kapora hk.

Elbise gayet şık abartili deil ama tabi bu durtül kimin düğününde giyeceginize de bağlı yani yakinlik derecesine :) üstü açık yada kol kismini sıkıntıli buluyorsaniz.ince şifon bi sal alin yada saclarinizi açık kullanin
Kuzenimin dugununde giyinecegim, ayni zamanda cocukluktan beri yakin arkadasim. Omuzlari icin tülden sifir kol yaptirmayi düşünmüştüm bugun..

Tesekkur ederim mesajiniz icin..
Ben normalde bu tür seylerde mutlaka hakkımı ararim, ama bu sefer kapirayi ben teklif ettim ve elbise almazsaniz kaporayi geri iade etmeyiz dediler ben de hatta orda tabi canim adi üstünde kapora bu dedim :))))

Neredeyse tüm magazalarda 'iade ve degisim yoktur' diye yazi asilmisti. elbise alip, bir gece kullanip geri getirenler cok olmustur diye düşünüyorum.
Ama sonuçta siz eve götürmemişsiniz.

Ayrıca yazdım elbise çok güzel. Benişk mrsajımdan sonra gördüm. Sadece o taşan göğüs kısmı biraz göze batıyor. O u bşşekilde kamufle edin. Ahanda bunu buraya yazan bir stilist :) ama gözünü seveyim öyle taşlı tuşlu çanta ayakkabı takı ekleme.

Bence aynı mağazaya annenizle de gidin.

Önce diğer elbiselerden deneyin, anneniz bir görsün. Beğendiği elbiselerin bedeni olmadığını görsün. Bedeni olanların da neresi sizde iyi durmadı onu kendi gözleriyle görsün.
Sonra bu elbiseyi tekrar giyin. Bence o zaman bu elbiseyi beğenecek.

Eğer 42 bedenseniz zaten hemen her elbisenin üstünüzde güzel olmayan bir kısmı bulunacaktır.

Kollarınızı iri gösterdiğini söylemişler, zaten kolu yok ki bu elbisenin. Hani likradan kolu olur, yapışır, iri gösterir anlarım. Ya da tafta olur, şantuk olur, kabarıktır, iri gösterir bu da OK. Ama bu sizin kendi kollarınız zaten. Kollarınızı ince gösteren sihirli bir elbise bulmadığınız sürece aynısı olacak. Sihirli elbise bulurum derseniz adresi bana da verin, ben de alayım :))))

Abiyelerin çoğunun kolları olmayacak zaten, bu demektir ki çoğu elbisede aynı görüntü olacak. Kol olayına takılmayın.

650 TL de bence iyi bir fiyat. Çok ucuza kaçınca da naylon gibi duruyor elbiseler. 200'e abiye bence hayal.

Simdi bu elbisede kollarim ön plana cikiyor ya o nedenle:)) yoksa evet maalesef elbisenin kusuru degil o..
yorumlarınız üstümdeki karamsarligi aldi, yarin annemle gidip bakayim en iyisi:)

Ama sonuçta siz eve götürmemişsiniz.

Ayrıca yazdım elbise çok güzel. Benişk mrsajımdan sonra gördüm. Sadece o taşan göğüs kısmı biraz göze batıyor. O u bşşekilde kamufle edin. Ahanda bunu buraya yazan bir stilist :) ama gözünü seveyim öyle taşlı tuşlu çanta ayakkabı takı ekleme.

Ayakkabi zaten görünmüyor.. Takı bi boynuma takmam:)) küpe ve bir bileklik takarim. Taki konusunda abartiyorum maalesef..
o portleyen kisimlar icin ise iste tül ekletmek istedim. Kayik yaka, sıfır kol ince tül..

Ayakkabi zaten görünmüyor.. Takı bi boynuma takmam:)) küpe ve bir bileklik takarim. Taki konusunda abartiyorum maalesef..
o portleyen kisimlar icin ise iste tül ekletmek istedim. Kayik yaka, sıfır kol ince tül..
Mantıklı. Yok yok değiştirmeyin güzel bir elbise. Bir çok ortama gideri var böyle elbiselerin.

Öyle bir anlattiniz ki bende çok kötü bir elbise bekliyorum..resim açıldı eşimin horlamasina eşlik edecek şekilde "way çok guzelmis" dedim bianda kendi sesimden irkildim..bence kaçırmayın

Öyle bir anlattiniz ki bende çok kötü bir elbise bekliyorum..resim açıldı eşimin horlamasina eşlik edecek şekilde "way çok guzelmis" dedim bianda kendi sesimden irkildim..bence kaçırmayın

Elbiseye çamur atmışım gibi oldu evet:)
Ama asıl mesele pahaliligi ve pek yakismadigini düşünmek oldu.
Cul giyinse yakışan kadınlar oluyor ya hani onlardan olmayınca böyle durumlar karin ağrısı olabiliyor.

resme ilk baktığımda kollarınız hiç dikkatimi çekmedi, rahatsız edici durmuyor bence, şu popüler kültürün dayattıkları yüzünden ne kadar takar olduk böyle şeyleri... yine de rahatsızsanız düğünde o loş ışıkta kimse kimsenin detayına dikkat etmiyor onu düşünün :KK66:
bir de eğer bu elbiseyi alacaksanız tül olayına hiç girmeyin derim, elbisenin en can alıcı yanı yakası ve sonradan eklenen tül çok iğreti duruyor daha önce gördüklerime istinaden söyledim bunu
iç çamaşırı seçiminize dikkat ederseniz tamam işte :21:

Elbise bence çok yakışmış. Çok sade ama göğüs kısmı patlatmış elbiseyi.
O fiyata değer mi ? Bence değmez.

