Yemek takımın da bu iki model arasında kararsızım birincisi bu model Eki Görüntüle 252978 Eki Görüntüle 252979 ikincisi ise bu arkadaslar Eki Görüntüle 252980 Eki Görüntüle 252981

Canım benim zevkime göre ikinci takım daha şık :)
Ayrıca yakın arkadaşımın babası karacada çalışıyordu.. ve ben yemek takımlarımı alacağım zaman içeriği kaliteli marka banada herseyimi ordan aldık sende ordan al dedi, babası orda çalıştığı için kalitesini biliyormuş...bende öle almayı düşünüodum ama bernardodaki kampanya cazip gelince oraya yöneldim..ama hala içimde karacadan alsaydım keşke gibi bi his... kare takımlara gelince kullanışsızlığını bizzat kullanan arkadaşlarımdan duydum, bulaşık makinasına yuvarlaklar gibi rahat yerleştirilmiyormuş ve köşe kısımları biras kasılmada çatlıomuş buyüzden korktum ve yuvarlak aldım bende takımlarımı..
Şimdiden hayırlı alışverişler olsun :)

Canım benim zevkime göre ikinci takım daha şık :)
Ayrıca yakın arkadaşımın babası karacada çalışıyordu.. ve ben yemek takımlarımı alacağım zaman içeriği kaliteli marka banada herseyimi ordan aldık sende ordan al dedi, babası orda çalıştığı için kalitesini biliyormuş...bende öle almayı düşünüodum ama bernardodaki kampanya cazip gelince oraya yöneldim..ama hala içimde karacadan alsaydım keşke gibi bi his... kare takımlara gelince kullanışsızlığını bizzat kullanan arkadaşlarımdan duydum, bulaşık makinasına yuvarlaklar gibi rahat yerleştirilmiyormuş ve köşe kısımları biras kasılmada çatlıomuş buyüzden korktum ve yuvarlak aldım bende takımlarımı..
Şimdiden hayırlı alışverişler olsun :)

Çok teşekkür ederim cnm fikirlerin için... Babası da az çok yani ürünleri bilir kalitesini falan haklısın. Valla bende mi yuvarlak alsam acaba :106::106: kullanışssız olması beni korkutmuyor değil.

Karaca'nın çeyiz setinden almıştım

yemek takımım da kahvaltı takımım da kare
memnunum bulaşık mak. öyle bi sorun yaşamadım

ben bi tek tencere setinden memnun kalmadım
içi bi garip oldu
sanki böle lekeli gibi
kapakları gevşiyo habire
kötü yani

çatal bıçaktan memnunum

Çağlaaaa cnmmm :16:

Bende yemek takımı arayışındayım yaklaşık 3 aydır..

Kesınlıkle karacanın yanından bile geçmedim çünkü tencere setleri falan hiç güzel ve kullanışlı değil.. Yemek takımı konusunda bir şey söyleyemıycem ama modellerı cok az oldugu için karacanın baya kişide var bu gösterdiğin yemek takımlarından. İstanbulda olsaydın eğer eminönünde doğubankın arka tarafında neredeyse tüm markaların mağazaları var ve cok süper yemek takımları var .. Eğer ileride falan ist a gelme durumun varsa bence bekle nakıt paran olsun ve mutlaka dediğim yere gidip bak bayılıcağına eminim :)

Royal bone china var yemek takımı markası olarak ama fıyatları 1500- 5000 tl arası değişiyo .. Harıka takımları var ama bıraz pahalı..
Ben o yüzden 3 aydır bakıp bakıp duruyorum sanırım çılgınlık yapıp böyloe bi yemek takımı alabılırım :27:Biev var .. Biev'in bone chına takımları cok güzel.. Bernardo'da güzel yemek takımı olarak ama bazen sorun çıkabılıyormus tabakları falan alırken tek tek kontrol edın çizik olmasın dıyolar :)

Günlük takım istiyosan bence yuvarlak al ama misafır için alıcağını kare al :34: Hiç kullanışsızlığı falanda yok biz evdede kullanıyoruz çok güzel makınaya yerleştirirken de hiç zorluk falan çekmiyoruz :) Kare takımlar çok daha güzel duruyo masada..

Ve bence illa tencere seti ve yemek takımı aynı yerden olsun çeyiz seti aliym diye düşünme nereden neyi beğenıyosan ayrı ayrı al ama içine sinsin yeter ki ;)

ben karaca tavsiye etmiyorum çünkü görümcem aldı daha çeyizi sermeden yanlışlıkla kahse kırıldı müşteri hizmetlerini aradık aldığınız yerden para ile alacaksınız dediler.
benim yemek takımım kütahya porselen evlendikten 1 yıl sonra falan tabağım kırıldı fincanım kırıldı ayrı ayrı zamanlarda müşteri hizmetlerin mail attım bana yenisini gönderdiler hemded ücretsiz.ben kütahya porselen tavsiye ederim.satış sonrası müşteri memnuniyetide öncemli dimi??

