Nefessizlikten ölücem sandım yaEvet karabasan uyku felci bu. Hep aynı şekilde gelişiyor. Benim de başıma 2 kere geldi. Biri aynen dediğiniz gibi oldu. Diğeri çok farklıydı, boyut değiştirdim ya da gözümdeki perde kalktı. Bilimsel olarak da rüya gördüm diyebiliriz.
Küçükken öğretmenimiz kötü insanlarin basina gelir diye bizim korkumuzu gidermeye çalışmıştı. Stresli günlet geçiriyoruz. Rahat uyuyamayıp uyku felci geçirmeniz normal.
Evet böyle oluyor. İnançlı iseniz bir dahakine felak nas fatiha ayetel kürsi aklınıza hangisi gelirse okuyun.Nefessizlikten ölücem sandım ya
Cok oluyorsaAdı ne bilmiyorum ama bana da çok oluyor. Çok rahatsız edici bir şey
Sanki birisi dibime kadar girdi,saçıma dokundu gibi hissettim. Ne zaman böyle olsa üstüme bir ağırlık çöküyomuş,yanımda biri varmış gibi hissediyorum.Uyku felci. Büyük uzuvlarınızı hareket ettirmeye çalışmayın. Kol bacak yerine el ayak parmaklarını deneyin. O hareketi yapınca gevşiyor vücut normale dönüyor.
Kısmi kas felci bilinciniz kaslarınızdan önce aktive oluyor sadece. Stresliyken rahatsızken olur genelde sırt üstü yatarken olur hatta. Birinin yaklaşıyor hissi ise yamamen psikolojik. Beyniniz anlamlandıramıyor bacağa emir gönderip hareket ettirememeyi ve tehdit algılıyor..
Bu bildiğin al basması değil mi ya?Cok oluyorsaMune şöyle bişey paylaşmıstı demin gördüm kopyala yapıstır yapıyorum doktora gütmenizde fayda var.
Konu Mesajı 'Hamilelikte ümmü sübyan basması'
Hamilelikte ümmü sübyan basması
Hareket etmek isteyip hareket edemeyince, çığlık stmak isteyip atamayınca normal değil mi bu sıkışma daralma hali.. ama sebebini bilirseniz rahatlarsınız. Sebebi tamamen fizyolojik bilimsel açıklaması olan bir durum. Bundan emin olursanız rahatlayacaksınız ki öyle. Sırt üstü yatarken oluyor genelde dediğim gibi. Hiç korkacak bişry yok. Ben çok sık yaşıyordum… sebebini araştırdım bu parmak oynatmayı denedim. Panik yapmadım. Dedim ki bu uyku felci panik yapma sakin ol parmağını oynat… hop çözülüyor. Baya zamandır da yan veya yüz üstü yatıyorum. Sırt üstü yatarsam oluyor genelde..Sanki birisi dibime kadar girdi,saçıma dokundu gibi hissettim. Ne zaman böyle olsa üstüme bir ağırlık çöküyomuş,yanımda biri varmış gibi hissediyorum.
Yok bende panik yapmadım zaten. Ama dediğim gibi ağırlık çökmesi daralma halinden önce oldu.Hareket etmek isteyip hareket edemeyince, çığlık stmak isteyip atamayınca normal değil mi bu sıkışma daralma hali.. ama sebebini bilirseniz rahatlarsınız. Sebebi tamamen fizyolojik bilimsel açıklaması olan bir durum. Bundan emin olursanız rahatlayacaksınız ki öyle. Sırt üstü yatarken oluyor genelde dediğim gibi. Hiç korkacak bişry yok. Ben çok sık yaşıyordum… sebebini araştırdım bu parmak oynatmayı denedim. Panik yapmadım. Dedim ki bu uyku felci panik yapma sakin ol parmağını oynat… hop çözülüyor. Baya zamandır da yan veya yüz üstü yatıyorum. Sırt üstü yatarsam oluyor genelde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?