Kapsül kontraktür ameliyatı olan var mı?

Merhaba,
2 gün önce hem dikleştirme ,hem kasül hem de silikon değiştirme ameliyatı oldum.

Bana silikonun değişimi garantisi ile ilgili bir bilgi verilmedi.çıkan politech takılan mentor.firmaya başvursam bi sonuç alır mıyım?

merhaba eski protezlerinizde neden kapsül oluşmuş acaba? kaç yılında takılmıştı? bir de eski silikonun yerleşim yeri neresiydi? kas altı kas üstü? kaç cc idi? çok soru sordum kusura bakmayın

merhaba eski protezlerinizde neden kapsül oluşmuş acaba? kaç yılında takılmıştı? bir de eski silikonun yerleşim yeri neresiydi? kas altı kas üstü? kaç cc idi? çok soru sordum kusura bakmayın
Neden oluştuğu konusunda bir bilgim yok.ama ilk takıldığında diren takılmamıştı.bir göğüsümün alt kısmında hiç geçmeyen bir ağrı vardı yüz üstü yattığımda ağrım oluyordu.tam 2018 mart ayında kas üstü takıldı.280 cc sanırım.sonra göğsüm aşağı inmeye başladı şekli bozuldu ağrısı da geçmedi.

çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz
açıkcası kapsül olur da anlayamam diye çok korkuyorum demekki ağrı oluyor

Ağrı ayrı, şeklide bir garipleşiyor anlamamanız mümkün değil..kontrollerinizi düzenli yaptırın derim.
çok teşekkür ederim ben yeni yaptırdım 16 gün oldu zaten çok uzun süre kullanmayacağım protezleri
sizin kapsüle rağmen yeniletmişsiniz yani meme görüntüsünden vazgeçilemiyor doğru mu

çok teşekkür ederim ben yeni yaptırdım 16 gün oldu zaten çok uzun süre kullanmayacağım protezleri
sizin kapsüle rağmen yeniletmişsiniz yani meme görüntüsünden vazgeçilemiyor doğru mu
Hayır ben tamamen çıkartılması taraftarıydım ama mevcut protez olan dokuyuda inceltir o yüzden tahta erkek göğsü gibi olur dediğinde korktum açıkcası.o yüzden 200cc küçük takıldı ama buda eğer kapsül olursa elbette komple çıkarttırıcam

Merhaba ben ekol hastanesinde meme büyütme ameliyatı oldum doktorum Arif aydın ben doktorla görüştükten sonra fiyat konusunu konuşurken Emre beyle görüştük Emre bey bize revizyon ameliyatının ücretsiz olduğunu söyledi bizim burası ömürlük garantili dedi motiva takıldı sorun Yaşar mıyım bilmiyorum. Silikonu değiştirsek bile ücret almıyoruz dedi bende tekrar sordum emin misiniz yanlışlık olmasın diye ama doğru evet dedi öyle söyledi.

Merhaba ben aynı doktoru tercih etmedim açıkcası.belki yine kendisine gitsem ödeyeceğim ücret daha az olacaktı ama ben ilkinden (başta memnun olsamda) memnun olmadığım için ve sorun yaşadığım için değiştirdim.dolayası ile baya bi ücret ödedim

Merhaba
Kapsül ameliyatını kime oldunuz acaba? Ameliyat zor geçtimi bende ciddi sıkıntı yaşıyorum ve Dr arıyorum artık hangi şehirde olursa olsun gidip kurtulmak istiyorum

Merhaba 2. Amelıyatınızda hangi teknık uygulandı. Belki ilki kasüstü dıye kapsül olusmustur. Cunku kasüstünds kapsül riski daha fazla var denılıyor

Merhaba
Kapsül ameliyatını kime oldunuz acaba? Ameliyat zor geçtimi bende ciddi sıkıntı yaşıyorum ve Dr arıyorum artık hangi şehirde olursa olsun gidip kurtulmak istiyorum
Merhaba isterseniz özelden yazabilirim.ben gayet memnunum şuan.kendisi doç doktor

Merhaba 2. Amelıyatınızda hangi teknık uygulandı. Belki ilki kasüstü dıye kapsül olusmustur. Cunku kasüstünds kapsül riski daha fazla var denılıyor
Merhaba yine kasüstü yapıldı.doktorumun söylediğine göre çok inceymiş göğüs kasım kasüstü daha uygun oldu dedi.silikonu değiştirdik bakalım belki yüzey farkı vs etki eder.inş birdaha tekrarlamaz

Cani gönülden söylüyorum inşallah tekrarlamaz. Çok üzücü ve yıpratıcı bir süreç revize ameliyatlar pahalı iyi bir Dr bulmak zor ve en kötüsü tekrarlayacakmı bilmiyorsun haaa bide acı süreci.

Ameliyat olabildiniz mi? Hangi şehirdesiniz? Dr Araştırması yapıyorum aynı sorun nedeniyle.
Yok olmadım duruyor öyle. Hareket kabiliyeti ağrı vs yok. Tam şekil bozukluğu olana kadar olmayacağım umarım böyle kalır ama sanmıyorum

merhaba gecmis olsun bu zamana olmussunuzdur ameliyatı muhtemelen, nasıl durumlar, ben 3 gun once kapsul kontraktur ameliyatı oldum, ikisinde de oluşmuştu, temizleyip tekrar aynı silikonu taktılar oldum umarım tekrarlamaz sigara içenlerde gorulme ihtimali yuksek oluyor bende o etken vardı biraz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…