• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca belası

Ayy inanmıyorum. Denk gelmem iyi oldu çeyizim için karacanın granit setinden almayı düşünüyordum. E peki şimdi napıyım? Hangi öarka güzel kullanışlı ?

Cok haklısınız 9 sene once alınan karaca urunlerimde var onlar cok kaliteli hic bir sorun yasamıyorum

Tam da bunu yazacaktım.
Taa zamanından çeyiz almış annem rahat 8_9 yılı vardır. Bi de evlenirken bir takım tencere almıştım 2 sene oluyor işte. Eski olanlar şahane, yeni alınanlar pazar malı gibi.
Kendini bozmuş resmen.

Hanımlar merhaba
Karacadan ceyizime granit tencere seti ve caydanlık almstm 7 aylık evliyim ve urunler berbat cktı uzak bir yere gelin geldigim icin aldgm yerle de iletisime geçemiyorum karacayı aradm urunleri gonderin dediler yurtici kargo icin bir kargo kodu verdiler gittim kargoya biz bu kodla islem yapamayz dediler tekrar aradm karacayı durumu anlattm kod uzunmus sorunluymus islem yapamadlar dedim yeni bi kod verdiler tekrar gittim kargoya ve yine aynı sorunla karslasm yurtici kargonun cagrı merkezini aradm orada aynı şekilde yardmcı olmadı
Bana bu konuda yardmcı olabilecek olan birisi var mı ne yapmam gerekiyor allah askna deliricem karaca ile yurtici kargo arasnda kaldm
Karaca genel müdürlüğü arayın
bagırın cagırın
malesef işler böyle yürüyor

KARaca belası gerçekten nefret ettim çeyizimdeki bütün ürünler mi sorunlu çıkar size bide kargo eklenmiş arayın karacayı almıyorlar uğraşamıcam deyin. Gerekirse gidin tüketici hakem heywtine kimliğinizle faturanızla Söke Söke alsınlar. Onlar sizi arar bu sefer değiştirelim diye.

ay karaca bende geçenlerde bir şey aldım keşke almasaydım ne biçim magaza ya

beende karacanın granit tencere setini almıştım.bir sene önceye kadar.fakat hiç memnun kalmadım.kararıyor sürekli içleri.konuyu takipteyim.

Banada shaffer onerdiler bundan sonra ne alrsam markası shaffer olur ya da korkmaz alrm onunda iyi oldugunu soyluyorlar

Benim çelik, teflon ne varsa schaffer ama düdüklü tenceresinden hiç memnun değildim. Buhar su olup tencerenin kenarlarından dışarı taşıyordu.
Zaten büyük diye de kullanmak istemiyordum başka küçük düdüklü aldım..

beende karacanın granit tencere setini almıştım.bir sene önceye kadar.fakat hiç memnun kalmadım.kararıyor sürekli içleri.konuyu takipteyim.

Ben de granit takıma bakıyordum iyi ki almamışım hemen..

yakın arkadaşım bir dergide çalışıyor böyle büyük firmalarla röportaj yapıyor

karaca schafer almayın adamlar kendi mallarına hiçbir şekilde sahip çıkmıyor diyordu

ki zaten az bi pazar araştırması yapınca da her şey ortada

korkmaz kullanıyorum ben çok çok memnunum

bi tık daha pahalı ama ömürlük her şeyi

Korkmaz iyi celik tencere ohh mis gibi yika yika kullan.. teflon meflon tefal al.. duduklu fissler.. bitti gitti.. karaca ancak reklam yapar

aynen ya bende çeyizimde almıstım karaca seti içinde düdüklü tencerede vardı sonra 2 kullanımda bozuldu ama ben aldıgım yere götürdüm ordan iletişime geçip karacayla başka model bir ürün vermışlerdi bana

markalar böyle. ben de atasaydan çok çektim. onlar yüzünden yüzükten tiksiniyorum.

Karaca kahvaltı takımım var çok beğenerek almistim sürekli kullanıyorum memnunum.
Çelik tencere takımım, misafir yemek takımım ve misafir çatal bıçak takımım Emsan. Onlardan da gayet memnunum. Hatta yemek takımım hafif yaldızlı ama makineye atıyorum birşey olmuyor.

Benim cevremden de alanlar hic memnun kalmadilar caydanliklari falan çil çil lekeli gibi oldu.. Ben sheffer marka aldim memnunum. Bunu yazayimda yeni evlenenler fikir sahibi olsunlar...
Benimde tencerelerim çaydanlığım schafer bende çok memnunum:) ama karacanın tost çaycı kahve makinası misafir ve günlük yemek ve kahvalti takimimlarim var onlardan da memnunum :)

Back