Kadıköy'e gelin. Boğanın hemen karşısında Riva var. Abiye cenneti.
Üstelik 100 liradan sonu olmayan fiyata kadar abiye var.
Nakit alıcaksan 300 liralık abiyeyi 150 liraya kadar pazarlıkla alabilirsin.
Kart olursa 200 falan olur.

Ayrıca ara sokaklarda müthiş abiyeler bulabilirsin hemde sudan ucuz fiyatlara.

Ayakkabıda hemen adım başı burda.
Takı da haliyle.

Canım benim elbise gayet güzel duruyor üzerinde ve hiç öyle 44 beden falan görünmüyorsun. Ben kilo ve fizik konusunda çok acımasızımdır ama bu elbise tamamdır.

Ben oyle dugune giderken cok fazla pahaliya patlatanlari hic amlamiyorum.. abiye giymeyin normal guzel heryer de satilan elbiseler var.. assolist gibi gidiyor cogu bayan dugunlere falan, sanki birazdan sahneye cikacakmis gibi.. giyin guzel bir elbise gidin.. benim tum ozel gun elbiselerim ennnnnn fazla 200 tldir oda ennn fazla.. yani kapora da yanmis gibi gorunuyor artik, baska birseylerden tasarruf edin bari.. Istanbuldaysaniz Kadikoyu oneririm.. yani cok secenek var, ornegin çilek sokak var ivir zivir dolu bir sokak ama en ummadiginiz yerden en ummadiginiz guzellikte seyler cikiyor ko REXX sinemasina dogru da kucuk butikler var oralarsan da edinebileceginiz cok guzel kiyafetler cikabiliyor

Herkese önerileri ve fikirleri icin teşekkür ederim..
o elbiseyi almadim, baska bi magazadan daha sade bi elbise aldim.
kapora icin ise magazaya gidip durumu izah ettim, daha sonra biseyler almak icin kullanabilirsem cok iyi olur dedim.. bi kartvizitin arkasina 100 tl kullanabilir yazdi oradaki kadın, ama cok bozuldu "aslinda paran yandi, bunu da yapmam lazim vs biraz söylendi.
Hoş daha sonra kullansam nolcak, 100 liraya bisey satmiyorlar. Neyse artık düşünmemeye calisacagim, yoksa cok moralimi bozuyor:KK43:

Neyse arkadaslar durum, vaziyet böyle..
Tekrar tekrar teşekkürler.

4. Sayfada elbiseyi görünce yazayım dedim. Ben çok beğendim. Hiç de 42-44 beden göstermemiş. Balık etli 38 beden gibi duruyorsunuz. Çok yakışmış. Bence alın.

9 dakika önce başka aldım demişsin görmedim. Onu da eklesen :p

yeni elbiseyi çok merak ettim. öncekinide beğenmiştim çünkü. yeni elbisenin fotosunuda ekleseniz?

Elbise bu.. uzun bir pazarlık sonrasi 400tlye aldim. Ama bence adamina göre daha ucuza da satarlar, ben pazarlik yapmasini beceremiyorum..​

Eklentiler

• IMG-20150809-WA0001-1.jpg
    IMG-20150809-WA0001-1.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 98
Merhabalar,

Kuzenimin düğünü icin bugün elbise bakmaya çıktım, gün boyu mağaza bakmaktan o kadar yoruldum ki, en son bi magazada, giydiğim bi elbiseyi begendigimi sandım..
Yanimda o kadar para yoktu ve bir de annem de görsün istedim. Bu nedenle magaza gorevlisine elbiseyi yarin gelip alacağımı soyledim ama ayirmiyorlarmis ben de kapora teklif ettim. 100 tl kredi karttan çektirdim eve geldim. Fotoğrafları kime gosterdiysem kimse begenmedi. Şimdi düşünüyorum da ben de begenmedim aslinda. Lanet pahalılık ve yine lanet beden bulamama problemleri yüzünden mağaza dolanmaktan bitap düştüm.

Şimdi verdigim kapora ancak bisey satin alırsam yanmayacak, ama magazada abiyeden başka bi iğne bile satılmıyor, ve elbiselerin en kötüsü 500den başlıyor.
Suan saçma sapan bi ruh halindeyim. Düğüne gitmesem nasil olur diye düşünmeye basladim artık. Takı vs minimum 1000 liraya patlayacak bana.
Sizce neler yapabilirim? Ucuz yollu nasil halledebilirim? Kapora icin ise yapabilecegim bisey yok degil mi?

Değerli Fikirlerinizi bekliyorum.
Canim benim çok değişken şeyler düşünme. Kimsenin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün şekerim benim.

X