• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca çelik tencere takımı ve çatal bıçak takımından hiç mi memnun olan yok?

ayy bende kaliteli olsun hemen paslanmasın diye günlük çatal bıçak takımlarımı karacadan aldım:(

oyhh biraz rahatladım.. kullanamamda ben şimdi rengi vs atmasın diye..:))))

ben de rahatladım bayağı: )))sadece şu kafamda soru işareti bu karacanın çatal bıçak takımlarında fiyat farkı var fiyat farkı kalitesini değiştirmez di mi?benim ki daha ucuz olanlardan.komik bi soru oldu ama kafama takılıyo işte: )))

Benim de çatal bıçak takımım ve tencere setim karaca.Bir dünya para verdim onlara ben,inşallah kötü çıkmaz..

iyi yapmışsın içine sineni al bence, hisarın setini almıştım bende ama şikayetleri okudum bir ton şikayet vardı. Dedim paramla rezil olmayayım, birşey olsa deli gibi üzülürdüm, korkmaz aldım tencerelerimi, içim rahat şimdi.

Yaa iade mi ettiniz?
Ben kullanacağım mecburen çünkü alalı çok oldu.
ınşallah bir sorun olmaz..

bn iade etmeyi düşünmüyorum çünkü çok beğenerek aldım içimde rahat daha baktığımda kalite akıyo kullanınca görücem hangi ürünü hor kullanırsanız sorun yaratır düzgün kullanmak lazım içine sinmeyen varsa değiştrsin sonuçta çeyiz bu içinize sinen seyleri alın çünkü siz kullanıcaksınız her an tedirginlk içinde kullanırsanız rahat edemezsiniz kızlar dediğim gibi bn değiştirmeyi düşünmüyorum:)

ben de rahatladım bayağı: )))sadece şu kafamda soru işareti bu karacanın çatal bıçak takımlarında fiyat farkı var fiyat farkı kalitesini değiştirmez di mi?benim ki daha ucuz olanlardan.komik bi soru oldu ama kafama takılıyo işte: )))

kizlar ben de hisarla ilgili catal-kasik takiminin iki kalite oldugunu duymustum..optima serisi daha uygun ama kalitesi daha dusuk die..

ben karacanın çalık tencere setını kullanıyorum üstü mavi kareli olan 2 yıl olcak nerdeyse gayet memnunum bi tuhaflık yok bende

karacanın kahvaltı setini ve yemek takımını kullanıyorum 4 yıldır...çok menunum asla silinme falan olmadı...tencere olarakta anneme düdüklüsünü alacağım karacanın ama aklım karıştı inannın .....

Benim arkadaşım geçen ağustos ayında evlendi, karacanın setini almıştı tencere seti çatal kaşık bıçak seti ve yemek takımını sordum eğer memnunsa ben de alacaktım yemek takımından çok memnun olduğunu söyledi ayrıca iki kişi oldukları ve misafir gelmediği için kaşıklarda da bir problem olmadığını söyledi, ama tencerelerinden hiç memnun kalmamış plastik kulpları yanmış tencerenin dibi yanmış falan çok berbat oldu dedi, üzüldüm ben de güralın kampanya setini aldım ama henüz kullanmadığım için yorum yapamıycam kafamçokkarıştı

Benim karacadan aldığım tencerelerimin hepsinin kulpu yandı ve yerlerinden oynuyor pazardan alsaydım daha dayanıklı olurdu herhalde.Sakın ama sakın almayın derim :kızgın:

tencerelerin üzerinde herşey iz yapıyor.çok kısık ateşte soğan kavururken bile tencere yanıyor.bide dışları sarardı.çok uğraştım çıkmıyor.memnun değilim yani

tencerelerin üzerinde herşey iz yapıyor.çok kısık ateşte soğan kavururken bile tencere yanıyor.bide dışları sarardı.çok uğraştım çıkmıyor.memnun değilim yani

arkadaşlar geçen sene karacanın çatal bıçak takımını almıştım.bu sene de çelik tencere takımını aldım.açıkçası ikisini de çok beğenerek aldım.ama netteki yorumları görünce canım çok sıkıldı.sürekli bakıp duruyorum aldıklarıma.acaba ben de aynı sorunlarla karşılaşır mıyım diye?çatal bıçaklar paslanıyor,tencerelerin de kulpları yanıyor diyorlar.gerçekten çok üzülüyorum.bu ürünlerden hiç mi memnun olan yok?

canım tüm yorumları okumadım
benim yemek takımım çatal bıçak takımım çay takımım tencere takımlarım (teflon+çelik) hepsi karaca ve hepsinden de çok memnunum
çok beğenerek almıştım ve aldığıma da hiç pişman olmadım
dikkatli kullanılırsa zarar göreceğini düşünmüyorum

kulpları, dipleri yanıyor demiş bazı kişiler
şimdiye kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım
tencerelerimin dipleri de kulpları da ilk günkü gibi sapasağlam

benim de kulplarında yanma oldu ama ben bunu tamamen kendime bağlıyorum,ilk zamanlarda kullandığuım pek çok şeyin kulpu yandı çünkü:)))
ama yemek takımım ve kahvaltı takımımdan(her gün kullanıyorum) çok memnunum,sürekli bulaşık makinesinde,hiç silinme falan olmadı.

arkadaşlar geçen sene karacanın çatal bıçak takımını almıştım.bu sene de çelik tencere takımını aldım.açıkçası ikisini de çok beğenerek aldım.ama netteki yorumları görünce canım çok sıkıldı.sürekli bakıp duruyorum aldıklarıma.acaba ben de aynı sorunlarla karşılaşır mıyım diye?çatal bıçaklar paslanıyor,tencerelerin de kulpları yanıyor diyorlar.gerçekten çok üzülüyorum.bu ürünlerden hiç mi memnun olan yok?
bende aldım aynıı setten.üstelik bir sette çeyizime hediye olarak geldi.birini kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu.ürün gerçekten çok harika.özellikle düdüklü tenceresi süper.en zor pişen yiyeceği bile normal pişme süresinin yarısı kadar çabuk pişiriyor.çatal bıçaklarıda yıkadıktan sonra ıslak bırakmadığın sürece hiç bir bozulma paslanma olmaz için rahat olsun :)

Back