Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Buarada arkadaslar benim kuzenim var benden zayif masaAllah kizda bir gogus var gorseniz zayif incecik,gogusleri buyuk ama masaAllah guzel duruyor..o kucultturmek istiyor ben buyutmek:).zayif beli 60,ve ben ona gore zayifim ve B cup'i dolduramazken o F-G cup takiyor dusunun artik..gogusleri baya bir buyuk yani o zayifliga oyle gogus anlamiyorum kilo veriyorum diyor hic kuculmuyor galiba bu vucut yapisi ile ilgili cunku bende kilo aliyorum ama goguslerim buyumuyorlar baska yerlere gidiyor,basen ve kalca bolgeme....

Samiranın son yazdıgı sey aklıma yenı bır sorunun takılmasına yol actı..Herkesin damak zevki farklıdır,buda insanın dogasında var..
Samira severek ve tadını begenerek yedıgını soyluyor,bense zorlanarak yıyorum..Zorlanarak yıyebılenler benım gıbı, K.Ü.Ç'ün o begenmedıgımız tadını daha az hıssedebılmek ıcın Yogurta,yada Bala,yada herneyle alıyorsak daha cok yuklenıp,geregınden fazla karıstırdıgımızdan mı acaba Etkısını gosterme surecı kısıden kısıye bukadar degısıyor?..Olamazmı?..
Bu arada Samıradan once yazan arkadasımızın İnfosu dıkkatımı cektı..Hem Bekarım,hem Çocuk emzırıyorum,hemde Ev Hanımıyım yazmıs...! Ne alaka..:)

valla kızlar kara üzüm çekirdeğini bende kullandım iki hafta sonunda bariz bir şekilde farkedilmeye başladı bir ay sonunda bir beden büyüdü ve çok dirileşti ğögüslerim ilk pek ümitli değildim ama sabah akşam düzenli kullandım ve sonuç süper kızlar mutlaka deneyin ben sürekli sabah akşam kullanıyorum etrafımdaki herkes farketti özellikle eşim tabiki iksir gibi bir şey bu ya süper....bunu öneren arkadaşlara tşk ederim.güzel ve büyük gögüslere sahip olmak isteyen herkese öneririm.:teytey::teytey::teytey::dance:sırnaşık şey:sm_cool:

valla kızlar kara üzüm çekirdeğini bende kullandım iki hafta sonunda bariz bir şekilde farkedilmeye başladı bir ay sonunda bir beden büyüdü ve çok dirileşti ğögüslerim ilk pek ümitli değildim ama sabah akşam düzenli kullandım ve sonuç süper kızlar mutlaka deneyin ben sürekli sabah akşam kullanıyorum etrafımdaki herkes farketti özellikle eşim tabiki iksir gibi bir şey bu ya süper....bunu öneren arkadaşlara tşk ederim.güzel ve büyük gögüslere sahip olmak isteyen herkese öneririm.:teytey::teytey::teytey::dance:sırnaşık şey:sm_cool:
slm canim senin adina cok sevindim,peki nasil iciyorsun sadece su ile mi yoksa biseyle karistiriyormusun?buarada aktardan mi aldin acikta olanlardan mi yoksa paketmi adi filan varmi?markasi?tskler....senin adina cok sevindi insaAllah darisi bizim basimiza...

benim alıdıgım küçün kutusunun üstünde kullanım miktarı ve devamlılık önemlidir diyor..

ben balla yiyemedim.ama yoğurtla fena olmuyo burda arkadaşların çoğu tadı berbat yazdığında ilk deneyeceğim zaman çekinerek yemiştim ama yoğurtlu o kadar da kötü değil.

fakat ben 1 yemek kaşığı küç,2 yemek kaşığı yoğurt şeklinde yiyorum.

