Bencede hayret yanı kara sevdayı bi bizmi seviyoruz yaBayıliyorum ben bu diziye ama niye konu çok aktif değil.hadi herkes buraya gelsiiiiiin
Çok heyecanlı ama dimiBen izliyorum
Heyecanlı evet. Ama bir de Nihan azcık kafayı çalıştırıp gerçekleri anlatsaydı Kemal'e iyi olacaktı.Çok heyecanlı ama dimi
Evet beni de çok sinir ediyor emirdenmi korkuyodur nedir nihan bazen bayiyor beniHeyecanlı evet. Ama bir de Nihan azcık kafayı çalıştırıp gerçekleri anlatsaydı Kemal'e iyi olacaktı.
Nihan bazen değil sürekli bayıyor beni.. Bir insan bir insanın hayatını ancak bu kadar mahvedebilir.. Zavallı Kemal..Evet beni de çok sinir ediyor emirdenmi korkuyodur nedir nihan bazen bayiyor beni
Kemal de peşinden gitmesin yeter artık bu kadar saf olmasın yaNihan bazen değil sürekli bayıyor beni.. Bir insan bir insanın hayatını ancak bu kadar mahvedebilir.. Zavallı Kemal..
Asu da yalan söylüyor habire. Emir'in kardeşi olduğunu saklıyor mesela.Kemal de peşinden gitmesin yeter artık bu kadar saf olmasın ya
Evet sinir ola ola ama nedense izliyorum işteİzlemem pek dizi ama bir süredir izliyorum...
Sinir oluyorum izlerken ama izliyorum
Aynen sinir oluyor insan izlerken yinede kendini alikoyamiyor işte bi çekicilik var bu dizideAsu da yalan söylüyor habire. Emir'in kardeşi olduğunu saklıyor mesela.
Velhasıl yok aslında birbirlerinden farkları. Al Nihan'ı vur Asu'ya!
Evet ya burası canlı kalsinBencede hayret yanı kara sevdayı bi bizmi seviyoruz ya
Biz aşkı memnu,ardından da muhteşem yüzyıl topiklerini ne coştururduk heyyy