- 23 Ağustos 2010
- 60
- 0
hemen hemen hepimiz öyle yapıyoruz. ama adaçayına çok yüklenme. ve küçle adaçayını mutlaka masajdan sonra iç.
tamam ozaman hepsini alıyorum inş büyür ya=(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen hemen hepimiz öyle yapıyoruz. ama adaçayına çok yüklenme. ve küçle adaçayını mutlaka masajdan sonra iç.
KÜC nasil bisi arkadaslar yagmi tozmu ne gibi bisi anliyamadim ben pek:))
Sizce KÜC mü daha iyi yoksa Cörek otu yagimi bugn cörek otu yagini aldim bakalim baslicam hadi insallah hayirlisi olur..
kızz nasıl yedin onu öylee. neyle denesem olmuyor. dün yoğurtla yutmaya çalıştım varya ben yutuyom o geri geliyo ben yutuyom o geri geliyo, gözlerim doldu falan ama başardım sonunda yutmayı. bi kereyle bitmiyorki her akşam aynı işkenceslm ben de bugün aldım öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği..bugün yedim çiğneyerek. tadı kötü gelmedi bana.bişeyle karıştırmadım sadece yanında bikaç tane kuru üzümle birlikte yedim. inş bir gelişme olur
dün akşam suyla yutayı denedim ve daha iyi oldu ya tşekkür ederim. bu arada beni acayip acıktırıyor. akşamdan yiyorum sabah kavlatı yapıyorum hemde iştahla. öğleyi zor yapıyorum bu gidişle epey kilo alıcamCanlarım suyla yutarsanız sizin için daha iyi olur koca bir bardak su alın lıkır lıkır için kalmaz çekirdekler
Rica ederim canımdün akşam suyla yutayı denedim ve daha iyi oldu ya tşekkür ederim. bu arada beni acayip acıktırıyor. akşamdan yiyorum sabah kavlatı yapıyorum hemde iştahla. öğleyi zor yapıyorum bu gidişle epey kilo alıcam
kızlar ben üzüm çekirdeği aldım yanlız toz halde diil bu şekildede etki eder mi ?