E
Esmerquzeli
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
çok tatlı benimde var kaplumbağam 5 yıl olacak ocakta alalı...çok fazla büyümedi ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı benimde var kaplumbağam 5 yıl olacak ocakta alalı...çok fazla büyümedi ama...
Kaç cm oldu senin kapluşş :)))):dance:
canım 7-8 cm var gibi...
evet çok az büyüdü...çok yedirmemişim onu o yüzdenmiş evet ilk aldığım zamanlar yedirmedim onu pek ama şimdi bakıyorumda bayağı büyümüş ve birden büyüdü...
benim de kapluşlarım var...kış uykusu olayını biliyo musunuz... :1rolleyes:
balim bu büyümüs masallah..kaydirigubbakcemile3
ama bak bende senin evine gelen misafirler gibiyim.. bende korkarim..
hos ben insan haric hareket eden her tür canlidan korkarim ya..-tatlicadiarzu-
asıl insan dan korkmalı insan..eğer bir insan bir insana hayvanlık yapıyosa hayvan insandan daha üstündür...eğer bir insan bir hayvana hayvanlık yapmazsa hayvanda insana hayvanlık yapmak yerine bizden de fazla insanlık göstertir...bir insan diğer insana bile insanlık yapamazken bir hayvan bir hayvana insanlık yapıyor...demem o ki insan insanlığını hayvanda hayvanlığını bilmelivereliniortak
ay kaplumbağanızda pek güzelmişa.s.
:asigim: Hüsnü çok güzell isim çok hoşuma gitti :lepi: seninkinin rengi açık yeşilmi canım benimk, aldıgımda o çok açık yeşillerden değildi biraz koyuluk vardı ama bu kadar değil tabi.Belli olmaz canım büyüyünce kabuk rengi devamlı değişiyorrr :asigim:maşşalah çok güzelmiş sevimli şey benimde kaplumbağam var hüsnü adı ama rengi açık seninki nie koyu cinsimi deişik yoksa büyüdükçe benim yavrumda koyulaşıcakmı merak ettim hakkaten opuyorumnanaktan
kız benim tospişimin amca kızı olmasın senin ki... delikafadulden tospişim pc nin yanındaydı..resimler açılınca monitöre saldırdı hehe..
sağol cnm benim hüsnümü beğendiğin için opuyorumnanaktan benimki aldığımda açık yeşildi halada öyle yanlız biraz büyüdü büyüyünce kabuğundaki çizgiler koyulaştı sadece hatları belli oldu onun dışında bi değişik yok her su değişiminde kabuk sertleştirici sürüyorum belkide ilaçtan oldu oda bilmiyorum:sm_confused: ama hüsnümü çok seviyorum evin maskotu :asigim::asigim: Hüsnü çok güzell isim çok hoşuma gitti :lepi: seninkinin rengi açık yeşilmi canım benimk, aldıgımda o çok açık yeşillerden değildi biraz koyuluk vardı ama bu kadar değil tabi.Belli olmaz canım büyüyünce kabuk rengi devamlı değişiyorrr :asigim:
.Bu eklenen resimde küçük hali