slm canim senin adina cok sevindim,peki nasil iciyorsun sadece su ile mi yoksa biseyle karistiriyormusun?buarada aktardan mi aldin acikta olanlardan mi yoksa paketmi adi filan varmi?markasi?tskler....senin adina cok sevindi insaAllah darisi bizim basimiza...valla kızlar kara üzüm çekirdeğini bende kullandım iki hafta sonunda bariz bir şekilde farkedilmeye başladı bir ay sonunda bir beden büyüdü ve çok dirileşti ğögüslerim ilk pek ümitli değildim ama sabah akşam düzenli kullandım ve sonuç süper kızlar mutlaka deneyin ben sürekli sabah akşam kullanıyorum etrafımdaki herkes farketti özellikle eşim tabiki iksir gibi bir şey bu ya süper....bunu öneren arkadaşlara tşk ederim.güzel ve büyük gögüslere sahip olmak isteyen herkese öneririm.:teytey::teytey::teytey::dance:sırnaşık şey:sm_cool:
slm arkadaşlarr...
Bende 1 aydır küç kullanıyorum.75 b hemde full destekli sutyenler takıyordum şimdi o kadar dolgunlaştı ki bazen sutyen bile takmıyorum.cok yararlı bişeymiş ya kim çıkardıysa Allah razı olsun.Benim gibi olan herkese küçü şiddetle tavsiye ediyorumm....
nergissscim valla ben halimden o kadar memnununum ki,çok büyük olmasını istemem zaten.şu anki durumu ve duruşu o kadar güzelki..bak sende de sonuçta bi kaç santim farketmiş sonuçta..niye üzülüyosun ki..zaten önemli olan dik ve dolgun olması ve de giydiğin kıyafeti daha bi hoş göstermesi değil mi..bu arada ben spor da yapıorum,özellikle fitness ağırlıklı .sıkı olmalarını da bu durum etkiliyodur.bunu da hatırlatıyorum zaten sık sık yazılarımda canım..vaktin ve de fırsatın varsa sana da fitness tavsiye ediyorum ..
a.s.:1hug:
aslında son zamanlarda zayıflamış gibiyim benmi erittim acaba ayyyyyyyyyyyyyyyyyy of yaaaaaaaa sinirliyiiiiimmmmmmmm
SLM arkadaslar yaa umitsiz olmayin ya napicaz bende bilemiyorum hersey fosss cikiyor,k.u.c tablet hap krem masaj derkenufff ya ben sadece hayran hayran buyuk goguslu kadinlara bakiyorum..masaAllah diyorum ne guzel....iyice komplekse sokuyorum kendimi son zamanlarda..ya arkadaslar herkes zayifliktan yakiniyor fakat cok enterasan benim masaAllah hersey yerinde 56kiloyum kalca,basen,bacaklar...ama iste belim ince ust tarafim zayif goguslerime gitmiyor galiba...artik tek umidim insaAllah hamile kalmak.....hepinize saglikli ve huzurlu gunler dilerim.....