Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyütüyor canım isteyerek inanarak yaparsanız büyürlerya b,işi srcam acaba cok küçük göğüsleride büyütuo mu?
vee kaç ayda büyütüyor arkadaşlar bide tozu mu olması lazım???bide masajsız olmazmı çok sordum galiba:=)
ben de bugün aktara gittim ve kara üzüm çekirdeği tozu aldım, 200gr cam kavanozda, 7 buçuk tl'ye... 1 tatlı kaşığı ağzıma atıp suyu diktim direk, bu ilk deneyimden sonra bi daha yiyemedim, yoğurda da karıştırdım yine yiyemedim, hayatımda gördüğüm en kötü tat... nasıl yiyebildiniz kızlar şaştım size...
meyveli yoğurtlar varya ufak onlara da karıştırıp yemeyi denedim ama midem çok bulandı, sanırım midem fazla hassas benim, pes ettim yapamıycam kullanmaya devam eden birine hediye edebilirim :)
ben de bugün aktara gittim ve kara üzüm çekirdeği tozu aldım, 200gr cam kavanozda, 7 buçuk tl'ye... 1 tatlı kaşığı ağzıma atıp suyu diktim direk, bu ilk deneyimden sonra bi daha yiyemedim, yoğurda da karıştırdım yine yiyemedim, hayatımda gördüğüm en kötü tat... nasıl yiyebildiniz kızlar şaştım size...
valla iyi olur ne diyim =) bugün gittim aktara. elime aldım bıraktım, aldım bıraktım.. en son tekrar bıraktım.. kararsız kaldım alıyımmmııı, işe yarar mıııı diye...
melekler bi yandan, şeytanlar bi yandan sağımda solumda uçuşup söylenip durdular =)
sen gene de kullanmaya çalış. kullanmamakta ısrarcımısın =)
Canım bence sende kullan herkez kullansın git aktara al kararlı bir şekilde tmm kullanın küç ün çok faydası war
bende bugün aldım taze çekirdeği çektirdim aktarcıya. sonuçları merakla bekliyorum...
kızlar dün aldım aktardan kapalı kutuda toz halinde olandan ,gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı alıp suyla içtim,sabah felaket bi mide bulantısı ile uyandım ve ishal oldum şuan işyerindeyim mide bulantısı hapı,nane limon falan idare etmeye çalışıyorum ben sebebinin küç olduğunu düşünüyorum akşam bi daha içmeye cesaretim yok :sinifsinif: sanırım küç maceram başlamadan bitecek :gitme: nasıl da umutlanmıştım oysa ki:gitme:
kızlar dün aldım aktardan kapalı kutuda toz halinde olandan ,gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı alıp suyla içtim,sabah felaket bi mide bulantısı ile uyandım ve ishal oldum şuan işyerindeyim mide bulantısı hapı,nane limon falan idare etmeye çalışıyorum ben sebebinin küç olduğunu düşünüyorum akşam bi daha içmeye cesaretim yok :sinifsinif: sanırım küç maceram başlamadan bitecek :gitme: nasıl da umutlanmıştım oysa ki:gitme: