Karaca belası

Kızlar tavayı, tencereyi neden karaca , korkmaz vs alıyorsunuz üstelik birde granit? Ben şiddetle Tefali tavsiye ediyorum yapışmaz yüzey tava , tencerede Tefal tek derim.Çeliklerde diğer markalar olabilir.

Şikayet siteleri var Oray'a yazın ertesi güne dönerler emin olun. Ben de Emsanda sorun yaşamıştım bir türlü açmıyorlardı hem şikayet sitesine hem Twitter hesaplarına hem de İnstagram gönderilerinin altına yazdım, 2 güne sorunumu çözdüler.

Karaca'nın satış sonrası servisini aramalısın.
Oraya durumu anlat. Yurtiçi'nin yaptığını da anlat.

Karşı ödemeli ben kendim göndereceğim.
Kodla değil de Karaca'ya

Bu şekilde istediğin kargo firmasıyla gönderebilirsin.
Ya da yine bu şekilde Yurtiçi'yle gönderebilirsin.

Oyle gonderildigi zaman geri donuyor kargo ancak karsı odeme koduyla gonderilince alıyorlarmıs

Kızlar sikayet var .com yazdm karaca 1 saat sonra beni aradı kargo ile iletisime geçeceklerini soylediler insallah yine bosa umut vermediler bana
Bu fikri verdiginiz icin cok tesekkur ederim galiba bu sefer sorunuma cozum bulucam gelismeleri yazarım

Bende bernardodan almıştım ama pek memnun kalmadım makineye attım renkleri gitti dünyanın parasını verdim gerçekten beş para etmiyorlar

Karacayü aradığınız zaman hanım hanım konuşmaktan vazgeçin. Öfke ile kudurarak konuşun. O zaman yardım ederler. Genel olarak nezaketten anlamazlar. Sert ve kesin tavırlı olun. Ağzınızı bozmadan öfkenizi belli edin bence. Ya da verin ben arayayım onları. Ciddiyim

Tekstil urunlerinden cok memnunun ama mutfak gereclerim gercekten cok berbat herseyin en iyisi olsun istedim karacaya güvendim ama birdaha asla almam
Hadi urunler sorunlu onu anladm ama beni boyle magdur etmeleri cok sinirlendiriyor
Bende bütün çeyiz ürünlerini aldım çelik tencere takımı ve blandır seti berbat çıktı bıçak takımı da berbat. Aslâ önermem

Ben de çeyiz setimi schafer almıştım komple.
Genel olarak çok memnunum.
5 yıldır kullanıyorum, sadece tencere kapaklarındaki cam üstüne yazılı markası silindi tek tük. Başka sorun yaşamadım.

Ama aklıma gelmişken bir şey soracagim.
Hani porselenlerin üzerind e tek tek yapışkanlı kağıt var ya marka yazan.
Bir takımımı daha yeni kullanmaya başladım ve kağıtlarını da sökmemişim .
Resmen yillanmis artik bir bütün olmuş.
Bir türlü çıkaramadım.
Nasıl çıkar bilgisi olan var mi?

Çeyizimin ev tekstili kısmını komple Karaca’dan aldım. Bornoz takımı nevresim pike vs. Sizce ev tekstilinde sorun yaşar mıyım var mı kullanan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…