Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bu konuda ne yazıkki insanların dürüstlüğüne güvenmek zorundayız. bu sadece k.ü.ç. için geçerli bişey değil ki.. ama ben gene de içine bişey katıldığına inanmıyorum. öyle olsaydı şayet çeşit çeşit fiyatlarla satılırdı k.ü.ç. safı da satılırdı ama pahalıya. ben böyle bişey görmedim açıkcası... umarım yanılmıyorumdur

öyle sanırım.

burdaki arkadaşlardan en bariz sonuç alan maydıl sanırım..:uhm:

ama en uzun süre kullanan da o sanırım:uhm:

kızlar ben revigen diye bir ilaç aldım,aslında saç dökülmesi için kullanılıyor,2 haftadır kullanıyorum ve göğüslerim biraz acıyor ve dolgunlaşmaya başladı,,,kiloda almadım ama bu revigenin içinde ne var biliyormusunuz? üzüm çekirdeği eksresi,,,sizin bu yazdıklarınızı okuduktan sonra revigenin içindeki üzüm çekirdeği eksresinden dolayı göğüslerimin toparlandığını düşünmeye başladım...

Çeşit çeşit fiyatlarla satılırdı demişşin canım,mantıklı bi yaklaşım ama......?
Yazalım ozaman kim ne fiyata almış? Standart bi fiyat etiketi varmıymış?

Ben K.ü.Ç.'ü 12YTL dendi, 10YTL ye aldım...
BUYRUN...

ben 6.5 a alıyorum..güvenerek de yiyorum..kapalı kutuda satılıyo ve bilindik bir marka..

slm arkadaşlara.s. bende yaklaşık 1 aydır k.ü.ç kullanyrm ve dolgunluk gerçekten oldu. farkedlcek şekilde.bide daha önceleri bnm göğsmde acı olurdu sürekli.bunu kullandkça oda geçti .ben bala karıştrp içiyrm daha rhat oluyo.onun dışında bugün harnup pekmezi aldım.bgnde ona karştrp içmeye başladm.bu pekmez tok karnına içldğnde kg yapyomş.aç karnına içnce yapmıyormş.bnde zaten kg almk istyrmsırnaşık şey

100 ytl mi:uhm:ne kadar aldın ki.benim aldığımda kapalı metal kutuda 200gr.

ya 6 yada 6,5 ytl idi.

ya küçü balla nasıl yiyorsunuz ben denedim yiyemedim.:1no2:

yoğurtla karıştırıp yiyorum.acaba bu şekilde de kilo aldırır mı:uhm:

kızlar ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu forumda okudum ilk kez, öyle aşırı bir büyüme falan yok ama gerçekten toparlandı ve dikleşti, dolgunlaştı. Bir ay daha kullnacağım bırakacağım acaba bırakınca eski halice dönecek mi?

ya kızlar kendimi yırttım beauty breast kullanan varmı die konu actım...cvp yok..bu ürün eskimi yoksa kimsenin haberi yok yeni mi çıktı anlamadım...

ya küçü balla nasıl yiyorsunuz ben denedim yiyemedim.:1no2:

yoğurtla karıştırıp yiyorum.acaba bu şekilde de kilo aldırır mı:uhm:

ben burun tıkacı kullnyrm, yokksa istfar edyrm.şimdi pekmeze karştrp yemeye bşldm.bu şklde yemek daha zor ama kg da aldryomş.burnumu tkynca kokusu gelmyo daha kolay oluyo

100 ytl mi:uhm:ne kadar aldın ki.benim aldığımda kapalı metal kutuda 200gr.

ya 6 yada 6,5 ytl idi.

canım 100 ytl yi de nerden çıkardın..bence 10 yltl yi yanlış okumuşsun sen..sırnaşık şey:Roflol:

maydil bize neden etki etmiyor ya iki ay oldu hala bişey yok.ilk zaman seksenikibuçuktan seksenbeşe çıktı ama dahada büyümedi.o kadarı yetmiyor zaten.omuzlarım geniş olduğu için bu kadar çıktı yoksa küçük bişey.of ya ne mutlu sana.

canım 100 ytl yi de nerden çıkardın..bence 10 yltl yi yanlış okumuşsun sen..sırnaşık şey:Roflol:

:Roflol::Roflol:

evet ya fazladan "0" görmüşüm

ben sabırsızım ya hemen sonuç almak istiyorum ama küç.ü kullanalı henüz 12 gün oldubenneyaptımki

Kızlar ya hevesinizi kırmak istememde geçici bir dolgunluk yapıyor sonrada foooss bişey kalmıyor senağlama

Çok ümitliydim ama yok işe yaramıyor

ya qizlar cok sabirsizlaniyorum yaaa.....gunlerimi sayiyorum, iki ay olsun bakalim ne oluscak.dayanamiyorum artik, cildircam yaaa... 21 ekimde 2 ayim dolucak.

Evet maalesef eski haline dönüyor ben yaşadım (

SLM arkadaslar yaa umitsiz olmayin ya napicaz bende bilemiyorum hersey fosss cikiyor,k.u.c tablet hap krem masaj derken ufff ya ben sadece hayran hayran buyuk goguslu kadinlara bakiyorum..masaAllah diyorum ne guzel....iyice komplekse sokuyorum kendimi son zamanlarda..ya arkadaslar herkes zayifliktan yakiniyor fakat cok enterasan benim masaAllah hersey yerinde 56kiloyum kalca,basen,bacaklar...ama iste belim ince ust tarafim zayif goguslerime gitmiyor galiba...artik tek umidim insaAllah hamile kalmak.....hepinize saglikli ve huzurlu gunler dilerim.....

nergissscim valla ben halimden o kadar memnununum ki,çok büyük olmasını istemem zaten.şu anki durumu ve duruşu o kadar güzelki..bak sende de sonuçta bi kaç santim farketmiş sonuçta..niye üzülüyosun ki..zaten önemli olan dik ve dolgun olması ve de giydiğin kıyafeti daha bi hoş göstermesi değil mi..bu arada ben spor da yapıorum,özellikle fitness ağırlıklı .sıkı olmalarını da bu durum etkiliyodur.bunu da hatırlatıyorum zaten sık sık yazılarımda canım..vaktin ve de fırsatın varsa sana da fitness tavsiye ediyorum ..

a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…