• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karaca çelik tencere takımı ve çatal bıçak takımından hiç mi memnun olan yok?

malibu2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
22
0
86
Ankara
arkadaşlar geçen sene karacanın çatal bıçak takımını almıştım.bu sene de çelik tencere takımını aldım.açıkçası ikisini de çok beğenerek aldım.ama netteki yorumları görünce canım çok sıkıldı.sürekli bakıp duruyorum aldıklarıma.acaba ben de aynı sorunlarla karşılaşır mıyım diye?çatal bıçaklar paslanıyor,tencerelerin de kulpları yanıyor diyorlar.gerçekten çok üzülüyorum.bu ürünlerden hiç mi memnun olan yok?

Aaaaa gerçekten mi ilk defa duyuyorum!! Ben tencere,porselen,çatal,bıçak hepsini karacadan aldım..Daha kullanmak nasip olmadı..Umarım öyle değildir ya:( Bende merak ettim şimdi..Bilen arkadaşlar yorumlarıyla aydınlatsın bizi lütfeeen;)

ben de kullanmadım daha,nişanlıyım.ama arada olumsuz yorumlara rastlayınca biraz araştırayım dedim.araştırdıkça da çok canım sıkıldı.kullanan arkadaşlar bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

kızlar lütfen biraz yardımcı olun.kimse cevap yazmayınca hiç memnun kalan olmadığı sonucunu çıkarıyorum.canım çok sıkkın:(

canım bende çeyiz setini almıştım karacanın ama daha kullanmadım ama memnun olmayan diye bişey duymadım ben hiç karaca öyle sıradan bir marka değil ben setimdeki tencereleride çok .beğendim ayrıca :kahve:

ben de öyle düşünüyordum ama kullananlar çok kötü şeyler yazmışlar dünden beri uyuyamıyorum valla taksitle almıştım en azından birini iade etme şansım var hala etsem mi ki acaba?

cnm ben bi tek kahvalti setimi aldim karaca..Calistigim yerdeki arkadasim catal-kasik tkmini bi kere geri yollamis paslandigi icin; ama sonra gelende sorun cikmamis....Umarim sorunsuz kullanirsin bence hepsinde olmuyodur bu problem...

evet tencer kulpları yanıyo ve öyle kötü kokuyo ki. öyle saçma kulplar yapmışlar ki en küçük ocakta bile ateşe denk gelio sanki

hayır ucuz da değil,neden terch ediliyor anlamıyorum.
paslanmıştı arkadaşımın çatal bıçakları

hayır ucuz da değil,neden terch ediliyor anlamıyorum.
paslanmıştı arkadaşımın çatal bıçakları

çünkü bilemeden alıyoruz canım. bilsek alır mıyız. ne paralar verdim 1 sene olmadan ilk ocağa koydum yandı tencerelerin kulpları. adı marka bi de pahalı olunca dandik olacağı aklımıza gelmiyo tabi.

kızlar sıkmayın canınızı.
bazı şeler birazda tüketicinin kullanmasından kaynaklanır.
dikkatli kullanırsınız ve umarım şansınız yaver gider
çnkü bn her karaca alanda bu sorunları duymadım bazılarında duydum

benim takımımda karaca.. birsürü para doktuk yahu.. :(
sorun cıkmasa bari.. tabaklarımda karaca..almasaydım keşke

sağolun kızlar sanırım kullanmadan anlayamayacağım iyi mi kötü mü olduklarını inşallah karacazede olmayız biz de: )))

bende ilk modellerinden dolayı karacaya gitmiştim ama oradaki satıcı bile kare tabaklarını ve tencere takımını önermedi kapakları cam oldugu için ısıdan catlayan kırılan bile oluyormus yemek takımlarının desenleri siliniomus fln bende almadım olumlu yorum görmedim hiç

inşllh bi sorun çıkmaz lilyumum yaaaohaoldumsmile
ne heveslerle almıştım ben onlarıı:kedi:

inşallah çıkmaz canım . hevesin gitmesin senin yıne.kullanmadan anlayamazsınız.:hulya:
benim takımımda karaca.. birsürü para doktuk yahu.. :(
sorun cıkmasa bari.. tabaklarımda karaca..almasaydım keşke
canım almasaydım deme . almışsın bi kere olmuş bitmiş.
iyi günlerde bişicik olmadan kullanırsınız inşaallah
sağolun kızlar sanırım kullanmadan anlayamayacağım iyi mi kötü mü olduklarını inşallah karacazede olmayız biz de: )))

kendimi karaca satış sorumlusu gibi hissettimsempatiksalakcinni
ama özene bezene aldığınız şeyler hakkında olumsuz yorumlar duymak insanı nasıl kötü eder biliyorum.
iyi günlerde kullanırsınız inş

benimde çelik tencere haricinde herşey karacanın.hepsinden memnunum ama bi teflonlar kötü oldu attı hep teflonları.ama yemek takımı,çatal kaşık setinden memnunum 2 senedir kullanıyorum bişey olmadı onlara.

kızlar ben karacanın çatal kasık takımını alddım sandıklı çok da memnunum yanı.ılk gunku gıbı ışıl ışıl endışelenmeyın boşuna karacadan vazgecmem ben

benim çelik tencere takımım karaca ve gayet memnunum. kulpları da kendileri de sapasağlam. en büyüğünü bile kullandım 1 buçuk yıldır kullanıyorum henüz bi terslik yok...

kızlar ben bır senedır kullanıyorum ceyızıme almıstım uclu set.. dıger topıklerede yazdım ben cok memnunum ne catal kasıgımda paslanma oldu nede tencere kulplarım yandı... o kulpları yakmayı nasıl becerıyolar sasıyorum... bence kullanmayı bılmekte onemlı bence sız soylenenlere aldırmayın cok kalıtelı ve kullanıslı kesınlıkle tavsiye ederim

Back