15 gün oldu bi değişiklik görmüyorumfisfisfis

slm arkadaşlarr...
Bende 1 aydır küç kullanıyorum.75 b hemde full destekli sutyenler takıyordum şimdi o kadar dolgunlaştı ki bazen sutyen bile takmıyorum.cok yararlı bişeymiş ya kim çıkardıysa Allah razı olsun.Benim gibi olan herkese küçü şiddetle tavsiye ediyorumm....

slm arkadaşlarr...
Bende 1 aydır küç kullanıyorum.75 b hemde full destekli sutyenler takıyordum şimdi o kadar dolgunlaştı ki bazen sutyen bile takmıyorum.cok yararlı bişeymiş ya kim çıkardıysa Allah razı olsun.Benim gibi olan herkese küçü şiddetle tavsiye ediyorumm....

neyle ne kadar yedin canım?

:1rolleyes:bende vücudumun direnci düşük olduğu için artı kilo almam için aldım bugün bide duydumki göğüsleri büyütüyomuş.alllahh.inşallah.hadi bismillah..

nergissscim valla ben halimden o kadar memnununum ki,çok büyük olmasını istemem zaten.şu anki durumu ve duruşu o kadar güzelki..bak sende de sonuçta bi kaç santim farketmiş sonuçta..niye üzülüyosun ki..zaten önemli olan dik ve dolgun olması ve de giydiğin kıyafeti daha bi hoş göstermesi değil mi..bu arada ben spor da yapıorum,özellikle fitness ağırlıklı .sıkı olmalarını da bu durum etkiliyodur.bunu da hatırlatıyorum zaten sık sık yazılarımda canım..vaktin ve de fırsatın varsa sana da fitness tavsiye ediyorum ..

a.s.:1hug:

ya evet sevinmiştim bende ama o dolgunluk gitti.baksana arkadaşın teki destekli sütyeni bırakmış hatta sütyensiz bile güzel görünüyormuşhemde bir aylık kullanımda benimki sütyen takmadan yok takıncada yok yine yok of ya markadanmı acaba.ay bide diyeceksinki benimmi suçum.masaj yapmıyorsun sanırım bitki çayıda içmiyorsun neyse aksu vital alayım birde bari.spor derken bende küçültür diye duymuştum.çünki yüzücülerinde haltercilerinde tenisçilerinde küçücük ama sıkı canım ağırlıkmı kaldırıyorsun sen teşekkürler ilgine şimdiden.:uhm:

aslında son zamanlarda zayıflamış gibiyim benmi erittim acaba ayyyyyyyyyyyyyyyyyy of yaaaaaaaa sinirliyiiiiimmmmmmmm

aslında son zamanlarda zayıflamış gibiyim benmi erittim acaba ayyyyyyyyyyyyyyyyyy of yaaaaaaaa sinirliyiiiiimmmmmmmm

kilo verdiysen küçülmüş olabilir canım, çok yazdım burda, bi ara iki kilo almayı başarmıştım o zmn 2 cm büyümüştü ve çok ciddi fark ediliyodu benim o 2 cm lik değişim, sonra 4 kilo verdim pısss diye gitti senağlama, şimdi de kilo alamıyorum senağlama

selam kızlar benim gögüslerim küçük değildi ama genede madem ki büyütüyomuş bende kullancam..bugün 2 ytl ye aldım...ama bu küç kullanmayı kestikten sonra ne oluyo..kesen varmı....gene eski halini mi alıyo acaba..

nasıl ya ben ikidir kazıklanıyormuyum yani.on milyona aldım.ama yirmibeş gündür falan kullanıyorum kaç gram senin aldığın.ben büyük bir kutuda aldım.

bende 12 agustostan beri kullanyorum her zaman sabah aksam alamasamda gunde bir kere tatli kasigiyla aliyorum. maalesef bir fark goremedim. halbuki kiloluyken vardi goguslerim ama simdi.......