schafer çok kullanışlı ve birsürü modeli var hepsi takım ceyiz peşin fiyatına 1190 tavsiye ederim bende ceyizime almıştım

ben karaca tavsiye etmiyorum çünkü görümcem aldı daha çeyizi sermeden yanlışlıkla kahse kırıldı müşteri hizmetlerini aradık aldığınız yerden para ile alacaksınız dediler.
benim yemek takımım kütahya porselen evlendikten 1 yıl sonra falan tabağım kırıldı fincanım kırıldı ayrı ayrı zamanlarda müşteri hizmetlerin mail attım bana yenisini gönderdiler hemded ücretsiz.ben kütahya porselen tavsiye ederim.satış sonrası müşteri memnuniyetide öncemli dimi??

aynı şey benim de başıma geldi
artık onlar getirdiklerinde mi kırıktı biz mi kırdık
ama koliden kase kırık çıktı çeyizde
göndermediler :63:

Karaca'nın çeyiz setinden almıştım

yemek takımım da kahvaltı takımım da kare
memnunum bulaşık mak. öyle bi sorun yaşamadım

ben bi tek tencere setinden memnun kalmadım
içi bi garip oldu
sanki böle lekeli gibi
kapakları gevşiyo habire
kötü yani

çatal bıçaktan memnunum
Vallla canım anlamıyorum ki artık :1: Kimi de çatal bıçak tan çok şikayetci yani artık ben bulaşık makinalarına detarjanlarına suç bulmaya başlıycam
Çağlaaaa cnmmm :16:

Bende yemek takımı arayışındayım yaklaşık 3 aydır..

Kesınlıkle karacanın yanından bile geçmedim çünkü tencere setleri falan hiç güzel ve kullanışlı değil.. Yemek takımı konusunda bir şey söyleyemıycem ama modellerı cok az oldugu için karacanın baya kişide var bu gösterdiğin yemek takımlarından. İstanbulda olsaydın eğer eminönünde doğubankın arka tarafında neredeyse tüm markaların mağazaları var ve cok süper yemek takımları var .. Eğer ileride falan ist a gelme durumun varsa bence bekle nakıt paran olsun ve mutlaka dediğim yere gidip bak bayılıcağına eminim :)

Royal bone china var yemek takımı markası olarak ama fıyatları 1500- 5000 tl arası değişiyo .. Harıka takımları var ama bıraz pahalı..
Ben o yüzden 3 aydır bakıp bakıp duruyorum sanırım çılgınlık yapıp böyloe bi yemek takımı alabılırım :27:Biev var .. Biev'in bone chına takımları cok güzel.. Bernardo'da güzel yemek takımı olarak ama bazen sorun çıkabılıyormus tabakları falan alırken tek tek kontrol edın çizik olmasın dıyolar :)

Günlük takım istiyosan bence yuvarlak al ama misafır için alıcağını kare al :34: Hiç kullanışsızlığı falanda yok biz evdede kullanıyoruz çok güzel makınaya yerleştirirken de hiç zorluk falan çekmiyoruz :) Kare takımlar çok daha güzel duruyo masada..

Ve bence illa tencere seti ve yemek takımı aynı yerden olsun çeyiz seti aliym diye düşünme nereden neyi beğenıyosan ayrı ayrı al ama içine sinsin yeter ki ;)

Canım tertibimmmm :1: :1: Ahhhhh istanbulda olsam alırdık bakardık canım . Burda yani çok çok çeşit yok yani hani ortalama çeyiz setim 1700 e falan gelıcek cam bardak setlerinide alayım diyorum 2 mılyarı bulacak anlıycan.
Napsam ne etsem bilemedim ki :26: Çok çok aşırı açılmak istemiyorum günlük yemek takımlarımı beğendim kütahyada onları alırım muhtemelen . Daha çok önemli olan tencereler falan aslında çatal bıçaklar.

Valla canım kırılsın hemen getir göndereyim dedi adam ne kadar dogru tabi bilemem ama bi hisar çok çok pahalı öle kolay kolay yenisini getirtemessin dedi
schafer çok kullanışlı ve birsürü modeli var hepsi takım ceyiz peşin fiyatına 1190 tavsiye ederim bende ceyizime almıştım

Canım schafer çok öneren olmadı karaca bi adım daha ön de dendi tencereleri falan işe yaramaz dedi bire bir satan adam yani aman herkes bişey diyor tabı olumlu olumsuz

Meraba arkadaşlar çeyiz alışverişime hızla devam ediyorum gelecek yaz ALLAH'IN izniyle düğünümüz var..Sıra yemek takımlarımda çok kararsız kaldım dogrusu kimi karacayı tavsiye etmiyor kimi ise iyi bir ürün olmasa hağla ayakta kalmazdı diyor... Öncelikle çeyiz setinin yemek takımı yuvarlak modeller bu yüzden kare modeller tercihim.Bu yüzden aradaki darkta üstüne konulcak tabıkı . Yemek takımın da bu iki model arasında kararsızım birincisi bu model Eki Görüntüle 252978 Eki Görüntüle 252979 ikincisi ise bu arkadaslar Eki Görüntüle 252980 Eki Görüntüle 252981

canım ben 5 yıllık evliyim hala çok memnunum kaşığındanda tabaklarındanda zamanın parası 650 tl ye almıştım yemek takımını ben... bence almalısın..kalabalık misafirin gelince çok lazım oluyor..günlüğe al 6 tane falan normal tabak..ama misafir için şart bence takım....ayrıca hiçte kalitesiz değil... bu arada 1 numara harika...biraz ağır model al ki masada şık dursun:16:....allah mesut etsin ayırmasın inş....

