Kızlar merhaba. Kahve tüketmeyi seven biri olarak doğum günüme kahve mak almak istiyorum. Ama kapsül fiyatları nedeniyle kapsülsüz latte cappucino yapabilen bir makine arıyorum. Önerisi olan yazabilirse çok sevinirim
Bütçeniz ne kadar? Philips in tam otomatik kahve makinesini aldım ben araştırdık en son ona karar verdik espresso americano latte cappucino yapabiliyor çekirdek kahve koyuyorsun kendi ogutuyor amazonda 8800 TL
Delonghi kahve makinelerine bakabilirsiniz. Çoğu öğütülmüş kahve ile çalışıyor. Kalite olarak nerdeyse sanayi tipi kahve makineleri ile aynı kalitede diyebilirim.
Philips EP4346/70 var bizde de, bakmak isterseniz diye tam modeli yazdım. Normalde o kadar kahveci biri olmamama rağmen beni düzenli kahve içen birine çevirdi, latte ve cappucino yu güzel yapıyor bir de süt-kahve oranını düzenlemeye izin veriyor. Diğer kahvelerde de (americano vb.) düzenleme imkanı sunuyor. Biz memnunuz.
Baristaların onayıyla seçilmiş, denenmiş 2023-2024'ün 6 tam otomatik en iyi kahve makinesi ve öğütücülü modelleri! İncelemeler ve tavsiyeler için blogumuza göz atın