ben de rahatladım bayağı: )))sadece şu kafamda soru işareti bu karacanın çatal bıçak takımlarında fiyat farkı var fiyat farkı kalitesini değiştirmez di mi?benim ki daha ucuz olanlardan.komik bi soru oldu ama kafama takılıyo işte: )))
arkadaşlar geçen sene karacanın çatal bıçak takımını almıştım.bu sene de çelik tencere takımını aldım.açıkçası ikisini de çok beğenerek aldım.ama netteki yorumları görünce canım çok sıkıldı.sürekli bakıp duruyorum aldıklarıma.acaba ben de aynı sorunlarla karşılaşır mıyım diye?çatal bıçaklar paslanıyor,tencerelerin de kulpları yanıyor diyorlar.gerçekten çok üzülüyorum.bu ürünlerden hiç mi memnun olan yok?
bende aldım aynıı setten.üstelik bir sette çeyizime hediye olarak geldi.birini kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu.ürün gerçekten çok harika.özellikle düdüklü tenceresi süper.en zor pişen yiyeceği bile normal pişme süresinin yarısı kadar çabuk pişiriyor.çatal bıçaklarıda yıkadıktan sonra ıslak bırakmadığın sürece hiç bir bozulma paslanma olmaz için rahat olsun :)arkadaşlar geçen sene karacanın çatal bıçak takımını almıştım.bu sene de çelik tencere takımını aldım.açıkçası ikisini de çok beğenerek aldım.ama netteki yorumları görünce canım çok sıkıldı.sürekli bakıp duruyorum aldıklarıma.acaba ben de aynı sorunlarla karşılaşır mıyım diye?çatal bıçaklar paslanıyor,tencerelerin de kulpları yanıyor diyorlar.gerçekten çok üzülüyorum.bu ürünlerden hiç mi memnun olan yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?