- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi Rainrain94
Ayy inanmıyorum. Denk gelmem iyi oldu çeyizim için karacanın granit setinden almayı düşünüyordum. E peki şimdi napıyım? Hangi öarka güzel kullanışlı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok haklısınız 9 sene once alınan karaca urunlerimde var onlar cok kaliteli hic bir sorun yasamıyorumEskiden daha kaliteliydi
Gün geçtikçe kalite azalıyor
Banada shaffer onerdiler bundan sonra ne alrsam markası shaffer olur ya da korkmaz alrm onunda iyi oldugunu soyluyorlarBenim cevremden de alanlar hic memnun kalmadilar caydanliklari falan çil çil lekeli gibi oldu.. Ben sheffer marka aldim memnunum. Bunu yazayimda yeni evlenenler fikir sahibi olsunlar...
Cok haklısınız 9 sene once alınan karaca urunlerimde var onlar cok kaliteli hic bir sorun yasamıyorum
Cok haklısınız 9 sene once alınan karaca urunlerimde var onlar cok kaliteli hic bir sorun yasamıyorum
Bende 10 yıl önce aldım
çeliği daha kaliteli
Geçen yıl aldık
Onlar iyi değil
İnce, kulplar kalitesiz
Eski kalite yok
Karaca genel müdürlüğü arayınHanımlar merhaba
Karacadan ceyizime granit tencere seti ve caydanlık almstm 7 aylık evliyim ve urunler berbat cktı uzak bir yere gelin geldigim icin aldgm yerle de iletisime geçemiyorum karacayı aradm urunleri gonderin dediler yurtici kargo icin bir kargo kodu verdiler gittim kargoya biz bu kodla islem yapamayz dediler tekrar aradm karacayı durumu anlattm kod uzunmus sorunluymus islem yapamadlar dedim yeni bi kod verdiler tekrar gittim kargoya ve yine aynı sorunla karslasm yurtici kargonun cagrı merkezini aradm orada aynı şekilde yardmcı olmadı
Bana bu konuda yardmcı olabilecek olan birisi var mı ne yapmam gerekiyor allah askna deliricem karaca ile yurtici kargo arasnda kaldm
Aynen canım.
Eskinin malı çok daha iyi.
Banada shaffer onerdiler bundan sonra ne alrsam markası shaffer olur ya da korkmaz alrm onunda iyi oldugunu soyluyorlar
beende karacanın granit tencere setini almıştım.bir sene önceye kadar.fakat hiç memnun kalmadım.kararıyor sürekli içleri.konuyu takipteyim.
Benimde tencerelerim çaydanlığım schafer bende çok memnunum:) ama karacanın tost çaycı kahve makinası misafir ve günlük yemek ve kahvalti takimimlarim var onlardan da memnunum :)Benim cevremden de alanlar hic memnun kalmadilar caydanliklari falan çil çil lekeli gibi oldu.. Ben sheffer marka aldim memnunum. Bunu yazayimda yeni evlenenler fikir sahibi olsunlar...