Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey:arkadaşlar mrb.. bn de sizler gibi küçük gögüs kurbanı biriyim.. yaklaşık bir aydır siteyi ve yazılarınızı takip ediyorum..maydıl arkadaşmızın işe yaradı yazısını okur okumaz hemen ben de aldım küç..yaklaşık 1 aydır kullanıyorumm.maydıl arkadaşımız gibi südyen degiştirecek kadar olmadı bnmkiler ama dolgunlaştı..önceleri 75 südyenin içinde minicik kalıyolardı ve avucumu bile doldrumuyolardı..ama şimdi avucumdan taşıyolar..ben her sabah 1 tatlı kaşıgı küç,akşamları bir bardak rezene ve adaçayı içiyorum..yatarken de masaj yapmaya başladım geceleri..100 birine 100 birine..kesinlikle işe yarıyo kızlar ama lütfen düzenli kullanmaya özen gösterin..ayrıca masajla da destekleyin..ve saberidn...düzenli olarak en az 2 ay kullanmalıyız ki südyen degiştirebillim di mia.s kolay gelsin kızalr maydılcım öptüm sni..harikasın ..çok çok çok tşk..a.s.
neyle ne kadar yedin canım?
yapmayın ya umut verecek bir arkadaş aranıyor umutlar tükendi kızlar hadi bi iyi haber verin.karahindiba yamkökü falan testere palmiyesi oğulotu melekotu hepsini deneyelim...........yokmu bunun çaresi.
bende küç ilk başta dolgunluk vermişti ama ramazanda düzenli kullanamayınca o dolgunluk gitti.ramazandan evvel bi ay düzenli kullanmıştım.şimdi tekrar düzenli kullanıcam.bence sonuç alamayan arkadaşlar düzenli kullanmadığından alamıyo.
kimse yokmu ya.............
ben küç tozunu 4-4,5 ay kadar kullandım. bazen 1 bazen 2 defa suyla içtim 1 tatlı kaşıgı. 1ay önce bıraktım.artık hiç kullanmıyorum. sadece göğüs için değil tüm faydaları için kullanmıştım. zaten göğüs buyutmeye ihtiyacım yoktu (85:) ama biraz dikleşirse fena olmazdı. we yaklaşık 3 4 haftadır göğüslerim inanılmaz dikleşti we irileşti. wede acaip agrı we sızı war 3 haftadır gecmedi. sebep küç olucagına pek inanamıyorum.. yani bu kadar fark edemez diye düşünüyorum. 1-2kg aldım onun etkisi olabilirmi diye düşünüyorum. ama her kış 4 5 kg alırım hiç göğüs büyümedi. artık yorumu size bırakıyorum. bu bariz fark küçtenmi değilmi bilemiycem.
kızlara boşa ümit wermek istemem.