- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
- Konu Sahibi Rainrain94
-
Oyle gonderildigi zaman geri donuyor kargo ancak karsı odeme koduyla gonderilince alıyorlarmısKaraca'nın satış sonrası servisini aramalısın.
Oraya durumu anlat. Yurtiçi'nin yaptığını da anlat.
Karşı ödemeli ben kendim göndereceğim.
Kodla değil de Karaca'ya
Bu şekilde istediğin kargo firmasıyla gönderebilirsin.
Ya da yine bu şekilde Yurtiçi'yle gönderebilirsin.
Karacayü aradığınız zaman hanım hanım konuşmaktan vazgeçin. Öfke ile kudurarak konuşun. O zaman yardım ederler. Genel olarak nezaketten anlamazlar. Sert ve kesin tavırlı olun. Ağzınızı bozmadan öfkenizi belli edin bence. Ya da verin ben arayayım onları. CiddiyimHanımlar merhaba
Karacadan ceyizime granit tencere seti ve caydanlık almstm 7 aylık evliyim ve urunler berbat cktı uzak bir yere gelin geldigim icin aldgm yerle de iletisime geçemiyorum karacayı aradm urunleri gonderin dediler yurtici kargo icin bir kargo kodu verdiler gittim kargoya biz bu kodla islem yapamayz dediler tekrar aradm karacayı durumu anlattm kod uzunmus sorunluymus islem yapamadlar dedim yeni bi kod verdiler tekrar gittim kargoya ve yine aynı sorunla karslasm yurtici kargonun cagrı merkezini aradm orada aynı şekilde yardmcı olmadı
Bana bu konuda yardmcı olabilecek olan birisi var mı ne yapmam gerekiyor allah askna deliricem karaca ile yurtici kargo arasnda kaldm
Bende bütün çeyiz ürünlerini aldım çelik tencere takımı ve blandır seti berbat çıktı bıçak takımı da berbat. Aslâ önermemTekstil urunlerinden cok memnunun ama mutfak gereclerim gercekten cok berbat herseyin en iyisi olsun istedim karacaya güvendim ama birdaha asla almam
Hadi urunler sorunlu onu anladm ama beni boyle magdur etmeleri cok sinirlendiriyor
Canm ben ev tekstili urunlerinde hic bir sorun yasamadımÇeyizimin ev tekstili kısmını komple Karaca’dan aldım. Bornoz takımı nevresim pike vs. Sizce ev tekstilinde sorun yaşar mıyım var mı kullanan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?