- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
-
- Konu Sahibi primavera27
Canım cep küçük açıldığında da o dalgalanma olabiliyormuş . Başka bi Dr a danıştın mıMerhaba tekrar, çok uzun zaman oldu ama benim göğsüm hala geçmediDoktora gittim o dönemde, zayıf olduğun için böyle azcık kilo alsan kaybolucak dedi ama içerde eğilinde dalga dalga görünen bir parça var Doktor yan enjeksiyonu yapınca bir ücret talep etmiş miydi? Ve ağrılı bir işlem mi? Bir de izlerim hala geçmedi benim 1.5 yıl oldu
Tatlım.. Yağ enjeksiyonu içim vücudun bir bölgesinden yağ alınıyor yani lipo yapılıyor. O yağ işlemden geçip göğsün sorunlu bölgesine enjekte ediliyor. Eğer protez çıkartılmamdan yapılırsa daha rahat. Ama kesi yapılıp yağ dolgusu yapılmadı gerekirse tabi biraz daha sıkıntılı bir işlem ..Merhaba tekrar, çok uzun zaman oldu ama benim göğsüm hala geçmediDoktora gittim o dönemde, zayıf olduğun için böyle azcık kilo alsan kaybolucak dedi ama içerde eğilinde dalga dalga görünen bir parça var Doktor yan enjeksiyonu yapınca bir ücret talep etmiş miydi? Ve ağrılı bir işlem mi? Bir de izlerim hala geçmedi benim 1.5 yıl oldu
Protezin üstünü örtecek yeterli miktarda doku yoksa ve yöntem kas üstü gibi yöntemlerse.. Kas altı yöntem olupta kas kalınlığı yeterli değilse... Kapsül oluşup protezi bir bölgede sıkıştırırsa dalgalanma sorunu olabilirCanım cep küçük açıldığında da o dalgalanma olabiliyormuş . Başka bi Dr a danıştın mı