Kara Sevda Star TV

Asu da yalan söylüyor habire. Emir'in kardeşi olduğunu saklıyor mesela.
Velhasıl yok aslında birbirlerinden farkları. Al Nihan'ı vur Asu'ya!
ay meg'im öyle deme sürekli ağlayıp zırlayan ağlak suratlı nihandan içim şişti:63: lise öğrencisi kız havasından kurtulamadı benim gözümde:KK30:... hayat bazen tatlıdır dizisine iyi gidermiş mesela:KK53:kemal alsın asu'yu otursun aşşaaaa:rolleyes: çift olarak hiç yakıştıramıyorum neslihanla burak'ı:KK67:

Ben tamamen yanlış anlamisim geçen hafta kaçırayim mi demiş emir.herneyse o günlüğü kemale nihanin annesi mi yolladı ki bir okusa ama okumaz kesin ,baskasi alır.bu dizideki saçmalıklar beni sinir ediyor ama bayıliyorum ya yine de.bu arada asu ipini çekti artık umut yok ondan.yakinda kemal öğrenir.su ayhanla Leyla da çok hoşuma gidiyor.gerci Leyla nasıl öyle tipi beğendi o da ilginc

Ay kızlar bu nihan ne yapıyor ya soyle işte kemale çocuğun onun olduğunu.kemalin annesi de deli ediyor beni.

Ben hala seviyorum bu diziyi ya niyeyse saçmalığın farkındayım ama beni çeken birşey var,kemalin öğrenmesi çok heyecanliii

Umarım bitirivermezler:KK20:
Emir'in direnci kırılıyor gibi çünkü..

Şimdi Ozan'ı boğanın Zeynep olduğu görüntüsünü izleyen Nihan ve Kemal,senin kardeşin benim kardeşimi öldürmüş,biz artık iki cihan bir araya gelse kavuşamayız neticesine varırlarsa pessss derim :KK34:

Dizide favorim zeynep emir zeynep oldu sanırım bilgisi olan

Son 4-5 bölümden beri izliyorum . En gerçekçi aşk Emir in , evet kötü biri ama nasıl bir bağla bağlı Nihan a .

Sonu kötü biterse pes derim.Bari mutlu sonla bitse de bu kadar izledigimize degse.asunun Kemal ya da nihani öldürmesi gibi bir sacmalikla bitmesin lütfen

Acaba Zeynep Emir'i mi öldürecek:KK64:
Kemal ile Nihan'ı ölüm mü ayıracako_O Dizinin adı Kara Sevda ya o bakımdan:olamaz:

Mutlu son isteriz senaristler :KK34:

X