Merhaba canım suyla yutuyorsun çok güzel sızlama olur ama dewamlı sızlama olmuyor sızlama büyüyeceğine işarettir ama kişiden kişiyede farklı olabilir
Uzun süre kullanırsan büyür we küçülme olmaz 2 ayda bir 1 hafta içme wucudunu dinlendir canım düzenli kullanmak çok önemli
Canım masaj yaparsan daha iyi olabilir bitkisel yağlarla masaj yap sabah akşam olabilir ama gece yatmadanda yapabilirsin
buz masajı sogul jeli göğüs üstünde gezdiriyorsun canım onunla hareket yapmak mümkün olmuyor ama yağla masaj yapılabiliyor bence yağla masaj yap daha rahat olur
sewgilerimleopuyorumnanaktan
Canım ara ara ağrın olur olsada olur olmasada olurzemuszemusyaww nur ummm ağrı olmuyo dedim ya dün sanki duydu :)) bugün baya bi ağrım var yine ayy hadi inşh etki devam ediyodur :)) bu arada çörek otu yağıylada akşamları masaja başlıyorum bu akşamdan itibaren , gelişmeleri yazarım , cnm tekrar tşkler ...
kızlar üzümün kendisini yemekte büyütmezmi :?
ya kızlar bu karaüzüm mü anlamadım sürülüyo suyla yutuluyo falan demişisniz toz halinde mi nasıl bi yardımcı olursanız sevinirim. günlük nasıl tüketmem gerekiyor
ya kızlar bu karaüzüm mü anlamadım sürülüyo suyla yutuluyo falan demişisniz toz halinde mi nasıl bi yardımcı olursanız sevinirim. günlük nasıl tüketmem gerekiyor
Bende 2 haftadır küç kullanıyorum ve göğüslerimde durmadan ağrı oluyor. zemuszemus
Nurr cok saool tavsiyee için. Sayende cildim ve saçımda güzelleşti opuyorumnanaktan
İlk aktara gittiğimde kadına küç istedğimi söyledim ve tepkisi 'göğüs için dimi' dedi
kadında kullanıyormus ondada büyüme olmus. Sabahları aç karna al dedi.
Ben karısık alıyorum sorun olur mu acaba ? istediğim saatte alıyorum.
Canım aktara gittiğinde kara üzüm çekirdeği istiyorum dediğinde veriyor onlar zaten. Öğütülmüş halde satılıyor, toz gibi. Kapalı pakette yada açık olarak da satılıyor. Ben açık olmasının bir dezavantajı var mı diye sordum aktara, "yok" dedi, sadece kapalının fiyatının daha yüksek olduğunu söyledi. Bende açık olandan aldım. Burda söylendiği kadarıyla, sabah akşam aç karna(yemekten mümkünse 30dk önce) bir tatlı kaşığı kadarını suyla veya yoğurtla karıstırıp alıyorsun.
Kolay gelsinn.
tşk ederim hemen aktara gidip almalıyım çokk küçükler büyümesi laz<ım biraz :))) sende etliki oldumu canım
Ne kilo aldırıyor ne zayıflatıyor canım gönül rahatlığıyla yiyin belki kiol aldırır belki zayıflatır şimdiye kadar yorum gelmedi bu konudaaç karnına yemek zayıflatmıyormu peki
birde kara üzüm çekirdeği kremi kullanan varmı aranızda
bunun göğüslere msaj yapmayla bir büyütme durumu olabilir mi?CADIARZU
Ben kurutulmus üzüm yiyorum icinde cekirdikleri var oda olur mu simdilik???
Canım küç çekirdeği kadar olmasada birazcık olur üzümle birlikte çekirdeği az olduğu için sadece çekirdek yemek daha faydalı ama yiyebilirsin tatlım
Ben siparis verdim zaten haftaya cuma gelir küc =) idare etmek zorundayim simdi bu sekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?