Ben aktara gidip kara üzüm çekirdeği tozu almak istiyorum dedim bana 200 gramlık kavanozun içinde verdiler. 3 gündür kullanmaya başladım tadı çok iğrenç hatta ilk denememde yuttuğum şeyi tekrar çıkardım ohaoldumsmile, şimdi ben meyve suyuna karıştırıp içiyorum zaten kavanozun üstünde de suyla yada meyve suyuyla sabah-akşam aç karnına için diyor, bakalım umarım faydasını görürüm
Küç'ün son kullanma tarihi falan yok dimi :uhm: banada paket halinde verildi üzerinde hiçbişey yazmıyo ama böyle toz halinde kahverengimsi bişey dimi bu küç :uhm:
evet bi tanem 2 yıl diyolar son kullanma tarihi diye.sen garant olsun diye kutuda olan al
Cevabın için teşekkürler :1hug: adam böyle poşette var dedi bende onu aldım heralde kullanma tarihi geçmiş bişeyi vermemiştir :uhm: inş...
bu küç göğüs büyütmede hiç bi işe yaramıo ben temmuzdan beri kullanıorum önceleri göğüs büyütsün die içiodum ama sonra bi çok faydasını duyunca devam ettim içmeye,önceleri iki tatlı kaşığı içiodum ama yaklaşık 3 yada 4 aydır yatmadan önce bi tatlı kaşğı içiorum nede olsa herşeyin azı karar
Cevabın için teşekkürler :1hug: adam böyle poşette var dedi bende onu aldım heralde kullanma tarihi geçmiş bişeyi vermemiştir :uhm: inş...
Küç benim göğüslerde de etkili olmadı.:gitme: ama diğer faydaları için tüketiyorum yinede.
Adaçayı içiyorum bayadır, adetin gecikmesine neden olur mu sizce kızlar? 5 gün gecikti anlamadım.bilmiyorumkismile
siz küçü ne kadara alıyosunuz 1.pakete 7.5tl vermiştim ikinciye 3 tl hemde daha büyük kapalı pakette ve türk kahvesi gibi..sizinki nasıl önceki daha açık renkliydi..
gerçi aldığım yer askeri kantin o yüzden ucuz olmuş olabilir ama çok fiyat farkı olunca kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?