Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Ben de deniycem bu karışımları
çok küçük benimkiler
ilaç da bitince
pıstı kaldılar
bakalım inşallah işe yarar
küçü de hiç kesmem
zaten çok faydalı birşey

selam arkadaslar bende yeniyim ama ben bir iki defa okudum yazdiklarinizi, bende hemen aldim 4 gün oldu kullanali ama gögüslerim de gerilme var agrilar var insallah hepimizin hayali gercek olur .Ben günde 3 defa kullaniyorum sabak ve öglen su ile iciyorum aksamlari yogurtla karistiriyorum,birde rezene cayi iciyorum ve rezene yagi ile massaj uyguluyorum gögüslerime ,gercekten coook umutluyum.

merhaba canim bende yeniyim cok merak ettim ne kadar zaman killandin acaba
insallah bize de etkisini gösterir

kızlar mrhaba benim göğüslerim çok güzeldi malesef mide ülseri oldum biraz zayıfladılar malum besinsiz kaldım napabilirim toparlamak için acele yrdım güzeller

Ben şunları yaptım küç, nar , çemen tozlarını karıtırıp her gün içtim. 1-2 cm kadar büyüyor

kızlar mrhaba benim göğüslerim çok güzeldi malesef mide ülseri oldum biraz zayıfladılar malum besinsiz kaldım napabilirim toparlamak için acele yrdım güzeller

bende burdan duyup 1 ay önce kullandım küçü.faydasını baya gördüm göğüsleri gerçekten büyütüyor şimdi tekrar başlıycam tawsiye ederim ben pekmezle yemiştim o zaman tadı kötü olmuyor sende küç kullanabilirsin yerimseniben

CADIARZU
slm arkadaşlarr...
Bende 1 aydır küç kullanıyorum.75 b hemde full destekli sutyenler takıyordum şimdi o kadar dolgunlaştı ki bazen sutyen bile takmıyorum.cok yararlı bişeymiş ya kim çıkardıysa Allah razı olsun.Benim gibi olan herkese küçü şiddetle tavsiye ediyorumm....

canim senin adina cok sevindim,insallah bizlere de aynisi olur
nasil kullandigini yazarsan cok sevinirim

Küç e basladım :)) 3gündür yiyorum suyla benimkisi küç ün tozu öğütülüş olanıymıs ben tadını seviyorum kasık kasık yiyesim geliyo zararı olmadıgnı düşünürsek faydası olur yalnızzz cemen tohumu da aldım küç ile burda okumustum o ne koku yaa bütün vücudumu sardı kullanamayacagm sanrım:sm_cool:

ya ben yiyemiyorum çok sert suyla yutuyorum midem sindirimde zorlanıyor.Ama bir fark yok :KK43: bünyeye göre değişiyor demekki bende sadece iştah açtı böyle bir etkisi varmıydı :KK70: gerginlik ağrı hiçbir belirti yok

Arkadaşlar bende 5 ayı geçti kullanıyorum baya dolgunlaştı son aylarda düzenli kullanmadım ama şimdi nar aldım küç ü günde 1 defa alıyorum nar ı 2 defa 4 cm büyüdüler 5e dogru gidiyolar inş bendede kalca :nazar:baya war iyice büyürmü acaba büyümüşmüdür anlamadım ama.... benim göğüs kafesim mi desem içe dogru gögüslerimin ortası yani sütyen takınca havada kalıyo ortası galiba bende bi terslik warr sizin nasıl göğüs ortanız içe doğrumuuu mirmirmirmir birazdaha büyürler inş kendinize iyi bakın kısslaaar hihoyyytkaydirigubbakcemile2grşş

kaydirigubbakcemile2Ben sabah ve aksam yemekten yarim saat sonra 1 tatli kasigi su ile yutuyorum
yatmadan önce mutlaka massaj uyguluyorum ben basliyali 12 gün oldu ama
gözle görülür fark var sIklasti ve dolgunlastilar umarim devammi gelir hadi bakalim
insallah hepimizin istegi gerceklesir

bende başlayalı 11 gün oluo benimde dolgunlaştılar ama reglemde yaklaştı onunla alakalıdır die çok korkuorum dolgunluk inerse üzülürüm

arkadaşlar bu tür bitkisel tozların taze taze tüketilmesini biliyorsunuzdur umarım!!! bir doktordan dinlemiştim bu tür öğütülmüş bitkilerin bir kaç gün içinde tüketilmesi gerekiyor aksi halde içinde kansorejen maddeler oluşuyormuş.. Örneğin keten tohumu tozu işte yemekten yarım saat önce süte karıstırıp içmek mide şişkinliğini önler ancak bu toz 1 hafta 10 günlük ise bünyeye faydadan çok zarar verir dedi!! İyice araştırmadan kullanmayın herşeyi kaş yapalım derken göz çıkarmayın en önemlisi sağlıklı göğüsler unutmayın!!!

lal83 o doktoru bende dinledim ibrahim saraçoglu o dediki kurutulmuş tozu çıkmış ürünler yerine bunların tazesini yiyin dahada etkisini görürsünüz demişti sonra bu kara üzüm çekirdegi tozu yıllardr kullanılan bir ürün onun için hiç bir zararı olması beklenemez

kızlar; kara üzüm çekirdeği kullananlar ,kilo artışınız oldumu ben kullanıyorum kilo alacam diye korkuyorum bir de gerçekten göğüslere faydası var mı

ayyy keşke bende kilo alsam yemeklerden önce alıncamı kilo yapar yoksa yemekten sonramı bilemedim bi öle bi böle alıorum

Herkese meraba,
arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum küç aldım ancak ne yaparsam yapayım bir türlü yiyemedim, kaç seferdir midem kalkıyor çıkarıyorum, yapış yapış damağımda yutamıyorum, suyla denedim olmadıi yoğurtla denedim olmadı, pekmezle yiyenler varmış okudum pekmezi de normalde sevmem zaten, okudukça çok ümitleniyorum hemencecik yemek istiyorum artk ama olmuyo :KK43:(((

X