- Konu Sahibi Rainrain94
-
Oyle aradgmda hemen baglanamıyorum cok bekletiyor ve 2 gidisimde de esimle gitmistim oda biraz tez canlıdır zaten karacaya hep mesaj yoluyla ulastm onlar bana dönüs yaptıyurtici kargoya gittiginizde karacayi arayin
ikisini telefonda konisturun
neden eve geri donup oyle aradiginizi anlayamadim
yurtici kargoya gittiginizde karacayi arayin
ikisini telefonda konisturun
neden eve geri donup oyle aradiginizi anlayamadim
Tekstil urunlerinden cok memnunun ama mutfak gereclerim gercekten cok berbat herseyin en iyisi olsun istedim karacaya güvendim ama birdaha asla almamBen de karaca kullanıyorum. Hayatımda yaptıgım en buyuk dogru.
Su anda yazdım bu iyi bir fikirdi tesekkur ederimŞikayetvar’a yazın. Emin olun kapınızdan gelir alırlar kargoyu. Bu da işe yaramazsa Karaca batıyordur. Zaten son zamanlarda çok fazla şikayet var.
Karaca yurtici kargoyu kargo da karacayı sucluyor bunlar nasıl anlasmalı firma anlamadımŞikayet edin
Onlar sizi arasın
Karaca yurtici kargoyu kargo da karacayı sucluyor bunlar nasıl anlasmalı firma anlamadım
Tencerelerimin altı tıpkı bir duman isi gibi kapkara oldu elimi bi suruyorum simsiyah zaten bir tenceremin kapagıda geldiginde vidası bile gevsekti oynuyordu caydanlıgımında yuzeyinde lekeler olustuBerbat derken nasil sorunlar cikti?
Karaca zaten beni arıyor bi sorun yok ama verdigi kargo kodunu yurtici kargo kabul etmiyor sikayetvar a yurtici kargoyu sikayet ettimKaracayı şikayet var a şikayet edin
Onlar sizi ararlar
Umarım sonuçlanırKaraca zaten beni arıyor bi sorun yok ama verdigi kargo kodunu yurtici kargo kabul etmiyor sikayetvar a yurtici kargoyu sikayet ettim
Tencerelerimin altı tıpkı bir duman isi gibi kapkara oldu elimi bi suruyorum simsiyah zaten bir tenceremin kapagıda geldiginde vidası bile gevsekti oynuyordu caydanlıgımında yuzeyinde lekeler olustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?