kızlar ben küç ü bir haftadır kullanıyom.. şimdilik bi gelişme yok.. ama kullancam azimle.. sanırım bir aydan sonra ekisini görmeye başlarım.. (eğer etkisi varsa tabii). ama bağırsakların çalışmasında çok etkili olduğunu söyleyebilirm.. kutunun üstünde aç karınla alınması tavsiye ediliyo.. bildiğim kadarı ile küç ün direk olarak kilo almaya etkisi yok.. sadeceyemeklerden hemen sonra alınınca kilo aldırıyo.. aç olarak alınınca aldırmıyo.. hatta sindirimi düzenlediği için kilo bile verdirebilir bence.. ben yoğurtla alıyorum.. bu da belki etkisüresini etkileyebilir. ama balla alınınca çok ağır oluyo canlarım ya... su ile de biraztuhaf oluyo tadı.. en iyisi yoğurtla.. inşallah istediğim sonucu alırım.. benim meişlerimde ebat olarak bi sorun yok.. sadece iki çocuk emzirmenin verdiği deformasyonu minimuma infirmryr çalışıyom işte bir. ümit..
ne demişler.. ümüt fakirin ekmeği.. bizim ümidimiz de küç.. şimdilik..

SLM arkadaslar yaa umitsiz olmayin ya napicaz bende bilemiyorum hersey fosss cikiyor,k.u.c tablet hap krem masaj derken:KK43: ufff ya ben sadece hayran hayran buyuk goguslu kadinlara bakiyorum..masaAllah diyorum ne guzel....iyice komplekse sokuyorum kendimi son zamanlarda..ya arkadaslar herkes zayifliktan yakiniyor fakat cok enterasan benim masaAllah hersey yerinde 56kiloyum kalca,basen,bacaklar...ama iste belim ince ust tarafim zayif goguslerime gitmiyor galiba...artik tek umidim insaAllah hamile kalmak.....hepinize saglikli ve huzurlu gunler dilerim.....

evet canım yaa herşey foss çıkıyo yaa etki edene nasıl ediyo anlamıyorum bende hap kullanıyorum şimdi de k.ü.üçe başlıycam bakalım...hiç bırakmadan deniycem sabredicem.allah olur ya..bende 53 kiloyum herşey benimde yerinde bi onlar yok kilo alınca da direk gödek bel bölgeme gidiyo..göğüslerin 1 gr. büyüdüğü olmuyo...istediğim desteksiz bikiniyi alamıyorum.istediğim sutyenleri alamıyorummmm çok kötü yabenneyaptımki

Ben Bugun itibariyle K.Ü.Ç'ü kullanmayı bıraktım kızlar,attım gitti..Bir yararı olmayacağına inandım (Kendi şahsi fikrim tabiki)..Kullanmaya devam edenler inşaallah faydasını görürler..

yapmayın ya umut verecek bir arkadaş aranıyor umutlar tükendi kızlar hadi bi iyi haber verin.karahindiba yamkökü falan testere palmiyesi oğulotu melekotu hepsini deneyelim...........yokmu bunun çaresi.

yaa evet yaa vazgeçmek yokk...olucak ben inanıyorum.bazen umudumu yitirsem de olucak inşallah.tekrar k.ü.ç e başladım.devam edicem inadıma...

:teytey:arkadaşlar mrb.. bn de sizler gibi küçük gögüs kurbanı biriyim.. yaklaşık bir aydır siteyi ve yazılarınızı takip ediyorum..maydıl arkadaşmızın işe yaradı yazısını okur okumaz hemen ben de aldım küç..yaklaşık 1 aydır kullanıyorumm.maydıl arkadaşımız gibi südyen degiştirecek kadar olmadı bnmkiler ama dolgunlaştı..önceleri 75 südyenin içinde minicik kalıyolardı ve avucumu bile doldrumuyolardı..ama şimdi avucumdan taşıyolar..ben her sabah 1 tatlı kaşıgı küç,akşamları bir bardak rezene ve adaçayı içiyorum..yatarken de masaj yapmaya başladım geceleri..100 birine 100 birine..kesinlikle işe yarıyo kızlar ama lütfen düzenli kullanmaya özen gösterin..ayrıca masajla da destekleyin..ve saberidn...düzenli olarak en az 2 ay kullanmalıyız ki südyen degiştirebillim di mia.s kolay gelsin kızalr maydılcım öptüm sni..harikasın ..çok çok çok tşk..a.s.

X