kimse devam etmiyo mu bunu yapmaya artık:S
ben 1yıl önce yapmıştım, faydalı olmuştu.
bugün itibariyle yeniden başlıyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmm :)
gaza getirdiniz beni kızlar herkeste fayda etmişşş, hemen yemeye gitmeliyiimmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse devam etmiyo mu bunu yapmaya artık:S
ya ben kara üzüm çekirdeğini toz olarak almadim kendisini yoğurda karıstırıp yiyorum etkisi olur mu sizcee
demek ki kişiden kişiye değişiyor çünkü ben en fazla faydayı küçden buldum diyebilirim.bir haftalık kullanımdan sonra bile dolgunluğu hissedebilmiştim.yaptığı o dolgunluk da gitmedi şükür.cildimi de güzelleştirdi,yüzüme berraklık verdi.arada arada gene içiyorum çünkü sağlığa çok yararlı bir besin.kanser yapacağını hiç sanmıyorum çünkü içinde antioksidanlar var hem de dünyadaki antioksidan kaynağı en yüksek besinlerdenmiş.antioksidan da vücutta biriken zararlı olan,kanser yapan toksinlerin düşmanıdır.ben çok seviyorum küçü kısaca:114:
canım sen yeni kullanmaya başladın sanırım ilk 1 2 hafta öle dolgunluk veriyo hatta vücutta kaşınma yaptı benim alerji gibi kızarıklıklar oldu ama sonra geçiyo çünkü bünye alışıyo ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum büyüme olduysa çok az olmuştur yada olmadı yani farkedilmicek derecede aöa dediğin gibi cildi güzelleştiriyo yani cildi sıkılaştırıyo yaşlanmayı geciktiriyo cildin hücrelerini yeniledğinden güzelleştiriyo bende bu yüzden devam kullanmaya devam ediyorum kullanmanda fayda var tabiki
Kızlar, küç nedir nasıl kullanılır dıye bakıyım araştırıyım dedim ve bununla karşılaştım:
Kara Üzüm Çekirdeği : Östrojen hormononu artırarak göğüslerin büyümesini sağlar. Ancak çok etkisiz yöntem olmasına karşın, hormon dengesini bozarak meme dokusunda kanser gelişimine neden olabilir. Kesinlikle kullanılmaması gerekir.