kızlar selam..ben k.ü.ç yı sıgara kullandıgım ıcın kullanıyorum..bende kı etkılerını sızle paylasmak ıstıyorum..k.ü.ç kesınlıkle goğüslerı buyutmuyor..sadece bos olan bag dokusunu dolduruyor.cok sık kılo alıp verdıgım ıcın goguslerımde bır yumusama vardı.dıkkat ettım k.ü.ç bu boslugu dolduruyor..fakat 2 gun ara verdıgımde tekrar eskı halıne donuyorlar..aldıgımda tekrar dolgunlasıyor..valla ben de bır sey anlamadım..
İlginç bende ise 15 gün kullandım bıraktım ve bıraktıktan sonra 2 ay boyunca hep aynı dolgunlukta kaldı ve devam da ediyo.. bende bu yaşıma kadar hiç böyle olmamıştı kesin küç ten oldu dedim ve arada bir yine yiyorum..
kıslar ben bu k.ü.ç nin varise iyi geldiğini duydum aranızda böyle bir etkisini yaşayan var mı
Arkadaşlar hepinize merhaba. Yılmadım 32 sayfayı da okudum :) benim göğüslerimi büyütmek gibi bi derdim yok ama dolgunluk kelimesi kulağa çok hoş geliyor :) büyütmesin dolgun olsun diri olsun bana yeter.. değinmek istediğim en önemli konu hormon ve östrojen içerikli doğal ya da bitkisel ilaçlar.. Bundan 1 yıl öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. birgün regl min ilk günü şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım bu ağrı 3 gün sürdü, kadın doğuma gittim bişi yok dedi. 4. günde sol bacağım davul gibi şişti. Ortopediye gittim bişi bulamadı. Kalp damar a gönderdiler beni. Ve sonuç itibariyle doğum kontrol hapının içindeki östrojen yüzünden sol bacağımdaki toplar damarlar komple tıkanmış. Östrojenin yan etkisi.. Ve bundan sonra bana ömür boyu östrojen içeren bişi kullanmak yasak. Hamilelikte de östrojen salgılandığı için hamilelik ve doğumun riskli olacağı da cabası. Yani bu kadar yazdım ama özetle göğüs büyütmek için östrojen depolamamanızı tavsiye ederim. Tabi bu benim nacizane fikrim. Büyük göğüs her zaman bi avantaj olmayabiliyor :) Kendimden biliyorum :) Hepinize sağlıklı göğüslü günler dilerim :) Nasıl olsa hamile kalınca hepimizin göğüsleri istesekte istemesekte şişip büyümicek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?