Kara Sevda Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Eylül ayında Star TV’de yayınlanacak ‘Kara Sevda’ dizisine usta oyuncu Zerrin Tekindor da dahil oldu

İlk olarak Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün adının duyulduğu projenin çekimleri için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül dışında, Melisa Aslı Pamuk da bulunuyor. Ödüllü tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olan Payidar Tüfekçioğlu ile son olarak Kurt Seyit Şura dizisinde ekranlara gelen Zerrin Tekindor, Kara Sevda dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Burak Özçivit’in Ay Yapım imzalı yeni dizisi Kara Sevda’ya ünlü bir oyuncu daha katıldı.Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı Star TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Kara Sevda’nın kadrosuna bir oyuncu daha dahil oldu.

Ay Yapım imzalı, senaryosunu Anıl Eke ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstleneceği, başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı Kara Sevda’nın kadrosuna, son olarak Kaçak Gelinler dizisinde rol alan Furkan Andiç dahil oldu. Kara Sevda, Eylül’de Star TV’de!

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz ve Anıl Eke’nin kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizinin kadrosuna daha önce Deniz Yıldızı, Kalbim Seni Seçti ve Günahkar dizilerinde rol alan güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse dahil oldu.

Bu diziyi merakla bekliyorum bakalım beklentimi karşılayan bir dizi mi olacak.

Dizinin tutacağını düşünüyorum fakat neslihan atagül ü oynatmasalar iyiydi.

bence tutar bu dizi izliyorum şimdi beğendim. neslihan buraka göre biraz yaş olarak küçük duruyor ama.
neslihanı çok beğeniyorum ben gözleri ten rengi maşallah çok güzel.
burak zaten taş

Bayıldım bu diziye ya.. Daha şimdiden yeni bolum için sabırsızlanıorum....

Rastgele izlerken gördüm beğendim yeni bölümünü merakla bekliyorumm

Ara ara denk gelince bakiyorum da su neslihan basrole hic olmams ya güzel kiz amma basrol icin daha cok ekmek yemesi lazim bence

berbat ötesiii ,kadinin kocasiyla cincel iliski yasamadiklarinin üzerine bin defa bastilar ne yani masum mu oluyor verilen mesaj ne , sonra gesin namus cinayetleri ,igrencccccc,

Normalde çok dizi izlemem en son aşkı memnu izlemiştim Bu diziye bayıldım

Emir de ne muhterem insanmış! Ya adamda her türlü pis iş mevcut ama sade ve sadece Nihan'a ilişmiyor! Çok aşık ama uzaktan aşık! Çok inandırıcı doğrusu.

Neyse.. Herşeye rağmen sevdim diziyi. çoluk çocuğun oynadığı bir sürü diziden bin kat iyidir.

Severek takip ediyorum
Kemal gerçeği çok çabuk öğrendi
Kemalin kız kardeşi başına tüm gelenleri haketti ..

emir i tehdit eden yanındaki her işini yaptırdığı kişiymiş
adını unuttum

HADİ BEEEEEE eeee o çocuk neden emiri tehdit ediyor peki
o kız gerçekten öldümü acaba o kızın kardeşi olmasın o cocuk
sesini felan değiştiriyor flaş bellek yolluyor
en son bölümde kemal ile nihanın konuştuğu kadının sesini kayıt edip kemal ile nihana gönderdi
yabancı karı koca vardı onların konuştuklarını

sesini felan değiştiriyor flaş bellek yolluyor
en son bölümde kemal ile nihanın konuştuğu kadının sesini kayıt edip kemal ile nihana gönderdi
yabancı karı koca vardı onların konuştuklarını
Biliyorum yalan söyledi emire evdeyim dedi :))))
ayyyy çok heyecanlı yaaa o zaman o emirin çocuk aldırdığı kadında o yolluyor resimleri bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…