Kapsul olabilir mi?

Canım cep küçük açıldığında da o dalgalanma olabiliyormuş . Başka bi Dr a danıştın mı

Gecmis olsn yaa ne sikintilar varmis bu iste bu kdrini bilmiodm ben

Tatlım.. Yağ enjeksiyonu içim vücudun bir bölgesinden yağ alınıyor yani lipo yapılıyor. O yağ işlemden geçip göğsün sorunlu bölgesine enjekte ediliyor. Eğer protez çıkartılmamdan yapılırsa daha rahat. Ama kesi yapılıp yağ dolgusu yapılmadı gerekirse tabi biraz daha sıkıntılı bir işlem ..
Göğüste ilk başta şişlik ve renk değişikliği gibi bir görüntü oluyor. Ağrı çok gazla olmuyor ama yağ alınan yerde ağrı oluyor tabi. Benim karın bölgemden alınmıştı. Yatıp kalkarken zorluk çekmiştim.
İzlerin kötü ise aynı yerden tekrar kesi yapılıp yağ dolgusu yapılmasını tavsiye ederim. Bu şekilde eski kesi yeride daha düzgün yapılıp onarılabilir..
Doktoruna gidip fikir aldınmı? Yanı yağ dolgusunu önerdimi? Yoksa senin fikrinmi bu?

Canım cep küçük açıldığında da o dalgalanma olabiliyormuş . Başka bi Dr a danıştın mı
Protezin üstünü örtecek yeterli miktarda doku yoksa ve yöntem kas üstü gibi yöntemlerse.. Kas altı yöntem olupta kas kalınlığı yeterli değilse... Kapsül oluşup protezi bir bölgede sıkıştırırsa dalgalanma sorunu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…