• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kara Merhem hakkında.. ?

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 6 ay önce genital bölgenin hemen yan kısmında sivilce çıkmıştı sıktım fakat tekrarları tekrar sıktım kanla birlikte yoğun bir irin çıktı fakat hep tekrar etti ve içerisi taş gibi sanki ve neredeyse baş parmağım kadar büyüklüğünde. doktora gittim baktı ve bir ilaç verdi kullandım fakat geçirmedi tekrar etti yine sıktım. yaklaşık 1,5 ay yokoldu şükür dedim bitti. şimdi yine orada taş gibi bir şey var ve sıktığım halde patlamıyor yok yani bir ucu...

bende eczaneden kara merhem aldım (yorumlar vs baya bir okudum) az önce 3. kez sürdüm (üzerini gazlı bezle kapatıyorum tabiki) fakat baktığımda hiç bir iltahap akımı yada şişme toparlanma yok.. olduğu gibi duruyor yine orada taş gibi ve mor renkte.

merak ettiğim bunu kullanmaya başladıktan kaç gün sonra etki ediyor ? 3. kez sürdüm kaç kez daha sürmem gerekiyor acaba yada şimdiye kadar içerisindeki iltahapı atması mı gerekiyordu ?

daha önce kullanan arkadaşlardan bir bilgi alabilir miyim lütfen ???

arkadaşlar yokmu hiç kullanan ?

ona kara sakızda derler. benim yengemin babasının makatın içinde iltihap oluşmuş . doktorlar kuyruk sokumunu alıp ameliyat edeceklerdi epey zor olacaktı.
ama eşi kara sakız kullandı o içindeki tüm iltihabı çekmiş. ama eczaneden mi aldı başka aktardan mı bilmiyorum.
geçmiş olsun

sağol yaa... kullanan var mı diye soruyorum yengenin babasından yengenden bahsediyorsun.

birebir deneyen kullanan arkadaşlara soruyorum bir cevap alabilirsem sevineceğim.

eczaneye gitsem adam bilmezki kullanmadığı için yada geçiştirme cevaplar verir.

oğlum 4 yaşında elin dolama veya tırnak batığı olduğunu düşündüğüm bir durum var kayınalidem fucidin krem almış 1 hafta kullanmaya çalıştık pek parmağında tutmak istemiyor bende kara merhem aldım geçe uyurken sürdüm iyi gelirmir bir zararı olurmu bilemedim araştımdım internetten kararsız kaldım biraz

Back