canım ben 5 yıllık evliyim hala çok memnunum kaşığındanda tabaklarındanda zamanın parası 650 tl ye almıştım yemek takımını ben... bence almalısın..kalabalık misafirin gelince çok lazım oluyor..günlüğe al 6 tane falan normal tabak..ama misafir için şart bence takım....ayrıca hiçte kalitesiz değil... bu arada 1 numara harika...biraz ağır model al ki masada şık dursun:16:....allah mesut etsin ayırmasın inş....

Canım zaten hani sürekl sürekli kulanıcak değilim misafir geldiğinde çıkarcam işte normal günlüğede yine normal şık bi takım alırım yine yuvarlak ama işte şikayetler çok tenceresine çatal bıçağına . Fakat dediğim gb öyle ucuz birşey zaten değil almışken o kadar parayı vermişken ıyısı olsun diye düşündüm çok teşekkür ederim amin cnm sizide ALLAH mesut etsin bebeğinide saglıcakla kucagına almanı nasip eylesin RABBİM.

annem karacanın bıcaklarından almıştı kahvaltılık için ilk yıkamadan sonra üstü hep leke leke oldu porseleni nasıl bilemem ben çeyizime hisardan aldım set şeklinde çatal bıcakta sorun yaşmam sanırım ama porseleni kullanınca bakıcaz

benim fikrim makineye girecek kullanışlı takım olmalı her zaman elde yıkanmaz. birde çalışan biriysen hepten zor. desenlerini kare seklinde alabilirsin.

Merhaba arkadaşım ben herşeyimi karacadan aldım :S moralim bozuldu yazılanları okuyunca... Kullanınca görücez bakalım ne olacak günlük yemek takımım kaldı bir tek onuda karca düşünüyorum :):):16:

annem karacanın bıcaklarından almıştı kahvaltılık için ilk yıkamadan sonra üstü hep leke leke oldu porseleni nasıl bilemem ben çeyizime hisardan aldım set şeklinde çatal bıcakta sorun yaşmam sanırım ama porseleni kullanınca bakıcaz
Evet cnm hisarada iyi diyorlar . Ama çatal bıcak takımı falan niye lekeli kalıyor anlamıyorum karacanın tencerelerındede leke kalıyor yazmıs arkadas:S
benim fikrim makineye girecek kullanışlı takım olmalı her zaman elde yıkanmaz. birde çalışan biriysen hepten zor. desenlerini kare seklinde alabilirsin.
Evet cnm tabi kulanışta çok önemli tabi ama hani öle çok çok sık kullanmıycagım için dedim kare alayım
Merhaba arkadaşım ben herşeyimi karacadan aldım :S moralim bozuldu yazılanları okuyunca... Kullanınca görücez bakalım ne olacak günlük yemek takımım kaldı bir tek onuda karca düşünüyorum :):):16:
Bozma kız moralini. Dur bakalım kullanıp görücen bi arkadas herseyınden memnunum kullanıyorum yazmıs.İşte olumlu olumsuz eleştiriler var tabi bakalım neye karar verıcem :1: Bence hepsini karaca almışssın günlük yemek takımını karaca alma tatlım kütahya alabilirsin ben günlüğü karaca almayı düşünmyrm

Merhabalaarr.Bende ilk çeyizlerimi aldım ve karaca :) Tencere seti yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı.Ama bugün ablama sordum tencereler için sapları çıkıyor dedi :26: Bilemiyorum artık almadan önce sorsam daha iyi olurdu.Ama ne yapayım buradaki satıcı kredi kartsız falan taksit yaptı hem de açık hesap.Parasızlığın gözü kör olsun :).Ama kahvaltı takımım kütahyadan olacak çok güzeller

Merhabalaarr.Bende ilk çeyizlerimi aldım ve karaca :) Tencere seti yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı.Ama bugün ablama sordum tencereler için sapları çıkıyor dedi :26: Bilemiyorum artık almadan önce sorsam daha iyi olurdu.Ama ne yapayım buradaki satıcı kredi kartsız falan taksit yaptı hem de açık hesap.Parasızlığın gözü kör olsun :).Ama kahvaltı takımım kütahyadan olacak çok güzeller

Canım güle güle kulllan olsun . Malesef olumlu yorumda var olumsuz yorumda bakayım ben hangısını alcam=) Hangi modeli aldın yemek takımının fotosunu koysanda baksam cnm

Back
X