kızlar ben dün başladım nihayet. aktarcımdan üzüm çekirdeği tozu aldım kocaman bir paket ve arı sütü bal polan karışımı diye bir ürün var ondan aldım.tabi ben bunları bedavaya alıyorum çünkü denetime gittiğim yerlerden yani sorumluımuğumda olan yerlerden biride bunların imalatını yapan biryer hehe :) ben 5- 10 kutu bititririm artık.sabahları arı sütü bal polan karışımına katıp yiyorum,öğlen ve akşamları ise yoğurda karıştırıp yemeye devam edeceğim umarım faydasını görürüm..
yine aktarcımdan aldığım bilgilere göre üzüm çekirdeği tozunun faydaları şunalarmış.şuanda elimde onunla ilgili bir kağıt var ve aynen yazıyorum..
1 kalp ve damar hastalıklarının önlenmesinde
2 alzhemeir,parkinson vb beyin damarlarının daralması ve toplar damarların tıkanmasıyla hastalıkların tedavisinde
3 cilt sarkmalarının engellenmesi yüzdeki ve ciltteki kırışıklıkların giderilmesi
4 kansızlığın giderilmesi
5 bayanlarda menopoz dönemi rahatsızlıklarında
6 gözde katarakt oluşumu engellenmesinde
7 basur varis gibi hastalıklarla mücadelede ve gıda desteği olarak kullanılabilir..
birde yemeklerden yarım saaat önce alınması tavsiye ediliyor..bu arada bayanlar cildinize harhangi bir faydası oldu mu acaba yani kullanmaya başladığınızdan itibaren cildinizde bir değişiklik farkettiniz mi?
yine aktarcımdan aldığım bilgilere göre üzüm çekirdeği tozunun faydaları şunalarmış.şuanda elimde onunla ilgili bir kağıt var ve aynen yazıyorum..
1 kalp ve damar hastalıklarının önlenmesinde
2 alzhemeir,parkinson vb beyin damarlarının daralması ve toplar damarların tıkanmasıyla hastalıkların tedavisinde
3 cilt sarkmalarının engellenmesi yüzdeki ve ciltteki kırışıklıkların giderilmesi
4 kansızlığın giderilmesi
5 bayanlarda menopoz dönemi rahatsızlıklarında
6 gözde katarakt oluşumu engellenmesinde
7 basur varis gibi hastalıklarla mücadelede ve gıda desteği olarak kullanılabilir..
birde yemeklerden yarım saaat önce alınması tavsiye ediliyor..bu arada bayanlar cildinize harhangi bir faydası oldu mu acaba yani kullanmaya başladığınızdan itibaren cildinizde bir değişiklik farkettiniz mi?