Benim kafama takılan sey acıkcası K.Ü.Ç ün zararlı olup olmadığı değıl..S izlerınde dedığı gıbı doğal birseyın zararı olamaz..
Kafama takılan bızlerın attarlardan aldığı bu posetlerdekı K.Ü.Ç lerın gerçekten sadece ve sadece üzüm çekırdeğınden ibaret olup olmadığı???
İçıne baska madde yada maddeler karıstırıp karıstırmadıkları???...Sanırım bunu hıçbırımızde bılemeyız...
Arkadaşlar Ben Iş Yerinedeki Arkadaşlarimida Bu Müjdeyi Verdim 3 Arkadaş Kullanmaya Başladik
Ama Sonuç Sifir Malesef Arkadaşlar Hiçbirimizde Bi Faydasi Olmadi
Olan Arkadaşlar Adina Mutlu Oldum Ama Bu Herkesde Farklimi Tepki Veriyo Bunu Anlayamadim
Çeşit çeşit fiyatlarla satılırdı demişşin canım,mantıklı bi yaklaşım ama......?
Yazalım ozaman kim ne fiyata almış? Standart bi fiyat etiketi varmıymış?
Ben K.ü.Ç.'ü 12YTL dendi, 10YTL ye aldım...
BUYRUN...
Çeşit çeşit fiyatlarla satılırdı demişşin canım,mantıklı bi yaklaşım ama......?
Yazalım ozaman kim ne fiyata almış? Standart bi fiyat etiketi varmıymış?
Ben K.ü.Ç.'ü 12YTL dendi, 10YTL ye aldım...
BUYRUN...
ya küçü balla nasıl yiyorsunuz ben denedim yiyemedim.:1no2:
yoğurtla karıştırıp yiyorum.acaba bu şekilde de kilo aldırır mı:uhm:
100 ytl mi:uhm:ne kadar aldın ki.benim aldığımda kapalı metal kutuda 200gr.
ya 6 yada 6,5 ytl idi.
canım bunları daha öncede belirttim ama bi kez daha yaziim.tam olarak 6 ay oduğunu söyleyebilirim.ama ben başladığım günden beri çok düzenli,aksatmadan kullandım.ilk sonucç almaya da 2 ay oora almaya başladım.çünkü yıllardır kullandığım 75 nolu sutyen artık küçük gelmeye başlamıştı ben de 80 almaya başladm.bu arada ben spor da yapıorm. küç +spor göğüslerimin daha iyi görünmesine sebep oldular.ama şunu da belirtiyim ki küç e başlamadan önce de spor yapıodm ama 75 takıodm.küçden soora 80 oldular.göğüslerim daha bi forma girdiler.büyüme sürekli devam eden bişey deil. ,yani 6 ay boyunca sürekli büyüyo değiller.sadece formunu koruyolar.ama formda ne form hani :)) resmen slikonlu gibi.dik ve dolgunlar.hele sutyen takınca çok daha güzel duruyolar.arkadaşlarım ''valla sen slion yaptırmışsın,göğüslerin daha önce bu kadar dikkat çekici değildi ''diyolar..valla ben de etkisi böyle oldu..daha ne diiyim.darısı başınıza..:1hug:
canım 100 ytl yi de nerden çıkardın..bence 10 yltl yi yanlış okumuşsun sen..sırnaşık şey:Roflol:
bu k.ü.ç gıcık birşey buna kanaat getirdim.
olana yarıyor, olmayana yaramıyor
hıhhhh:çok üzgünüm:
kızlar ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu forumda okudum ilk kez, öyle aşırı bir büyüme falan yok ama gerçekten toparlandı ve dikleşti, dolgunlaştı. Bir ay daha kullnacağım bırakacağım acaba bırakınca eski halice dönecek mi?
maydil bize neden etki etmiyor ya iki ay oldu hala bişey yok.ilk zaman seksenikibuçuktan seksenbeşe çıktı ama dahada büyümedi.o kadarı yetmiyor zaten.omuzlarım geniş olduğu için bu kadar çıktı yoksa küçük bişey.of ya ne mutlu sana.