nurum ya bende bi gelime yok daha 1 hafta oldu ne kadar da zamanda etkisini gösterir cnm
Canlarım sabırla bekleyin faydasını göreceksiniz hemen etkisini göstermez masajda yapınBendede hicbir gelisme yok benimde bu carsamba 2 hafta olcak. Ben 29 yasindayim. galiba benim yasimdakilere ya hic etki etmiyor yada cok gec etkisini gostermeye basliyor bilmiyorum bakalim gorucez.
Dün gece çörekotu yağıyla masajyaptım. Bugün daha bir dolgunlarzemuszemus
Gerçi adet günüme az kaldı biraz da onun etkisi olabilir. Masaj etkili oluyor gerçekten düzenli yapmak lazımkaydirigubbakcemile
Canlarım sabırla bekleyin faydasını göreceksiniz hemen etkisini göstermez masajda yapın
benimde yaş 29 büyüyo hala seninde büyür canım yılmadan yiyin bnde bugün aldım başlıycam yine yemeyeeecokacimcoook
masajla daha iyi oluyo canım dolgunlaşır adetin yaklaştımı dewam et dahada etkili olur bitince anlarsınçok agrı olursa ya yapma yada yawaş yawaş yap tmm tatlımopuyorumnanaktan
Geçen gece yaptım ama dün yine yapmadımohaoldumsmile
Senin hatırın için yapcam canımdelikafadulden
Çok teşekkürler inşallah sende de çok işe yarar.olumunekankayizsmile
Kara üzüm çekirdeği yerine kara üzümün kurusunu yesek olur mu acaba?Bir de yağ olarakta herhangi bir yağı kullansak olur mu?mesela kakao yağı,buğday yağı,badem yağı,fındık yağı gibi..
Canlarım sabırla bekleyin faydasını göreceksiniz hemen etkisini göstermez masajda yapın
benimde yaş 29 büyüyo hala seninde büyür canım yılmadan yiyin bnde bugün aldım başlıycam yine yemeyeeecokacimcoook
masajla daha iyi oluyo canım dolgunlaşır adetin yaklaştımı dewam et dahada etkili olur bitince anlarsınçok agrı olursa ya yapma yada yawaş yawaş yap tmm tatlımopuyorumnanaktan
Canım bebe yağıda olur badem we buğday yağı oluyo bebe yağının içinde kıllanma yapabilir belki dikkat et yağ bulamıyorsan krem olur ama yağ daha iyi önemli olan masaj dewam et yapmaya canımopuyorumnanaktancanim ben hergun buzla ve bebe yagiyla masaj yapiyorum. Bide ben o mersin yagi falan bulamiyorum burda. Ingilterede yasiyorum ben ama belki cilek ozlu krem buldum ama yag degil. Oyle sizin kullandiginiz yaglarda bulamiyorum ben burda ama daha arastiricam turkbayragi
nur ummm sen hangi yağı kullanıyosun. bugün 2. kutuyu aldım küçün.. yağ denemiyodum denemek istiyorum
Canım üzüm de faydalı ama biz çekirdeğini yiyruz hergün yediğimizden üzümü yesek içinde şeker çok hem fayda hem zarar olur o yüzden çekirdeğini yesek daha iyi olur
Yağlara gelince yazdığın yağlarım göğüslere faydası pek yok memeişlere iyi gelen yağı kullansan daha iyi olur mesela mersin,, yılang yılanğ,,, çilek we son olarak çörekotu yağı bunlardan yap canım
Küç'ü de yakın bi zamanda alıcam inş aktardan da ne kadar alacağımı bilemedim :uhm: açıkta mı satıyolar paket halinde mi? Yoksa ordan 1 kg verin falan mı dicem bilemedim ya :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?