- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında şu anneler watsap kullanabilse
Giy giy göster ama nerdeeeee
Acabildiklerine şükür
Teyzem elbiseyi cok abartili buldu, arkadasim kollarimi cok iri gosterdigini söyledi ki ben de oyle düşünüyorum...Iste yengem kararsız, annem de aman aman begenmedi ama bi canli göreyim dedi.42 beden olgösterdiğininmak zor.
Bence çok şık durmuş.
Beğenmeyenler nesini beğenmedi?
Fiyatını göze alıp 100 tl kapora vermişsin demek ki evdekiler beğense verip 650 tl alıcaktın elbiseyi, şimdi değermi diye sorma bence çünkü gayet şık bir elbise ve ağır.650 bulunduğun ortamın fiyatlarını düşününce e birde yanacak olan kaporayıda ele alınca verilebilir gibi geliyor.. Yinede sen bilirsin ama berbat bir elbiseyle karşılaşmayı beklerken gayet güzel ve şık bir elbiseyle karşılaştım, senin içine siniyorsa diğer kişileri pek önemseme derim..
Guzel yaa..
Altına da ayakkabi evdekilerden patlat bi siyah...İlla vardır...elbise uzun gozukmez eski mi yeni mi
Zaten yeni de alsan hep aynı tarz
Ben beğendim doğrusu
O halde 550 tl borç almaya değmez sende beğenmediysen.100 tl nerelere gitmiyor deyip, rotayı başka yere çeviriceksin artık napalım.Daha uygun satılan yerlere bir göz at, İstanbulda yaşayan arkadaşların önerdiği yerleri bir düşün uzak felan deme artık git bak yoksa baya pahalı bir elbise alıcaksın ki bu kuzen, kardeş olsa anlarım 3000 çok fazla..
Tüketici haklarına göre bir ürünü kullanmadığınız takdirde 14 gün yada 10 gündü hatırlamıyorum bir sebep belirtmeden geri iade edebilirsiniz. O para zaten onların hesabında size kasadan 100 tl vermeleri gerekir bu takdirde. Ben senet yapmama rağmen koca evde lazer epilasyon aleti ni iade ettim 1 hafta sonra. Aynı şekilde senet ile koltuk aldım kapıdan sığmadı Hayır başka koltuk alın dediler. Bende koltuğu hiç kullanmadığım için bu hakkımın olduğunu söyleyince paşa paşa o senetleri geri verdiler. Tüketici hakları nı arayın netten telefonunu bulup sorun. Elbise içinde aynı şey olabilmeli.