- 27 Kasım 2009
- 129
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar bende bugün öğütülmüş üzüm çekirdeği aldım fakat üzerinde siyah üzüm çekirdeği yazmıyor sadece öğütülmüş üzüm çekirdeği yazıyor. Ama üstünde kara üzüm resmi de var. Koyu tarçın renginde. Sizce doğrumu almışımmm?:uhm: aslında daha da doğrusu ben almadım bir arkadaşıma aldırdım oda bunu almış:1rolleyes:
Doğru almışsın canım dediğin zeten birtek kara üzümün çekirdeği war yeşil üzümün yok galiba heryerde war doğrudur hadi sende başla yemeye inş faydasını görürsün opuyorumnanaktan
tamam cnm çok sağol valla içimi rahatlattın olumunekankayizsmile ben dün akşam başladım yoğurtla karıştırdım 1 tatlı kaşığı küç'ü bu sabah da aç karnına 1 tatlı kaşığı suyla birlikte yuttum bakalım etkisi olacak mıeyvahedigeldismile sizi bilgilendiririm canlarım Şeniz
kızlar bende 2 gün önce yemeye başladım, tadı kötü ama sonucu düşündükçe dert etmeden yiorm..zaten ben 2-3 haftadır adaçayı, masaj ve soğuk su yapıyrm gelişmeler var, isallh küçle birlikte daha iyi olcak kaydirigubbakcemile5
Haberlerini bekliycem canım sabah akşam hiç ihmal etme düzenli ye tamammı tatlım
bu arada nurum 'cuğum ben bu şerbetçi otu karışımına da başlıycam birlikte bir zararı olur mu ki acaba?:uhm: adaçayı falan da var ya sürecin içinde..
tadına alışmaya başladım bile tatlım, psikolojk destek uguluyrm kendime delikafaduldenTadına alışırsın canım sonucu düşündükce en sewdiğin şey gibi yersincokacimcoook
Adacayı we masajla dahada güzel olucak gelişimi hzlandırıcaksın yani dewam canım durmak yok opuyorumnanaktan
aynen canım benımkılerde kaşınmaya başladı anladığım kadarıyla normal bişey a.sYa benim ufaklıklar çok kaşınıyor.Bir kere sürmekle bu kadar kaşınması normal mi?
melos senin büyüme oldu mu? epey kullanmışsın çünkü.