• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca çelik tencere takımı ve çatal bıçak takımından hiç mi memnun olan yok?

kızlar ben de karacanın çatal bıçak setinden aldım yalnız adam özellikle bıçakları makineye atmayın paslanır dedi..
kullananlar ve memnun kalanlar makinede mi yoksa elde mi yıkıyorsunuz...

malibucum,ben 5aylık evliyim tüm tencere.cezve ,çatal kağışım karaca ne sapı ısınıyo nedeçataalr paslanıyo yok öle bişey,yanlız ben tencereleri çift tabanlı aldım diğer ceyiz setinin içindeki dandikti.ben çok menunum valla

valla,tencereleri çift tabanlı almassanız hangi marka olursa olsun bu şikayetler olur.en sağlıklısı çift tabandır.gecen ben tencereyle yemek götürüyordum anneme tencere yere betono düştü hiçbirsey olmadı:))))

çatal kaşığım
yemek takımım
kahvaltı takımım
teflon tencere takımım hepsi karaca ve çok memnunum
aygazın altını sonuna kadar açarsan tabikide sapı yanar :kahve:

ben de karacanın çeyiz kampanyasındaki ürünleri aldım ve yorumları okuyunca hüsrana uğradım. kullanınca anlicaz artık, yemek takımım 470 modeli,çok severek aldım, çkb takımını da onun desenine uydurdum,yalnız tencere setinde kararsızlık yaşamıştım iki seçenek arasında,biri sedef çelik tencere seti,diğeri ise düdüklüsü eski tip olan royal 25 prç çeyiz seti (aradaki farkı telafi etmek için 3 tane teflon tencere eklenmiş). ben biraz da satış elemanının etkisinde kalarak royal olanı aldım,fena yaptım acaba, var mı kullananlar bu modeli??

canım tüm yorumları okumadım
benim yemek takımım çatal bıçak takımım çay takımım tencere takımlarım (teflon+çelik) hepsi karaca ve hepsinden de çok memnunum
çok beğenerek almıştım ve aldığıma da hiç pişman olmadım
dikkatli kullanılırsa zarar göreceğini düşünmüyorum

çelik tenceren hangi model peki inci tanesi? ben royal almıştım,düdüklüsü eski modelden.iç karartıcı yorumları okudukça üzülüyorum :çok üzgünüm:

kulpları, dipleri yanıyor demiş bazı kişiler
şimdiye kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım
tencerelerimin dipleri de kulpları da ilk günkü gibi sapasağlam

tencerenizin modeli ne acaba? benim şu en son çıkanlardan deil de, royal diye bi modeli, modelden modele kalite değişiyor mudur acaba?

malibucum,ben 5aylık evliyim tüm tencere.cezve ,çatal kağışım karaca ne sapı ısınıyo nedeçataalr paslanıyo yok öle bişey,yanlız ben tencereleri çift tabanlı aldım diğer ceyiz setinin içindeki dandikti.ben çok menunum valla

sanırım benim aldığım da o dandik set, ne yapıp edip değiştirmeliyim onuuu, yerine sedef çeyiz setini almalıyım bilmiyorumkismile

değiştir tabiki bir sürü para veriyosun sonuçta.

şuan farklı bi şehirde olduğum için gidemedim ama 2 kez aradım, değiştiremezlermiş, neymiş efendim bunun sonu yokmuş, müşterinin keyfine göre davranamazlarmış kısacası. nefret ettim ya ama alışmaya başladım setime,napiim hevesim kaçtı önceleri ama.bi daha çeyizim için mağazalarından 1 iğne dahi almayacağımı belirtmeyi de ihmal etmedim. tekirdağ ın en büyük züccaciye mağazası, serdr züccaciye, hiiç kimseye tavsiye etmiyorum, her şey satana kadarmış meğer, yazıklar olsuun! ki ürün hala depoda,düşünün yani. mafoldumben

ben 2 yil garantisi oldugu icin güveniyorum..sorun cikarsa yollarim yenisi gelir..
kahvalti takimi ve catal bicak takimi almayi düsünüyorum.. enson yemek takimi..

canım yenisi gelse ne olacak, onda da aynı sorun çıkacak. karacadan porselen dışında bişi almayın, alana da mani olun lütfen.netteki şikayetleri geçtim hadi, bir buçuk yıl önce evlenen bi tanıdığımın çatal kaşık bıçakları soyulmaya başlamış! keşke ben almadan önce de birileri beni uyarsaydı. kullanınca görücem artık.

Kızlar biraz konuyu hortlattım ama muzdarip olduğum için belirtmek istedim.

Karaca çeyiz seti aldım. Hiç memnun değilim. Çatal kaşık bıçak seti paslandı, değiştirdim. Tencere kapakları da paslandı. Ayrıca dışı sararıyor içi kararıyor. Kullanım hatası olduğunu da düşünmüyorum.

Karacaya uğradım geçen gün. Dedim böyle böyle. Ikı sene önce falan Karaca çeliklerini farklı bir yere yaptırıyormuş o yüzden kalitesizmiş. Son iki yıldır esman ve hisarı almış. O yüzden çelikleri daha kaliteli imiş.

Ama ben gene de götürcem. Karşılığında Çelik dışında bir şeyler alıcam. Çelik tencereleri de korkma zdan almayı düşünüyorum

Hisarı da mı Karaca almış ama Hisar'ın bazı modelleri de Çin malıymış diyorlardı...

Back